2 Haziran 2011 Perşembe

Boş gezenin kalfası :)

İyi akşamlar herkese :)

Bugün gerçekten özlemini çektiğim hiç bişey yapmama sıkıntısını yaşadım :) Tüm gün bi şey yapmadan oturdum.Ama bi ara gerçekten sıkılınca bi tokat patlattım kendime.Nankörleşme, daha geçen hafta bunu istiyodun diye.Etkili de oldu.Sonra kendi kendime gülme krizine girdim :)

Bloglara baktım, yüzünü unuttuğum facebook'a baktım falan.Ama şunu anladım, evde yapıcak iş olmayınca pipimle daha çok görüşür olduk :) Yüz verdik kerataya üstümüze çıktı.İnterrail planı yaptım.Şimdi Barcelona'ya gidişi ayarlıyorum.Roma, Venedik, Monaco, Nice, Cannes bitti çok şükür.Ama biraz daha yavaş olursam yazın oralarda sokakta yatıcam :/ Neyse bunlarla uğraştım falan derken akşam oldu.Müzik sesini baya bi açıp dans ettim kan ter içinde kalana kadar.Sonra hızımı alamadım bisiklete bindim.Saat 8'de de öğrencime derse gittim.Bugün son dersti bu.Bi daha eylülde olacak.

Bunun dışında bişey olmadı.Bitanemi özledim.Bi ara atlayıp arabaya, ona gidip ırzına geçesim geldi.Çok sevmek, sevişmek istedim...

Bu gece biraz azgınım ve bu halimle Hikayemin en başı 6'yı yazıcam.ilk sevişme..Allah sonumu hayretsin yazarken.Herkese iyi geceler efendim...

5 yorum:

  1. bende 6'yı bekliyordum:D

    bi de diyorum "ee bitanem filan diye yazmadı bahsetmedi" diye, son paragrafta yazmışsın.

    fazla coşma yazarken bi de arka plan iyi oldu güzel oldu taaam mı:D:)

    YanıtlaSil
  2. bitanem unutulur mu hiç ya :)

    YanıtlaSil
  3. milano'da yapılacak çok bişey olmadığına karar verdik.Alışveriş yapmicaz; o zaman Duomo'yu görmesek de olur :) Ama interrail'e en kıymetlim de gelseydi onun için oraya uğrar ve ona alışveriş yapardık :)

    YanıtlaSil
  4. yoo
    maalesef hep ayni haksizlik yapiliyor alisveris degil o tasarim :)))
    neyse ukalalik olarak algilanmasin ama soyle olacak:
    aksama straf'da baslayin ve geceye en az iki en fazla uc :) farkli mekanda devam edin mumkunse haftasonuna denk getirin
    ama milanosuz italya olmaz romasiz bile olur ama milan milandir :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :