10 Haziran 2011 Cuma

Baklava'nın verdiği orgazmik tat...

merhabalar gençler:)

Bugün ne oldu bilin bakalım?Hiç bişey :) Evet günün özetini yaptıktan sonra yazımı bitirebilirim sanı----- Şaka şaka..Ama cidden fazla bişey olmadı.Sabah kalktım, duşumu, aldım kahvaltı yaptım.Sonra bloglara baktım okudum falan..Kumbaramı açtım, 100 tl birikmiş  :) Ama o sırada cam'deydik bitanemle  elimde o kadar bozuk parayı görünce çingene dedi bana :(

Bebeğim, artık bazı kararlar aldığını ve bana kızmıyacağını açıkladı.Beni üzdüğü için İstinye Park'ta, üzülmüş.Artık kendine hakim olucakmış.Ama hakim olucak da ben onu öyle kendini tutamicak kadar hiç sinirlendirmedim :/

Neyse sonra abimle yemeğe çıktık.Güzeeel bir öğle yemeği yedik.Sonra parfümlerimden biri bitmişti onu aldım, kitap aldım, Men's Health'in bu ay ki sayısını aldım.Kapağındaki adam iyiydi :P Biraz dolanıp eve geldik.Sonra cehennem sıcağının geçmesini bekledim spora gitmek için.Yok arkadaş geçmedi.Öyle sıcaktı ki pipim diz kapağıma kadar genleşti bi ara.Tekrar bi duşa girdim.Duşta serinleyip kendime gelince sertleştim hemen :) Çıkınca asılırım dedim ama neeerdee.Çıkınca sıcaktan gene halsizleştim.Benim asılacak gücüm yoktu.Başkasının bana yapması lazım ki en sevdiğim.Vallaha sevgilim diye söylemiyorum ama bitanemin elleri de pek bi maharetli bu konuda :) Neyse sonra vaz geçip feysbuk falan takıldım.

Birde geçmişime dair bazı hareketlenmeler olucak gibi bişey sezdim bugün.Önem verdiğim kişilerle alakalı.Ama bu tamamen içgüdü.Olmayabilir de...

Bilgisayardan kendimi ayrabildiğim anda mutfağa indim.Baklava gelmişti Güllüoğlu'ndan.Mutfağa indiğimde göz göze geldik.Kutu ye beni dedikçe ben:"Olmaz.Sevgilim var benim.Aldatamam onu" dedim.Çünkü baklavayı yiyince orgazm oluyorum ben.İnlemeler falan...Bi de anne tarafım antepli.Anlarım bu işlerden.Ters çevirip fıstıklı tabanını damağına yapıştırıp alttan dilinle bastırıcaksın.Sonra şerbeti akacak onun...Tadını ala ala ezeceksin.(Bitanemin eli gibi benim de ağzım maharetlidir :P )

((((( Bir de benim böyle fantezilerim var.Bitaneme yaptım da bunları.Nutella sürüp emmek falan..Bi gün baklavaları dizip üstünde yicem :) Fıstıklı kebabı bitanemle kıyaslamıştım.Şimdi baklavayı kıyaslim.Bitanemin karnındaki baklavalarını öpmek, daha büyük zevk veriyo bana :)  )))))

Dayanamadım ve baklavayı yedim.Mideme inmeden o pişmanlığı yaşadım.Keşke yemeseydim.Dün de o kadar yağ yakmak için yürüdüm, pedal çevirdim.Neyse enerji verir diyerekten pılımı pırtımı topladım, spora gittim.Sıkı bir karın antrenmanı yaptım ısınma olarak.Sonra sırt-triceps çalıştım.Sonra 20 dakika nabzımı sabit tutup yürüdüm.Baklavanın inadına :) Eve geldim İnterrail planları devam ediyor.Dönüş uçak biletimizi de aldık..

Şimdi de blog'umu yazmayı bitirip msn'e girip bebeğimle yatıcaz.Dün o uykuya dalarken kafasını sevdim kameradan.Çok uzuun bi süre.Öyle uyuyuverdi tatlı şey.Hissetmiş elimi saçlarında..Bazen o da yapıyo, ben hissediyorum o zaman da.İlgiç bi durum.Bu gece de öyle yatırıcam onu..

İyi geceler herkese...


9 yorum:

  1. msn'de yatmak ne lan?
    aynı şehirdeyseniz görüşsenize kızım?

    YanıtlaSil
  2. aynı şehirdeyiz de demiştim ya finalleri için makale yazıyo.Her gün kendisini eve kapatıp yazması lazım yoksa sayfalarca şey yetişmicek.Haftada bi dışarda görüşebiliyoruz son 2 haftadır ancak.Ama 13'ünde bitiyo az kaldı.Sonra zaten bize gelir kalmaya o zaman sabahlara kadar.... ;)

    YanıtlaSil
  3. hahaha :D x-coach olum sanal manal gidiyomuş işte :D bu arada bi'adam şu spor için yaptığın programın bir kopyasını rica edicem mail adresime. gerçi ben spor salonuna gitmiyorum evde uğraşıyorum ama eğer bilgin var ise eve uyarlayıpta şöyle yaparsan olur gibilerinden ir yardımda olabilir :))

    şimdiden teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. tabi yazarım biara :) evde dumbell var mı ya da barfix çubuğu falan? dumbell yoksa ve alamicaksan sana dumbell yapmamız lazım önce :) (ansiklopedi, damacana falan ;) )

    YanıtlaSil
  5. anonim ne ya ozgeyim ben, ama g-mail hesabimdan sanada biseksuele de yorum yaoamuyorum. kac zamandir takipteyim, bi hayirli olsun diyemedim. haydi bakalim hayirli ugurlu ola..
    not: yazilarin gercekten etkileyici, 2 erkegin sevisiyor olmasi cok hosuma gidiyor :$

    YanıtlaSil
  6. Sayın Özge, homofobik misin peki?

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Özge :) hatta az önce Hikayemin En Başı 7'yi yazdım.Umarım hoşunuza gider..

    YanıtlaSil
  8. bi'adam dambıl ve el yayım mevcuttur :D 5kglık var ama 3 kglıkda alıcam yakında. barfiks çubuğum yok onuda alırım yaw. sıkıntı yok sen sadece neler lazım söyle ayarlayalım :))

    YanıtlaSil
  9. tamam iki dumbell'ın olduğunu umuyorum, ama 5 kg az olacak gibi :/ neyse hareketleri ben yazim sen arttırırsın ağırlıkları :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :