9 Haziran 2011 Perşembe

Özledim...

merhabalar :)

Şuanda pufudik yatağımda günün yorgunluğunu atıp, soğuk meyve suyu içmek kadar tatlı bişey olamaz.Aslında var daha tatlı şeyler ;) Hatta tatlı ŞEY :) Böyle ağız dolusu falan :P Ama hayat koşulları beni ondan uzak koyuyor :(

Gelelim bugün neler olduğunaa.Aslında bişey olmadı.Sabah kalktım, duşumu aldım ayılmak için.Sonra annemin arkadaşları gelicekmiş.Onları görmemek adına evden attım kendimi spora.Ama spora giderken çok yakın bi arkadaşımın İzmir'den döndüğünü öğrendim.E öğrenince de sürpriz yapmamak olmaz.Evine gittim.Sarıldık kucaklaştık falan.Muhabbet ettik.Özlemişim çok.Ondan kalkıp spora gittim.Bugün sporda kardiyo günüydü.Yağ yakma antrenmanı yaptım.Daha da belirgin hatlarım olsun diye :) Sonra havuza girip çıktım duş aldım.

Spordan çıkınca hava güzel bir yaz akşam üstüydü ve benim de canım güzel bi restorantda ızgara çekti.Kimi aradıysam işi varmış.Tek kaldım.Sonra annişi arayıp eve geç kalacağımı söyledim.Yemeği yiceğim yere karar verdim ama bi trafik vardı ki yolda vazgeçip eve geldim.Annemin yaptı mercimekli köfteyi yedim.Boool soğanlı.Bitanem bizde kalırken annem yapmıştı.Yemiştik.Sonra da odaya çıkıp öpüşmüştük.Gülmüştük.Soğan kokuyoruz diye :) Bugün de mesaj attım yerken.Soğanlı mercimek köftesi yiyorum yanımda olsan da geğirip bi öpsem seni diye.O da "oyyh romantik sevgilim benim" dedi.Gülmekten dağıldım.Yaaa çok tatlı bişey anlata anlata bitiremem ki ben onuu:)

Neyse sonra Muhteşem Yüzyıl başladı.Onu seyrettik annemle.Mahidevran göt oldukça koltuğa çıkıp zıpladım :) Annem de kızdı bana sonra duyamıyomuş diye :( Dizi bitti msni açtım arkadaşlarımla interrail planına devam..Roma'da kalcaamız yer tamam.Nice, Marseille, Barcelona da tamam :)

Bu arada bitanem mesaj attı.Yolda kaza yapıomuş gelirken.Bi anda hayatı geçmiş gözünün önünden.Bu gerçekten oluyomuş dedi.Sonra ilk aklına ben gelmişim.Bana mesaj atmış.Beni hiç bırakma oluy mu? diye.Kedi gibi bişey o böyle yaptıkça benim gözlerim doluyo.Özledim de zaten.Birazdan msne gircem de gece beraber yatcaz allahtan:)

Bugün başka bişey olmadı.Aslında bişey daha var.Dün bitanem saçıyla oynarken saç teli masaya düştü.Ben de alıp fişin arasında koyup katlayıp cebime koydum.Dün geceden beri saç teli baş ucumda duruyo.Gece yatarken öpüyorum.Çünkü onu gene çok özledim...



9 yorum:

  1. ilginç.sana ulaşıcağımız bi msnen var mı ?

    YanıtlaSil
  2. msn'im var fakat paylaşmıyorum.Eğer bir sorunuz varsa yorum olarak veya mail olarak atabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  3. Peki ben versem msne mi? = ).Çok eskiden tanıyorum seni.2 yıl falan.msneden görüşmüştük.Msm : eurogayx@hotmail.com ben verdim lütfen ekle.komuşmak isterim..sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. hahaha bi'adam sanaldan sipariş hattı gibi olmuşmu? vallaha bence olmuş :D

    neyse saç uzunmu kısamı çözemedim ama davranışlarını çok takdir ettim duygusalsın :))

    şu soğanlı öpüşmede harbi damgasını vurdu ha :D bu arada mail adresini belirtmemişsin nereden görücem bende bulamadım :D

    YanıtlaSil
  5. Adsız adam, 2 sene önce tektim; artık değilim.Umarım daha fazla ısrar etmezsin.

    Ne sipariş hattı ne diyosun:D Saçı uzun, hatta şuan moda olan erkek saçı yanları kısa üstü uzun olanlardan...

    Ya du bi daha bakim mail adresine :)

    YanıtlaSil
  6. sirhat, profilime girince resmimin altında e-posta yazıo oraya tıklayınca çıkıo :)

    YanıtlaSil
  7. Seni izliyorum yaklaşık bir haftadır . Henüz karar veremedim hakkında. Emin olduğum tek şey pozitif bir adam olduğun which is very good. Okurken keyifleniyor insan. Hadi bakalım delikanlı, takipteyiz!

    YanıtlaSil
  8. ilan-ı aşklar başlamış...
    nedir bu biseksüellerin çektikleri canım...
    :P

    YanıtlaSil
  9. ahahahah :) hani nerde ilan-ı aşk :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :