12 Haziran 2011 Pazar

Değişken Kararlar Günü

Bugün gerçekten değişken kararların olduğu bi gündü.Sabah kalktım.Spora gidicem diye.Gitmedim.Öğlen oldu hala gidicem ben.Saçımı da kestiririm dedim.O da olmadı.Sonuç olarak ne spora gittim ne saçımı kestirdim.Sadece bunları yapmam gerektiğini düşünüp üzerime ağırlık çöktürdüm.

Bitanemle konuştuk.He söylemeyi unuttum.Sabah onu neşelendirmek için yanına gitcektim.Aramızda da 55 km falan var.Ama olsun 1 saat kadar da olsa onu görcektim.Makale yazmaktan canı sıkılmış.Ben de moral olsun diye teklif ettim.İlk kabul etti.Sonra vicdan azabı çekerim makaleleri yazmazsam dedi.O da olmadı.Dedim ya değişken kararların günü.

Akşama kesin olan şey; anniş, babiş ve ben Taksime gidecektik.Asmalı Mescit'e falan.Allahtan gittik de bu karar da değişmedi :) Güzel geçti.Onlardaki bu gençlik ateşi hoşuma gidiyo.Az önce geldik, yorulmuşuz.Şimdi bitanemle msn'de görüşceez :) Onu gerçekten çok özledim ve bu öyle 5 saatlik görüşmeyle olacak giderilecek özlem değil.Baya uzun bi süre onla olmalıyım.Çok üzülüyorum onun için :( Beni seev şefkat göster diyo.Sıkılmış kaç gündür yazı yazmaktan.Ben de ancak mesaj yazarak destek olabiliyorum ya; fitil oluyorum.İçim gidiyo ona yardım edemiyorum diye..

Bugün de zaten anladım ki eğer ben onsuz olursam ölürmüşüm.Taksim'de adım başı anımız varış.Her saniye bişey onu karşıma çıkarttı.Parfüm kokusu, yemek yediğimiz, seviştiğimiz yerler/asansörler, tartıştığımız kafeler..Biara gözlerim doldu annemlerden önde yürüdüm.Çok özledim onu.Bu durumda onu hatırlatan şeyler böyle acı veriyosa, o hayatımdan çıksa nasıl olurdum ben?Heralde kendimede o gücü bulana kadar Taksim'e gidemezdim.Neyse ki yukardakiyle aramız iyi de, her gece teşekkür ediyorum ona; bana O'nu verdiği için.

OOOoooff! Gözlerim doldu gene.Anliyacağınız öyle yani...Yarın da seçim var..Umarım her şey çok farklı, değişmiş olur yarın bu saatlerde ve mutluluk saçarak yazarım yarın ki satırlarımı.Ama içimde umutsuzluklar var...Neyse siyasete girmeden kapatayım ben.

Heh ne diyodum; iyi geceler, elinizden pipi eksik olmasın :)



5 yorum:

  1. :D bi adam yahu bu resimler nedir yaw. :D aaa insan düşünürde koyar :P :D

    ele güne karşı blogunu açamıyorum :D karmaşık olmuşsun olur öyle karar değişiklikleri :))))

    YanıtlaSil
  2. neyi düşünüp de koyayım serhatcım :)Ele güne karşı açacak yanlış blog seçmişsin sen olum :)

    Gerçi telefondan yazıyodum geçen gün metrobüste, profil resmim gözüküyomuş meğerse ekranda, yandaki adam da gözünü bi kısıp bi açıp baktı algılayamadı; sonra algılayınca : Allah allah bu öyle birine benzemiyo ama du bakalım der gibi bi ifade vardı :D

    YanıtlaSil
  3. hahaha :D vallaha bende çekine çekine açıyorum :))

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :