2 Haziran 2011 Perşembe

Yaa, işte böyle..

Günaydın herkese :)

Az önce kalktım.Bitanemle mesajlaşıyoruz şimdi.Gece gene beraber uyuduk.O finaline çalışıyodu, ben de yanında bilgisayarında uyudum.Ben uyurken screen shot yapmış, kendi penceresini de eklemiş yanağımın üstüne.Beni öpüyo sanki :) Sabah onla uyandım :)

Ama gece tartıştık.Bi'an da gene kıskançlık krizi tuttu ve haksız yere kızdı bana.Konunun ne olduğu önemli değil ama bazen bunu bana yapıyo ve o zaman inciniyorum açıkçası.Çünkü haketmediğimi düşünüyorum.Düşünmeden bi anda çıkışıyo.Aslında o an empati yapsa benim ne yapmak istediğimi anlayabilirdi.Bu tür şeyler aramızda oluyo.Her seferinde biraz daha yol kat ediyoruz ama.Daha iyiye gidiyo.Artık birbirimize yaptığımız çocukça davranışlar (yani hamlık bakımından) yok.Artık daha yoğun, romantik, duygusal ve güven açısından sonsuz bi ilişkimiz var.

Neyseki çok uzamadan tatlıya bağlandı sonuç olarak :) Onla tartıştığım anlar hayatan soğuyorum bi'anda.Hiç bişey zevk vermiyo ve bi yanımı eksik hissediyorum.Kötü bi duygu.Hani annen babanla tartışırsın da bi kötü hissedersin ya öyle işte...

Az önce bindiği araçta  "Meleklerin sözü var" çalıyomuş.Ben bu şarkıyı ona gitarda çalmıştım onla telefondayken.O aklına geldi heralde.Bana son nefesimde elimi tutar mısın ? diye sordu.Aklıma o an geldi; gözlerim doldu.Ama hemen kafamdan uzaklaştırdım.Bi felsefem var ne olursa olsun; Carpe Diem.

Onu mutlu eden bi haber de verdim kendisine.Bu bayram tatilinde annemlerle Cruise gemileriyle mavi tur'a çıkıcaktık.Sadece annemler değil.Yaklaşık 20 kişilik bi grup.Kuzenlerim, arkadaşlarım, ailem falan. :) Ama dün izin kopardım ve o plandan kaytardım.Gene onunla olucam :) Gene onunla derken Ocak ayında 11 gün Roma'ya gitmiştik başbaşa...Turla falan da gitmedik.Ne istersek yaptık.Bu bayramda'da onunla bçyle bişey yapıcam.(Roma'yı da anlatıcam detaylarıyla sonra.).

Haziran'da Antalya da olucam bi hafta, sonra da Ağustos başında İnterrail'a çıkıcaz arkadaşlarıma.Bi 20 gün yurt dışında olucam.Bayramda da bi arada olamicaktık işte.Yani bu yaz fazla görüşemicektik.Bunun için alınmıştı bana.Benim elimde değildi ama bu.Dün annişden fırça yiyerek izin kopardım; enazından bayram tatili boyunca benimle olacak :)

Bugün gene yapacak işim yok.Evdeyim.Dün sporda hayvan gibi idman yaptığım için şu an göğüs, omuz ve kol kaslarım ağrıyo çok fena.Fakat üzerimde mükemmel bir huzur var...Derslerimin hepsinden geçmişim.Tatilim başladı.Kimseyle sorunum yok.Sevgilimle de :) Tek beni geren şey; staj yapıcam :/ Bunu hiç istemiyorum işte :( Ama her güzelliğin bir sıkıntısı olur diyerekten bunu boşveriyorum.

Şimdilik bu kadar.İçimden yazmak geldi, yazdım.He bir de bloguma gösterdiğiniz ilgi için de çok teşekkür ederim.Gerçekten bu kadar hızlı büyümesini beklememiştim.İtü sözlük'te falan geçmeye başlamış içindeki yazılar.

Akşam gene yazarım.Malum işim yok, kendimi yazmaya veririm :) Hepinize iyi günler geçirmeniz dileğiyle, kolay gelsin :)

2 yorum:

  1. roma mııııııııııı
    oha cok eglencelidir....
    molte divertenteeeeeeeeeeee
    dai daiiiii!

    YanıtlaSil
  2. komik tabih :) oyyh nası günlerdi onlar...Of Of Off..
    Üstelik 22 Ocak 2010 bize gelişinin, onunla gece uyuyuşumun tarihiydi.22 Ocak 2011 de roma'da sevgili olarak uyuyoduk.Elimi ne çabuk tutmuşsam :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :