16 Temmuz 2011 Cumartesi

Kötü günler geride kaldı...

herkese merhabaa :)

Eve geldim 2 saat önce falan.Doğum günü kutlamaları son hızla devam ediyo.Dün sabah işe gittiğimde bi sürprizle karşılaştım.Herkes toplanmış ve pasta almışlar.Holding'de doğum günüsü kutlanan ilk kişiyim :) Eh kıskananlar olmadı değil.Napim kardeşim sevdiriyorum kendimi :P Ufff nası da ukalayım o da ayrı.

Neyse işte, sonuç olarak güzel bir hafta ve doğum günü geçirdim.Pazartesi, salı, çarşamba, cuma geceleri bitanemde kaldım.Annesi babası yazlıktalar.Sabah işe gidiyoduk akşam çıkışta buluşup eve dönüyoduk.Çok güzel geçti.Şaraplar içtik yemekler yaptık.

Pazartesi iş çıkışı Önce Sapphire'e gidip en tepesinden İstanbul'un büyüleyici manzarasını seyrettik.Çok mutluydu bitanem.Öptü beni dudağımdan gizlice tenhada.O an her şey silindi aklımdan.Çok mutlu oldum ben de.Sonra acıkmış bizimki.Kanyon'a en sevdiğimiz restoranta gittik.Çok da güzel bi yer bulduk.Yemeklerimizi yedik.Hava o kadar güzeldi ki...Benim de içim kıpır kıpırdı, önümüzdeki 4 gece onunla yatıcaktık aynı evi paylaşacaktık :)  ve buradan kalkıp eve gidip sevişcektik en mutlu eden de buydu; ona kavuşmak.

Pazartesi gecesi bu şekilde geçti, sabah hazırlandık işlerimize gittik metroda ayrıldık.Gün boyunca iş çıkışı saatimi bekledim.Sonra onunla buluşup eve gidip yemek yapıcaktık...Aklımda kalan en güzel anı, yemek yapıyoduk, mutfakta set üstü ışıklar açıktı sadece.Loş bir ortamda rose şarap içiyoduk ve arka fonda Zaz çalıyodu..İkimizde sliplerle mutfaktaydık.İki yakışıklı ve güzel vücutlu sevgili ellerinde kadehlerle bakışıyorlardı..Kadehleri tokuşturduk.O bakışlar, müzik, loş ortam...Gerçekten film karesiydi...Sonra salonda aynı romantikle yaptıklarımızı yedik ki gerçekten italyan mutfağının en güzel yemeklerini yaptık :)Sonrasında şarapların vermiş olduğu hoşluk ile siz düşünün ;) Salı gecesi de bu şekilde geçti.


Fakat o kadar hoş geçen gecenin ardından sabah kalkabilir mi insan? Yok.Uyanamadık bi türlü.O izinliydi ben işe gitcektim.Kanıma girdi, Müdürümü aradım en kötü ses tonuyla, hatsa olduğumu işe gelmemin mümkün olmadığını söyledim.Kabul etti.Numaramı yutmuştu :) Telefonu kapattım dudaklarına yapıştım ve "Seninim bugün" dedim.Akşam İstinye Park'a IMAX'de Harry Potter'a bilet almıştı.Ona gidecektik.Ona gidene kadar deli gibi seviştik.Sabah 3 kez falan boşaldım.Öğlen kaç kez içime girdi.Artık acayip profesyonel olduğumu söyledi.Yakında bahşişimi bile verir :P İlk defa, çok azdığım anlarımda "keşke yanımda olsa" dediğim anda yanımdaydı ve içimdeydi.O sevişmenin halini düşünün.Sean Cody halt etmiş.Bu arda değişik birşey de oldu :) Ben onun içine girdim ve ilk defa zevk aldı bundan.Kendini tutamayıp inledi ve kekeleyerek nefes nefese "Bu.. bu nası bi... ahhh dur çok gariii mmm... dur dur aauhhh " dedi.Sanırım yeteneklerimin ve alet edevatın kalitesinin farkına vardı :)

Neyse cinsel açıdan doyduktan sonra çıktık filme gittik.Yol boyunca arabada el ele gittik.Hep yaptığımız şeydir bu.Yemek yiyip sinemaya girdik.Sinemada hep el eleydik gene.Bazen çok heyecanlandı kalbine götürdü elimi ve küt küt çarpıyodu.Kedi gibiydi.Film ara verdiğinde bizim ikimizin ilişkisini bilen dünya tatlısı bi arkadaşı var.Kazara öğrendi onu da ayrıca anlatırım.Fakat şu an neden daha önce söylemedikki diyoruz :) Onu arattırdım.Çıkışta gelsin kalsın şarap falan içeriz dedim.Geldi, şarap içtik mezelerle beraber.Hoş sohbet ortamında şarap beni çarpınca kaşarlığım ortaya çıktı tabi :) Ama dünya tatlısı kız beni çok sevdi galiba ki söylediklerime güldü, hoş karşıladı hep :) Açıkçası baya da eğlendik. Sonra cuma gecesi doğum günüme davet ettim.3 müz olalım dedim.Beni kırmadı ve geleceğini söyledi.Sonra saat baya geç olmuştu ki, yattık.Yatakta azgın dakikalarla inledim ve bağırdım.Her sabah aldığımız duşta, gene aynı şekilde inledim.İnşallah duymamıştır dünya tatlısı kız.Gerçi bitanem ağzımı eliyle kapatıyodu hep.

Çarşamba da bu şekilde geçti..Perşembe sabahı vedalaştık ve işe gittik.Ben bu gece eve dönecektim.Annemler söylenmesinler diye.Gün yorucu geçti.Eve geldim bitanem aradı.Ağlıyo telefonda.."Evde her yerde sen varsın, kokun sinmiş her yere.Ben daralıyorum burda.Neden yoksun yanımda?Ben seni özledim.Gel beni sev peşimde yürü ördek gibi evin içinde."O böyle söyleyince benim de gözlerim doldu.Kötü oldum..Onu yatıştırmaya çalıştım.Belki doğum günü kutlamasından sonra tekrar gelebileceğimi söyledim.Ki öyle de oldu zaten.Dün gece Taksim'de İstanbul manzaralı güzel bi restorant'ta yemek yedik.Ben, bitanem ve dünya tatlısı kız.Yemekteki rose şarap beni gevşetti.Bi tatlı, hoş oldum.Bitanem sürpriz pasta sipariş etmiş.İsmimle alakalı bi pasta ve çok şirin :) Sürpriz yapmış bana :) Pastayı yedik, popo kısmını o yedi ama :)

Sonra ordan kalkıp başka manzaralı bi yere demlenmeye gittik eelence öncesi.Kafalar baya iyi oldu orada.Keyif o biçim.Dünya tatlısı kız da muhabbeti hoşlaştırdı neşelendirdi :) Sonra oradan kalktık.Aşağı inerken asansörde dayanamayıp öptüm aşkımı.Dünya tatlısı kızın önünde.Biraz utandım onun sevgilisi yanında değil üzülücek diye ama sonradan bi daha yapmam dedim kendi kendime :)

Sonra bi gay bar'a rezervasyon yaptırmıştık oraya gittik.Kafalar hoştu.Bu sebeple ben az önce ettiğim yeminimi unuttum.E zaten orospunun yemini siki görene kadardır ya. Kendimi bitaneme dayandım.Dans ettik.Yer yer o avuçladı ;yer yer ben :) Eve geldiğimizde saat 3 buçuktu. Hemen yatağa girdik.Zira halimiz kalmamıştı.Mükemmel uyumuşuz bitanemle.Sabah kalkınca oynaştık, seviştik.Sonra ben tekrar yattım o da dünya tatlısı kızı bırakmaya gitti.Saat 1 gibi beni uyandırdı."Miniiiik, ufaaaaak kedim, güzel popolu yakışıklım; hadi uyaaaan" gözümü bi açtım kahvaltı hazırlamış.Gitmiş talaş böreği almış :) Yanına da bişeyler hazırlamış.Yatakta kahvaltı yaptırdı bana.İlk defa bunu yaşadım ve harika bi duygu :) Sonra gün boyu eğlendik güldük öpüştük uyuduk.Fotoğraf çekildik.Bi tane fotoğraf var ki...Eğer bi gay aşkı filmi yapılacak olsa afişi için bunu alsalar milyon dolara satmam :) Mükemmel bişey çünkü :) Neyse sonra evden çıktık.Ben eve geldim o Taksim'e gitti.Bu gece yakın bi arkadaşının doğum günü.

Eve gelip çantama bi baktım ki; bi t-shirt'ünü sevmiştim, çantama koymuş.Nası bi tatlılık ki bu :) Ona çok alıştım bakalım tek yatabilcem mi bu gece.

kutlicam.Genen mesajların telefonların haddi hesabı yok.Şarjım dayanmadı 2 gündür :)Hatta şimdi aşağı inicem bi de ailemle kutlucam.Bu üfleyeceğim 4. pasta :)

Her şey yoluna girmeye başladı artık.Bi ara çok kötü günler geçirdim.Toparlanıyorum artık.Onları yazmak istemiyorum.Kapattım o kötü şeyleri.Girmesin bi daha hayatıma.Hep böyle güzel geçsin :)

Hadi kalın sağlıcakla ;)

10 yorum:

  1. ama sen dengesiz bi'insansin...

    birde; iyiki dogdun ufaklik ;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :) ben bilmiyorum neyim.:/

    YanıtlaSil
  3. O zaman bir kutlama da benden gelsin. Mutlu Yıllar Delikanlı! Doğum günün kutlu olsun.

    İçinde ki coşku satırlarına sığmıyor, sığamıyor. Bunca olumsuzluğun içinde yazdıklarını okumak iyi geldi doğrusu.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim The King :)
    Umarım yaşadığın olumsuzlukları biran önce atlatırsın ve aynı çoşkuyla dolarsın :)

    YanıtlaSil
  5. :) olm çüş dedim bir an haa :D :D ama güzelmiş kafanı dağıtmanı ve hüzünlü anları geride bırakmana sevindim açıkçası. :)

    YanıtlaSil
  6. noldu sirhat neye çüş dedin :)

    YanıtlaSil
  7. Kötü şeyler oldu dediğin de dedim ki heralde intihar edicek falan bu çocuk.
    Ne güzel hayata dönmüşsün :) Özlemiştim yazılarını.

    YanıtlaSil
  8. patrick star, bi ara açık camlara bakmıyo değildim itiraf edeyim :)

    Uzun bi süre yazamadım evet ben de özlemiştim yazmayı.Hem yazacak şeyler birikti falan..

    YanıtlaSil
  9. 4. pasta ve sevgiliyle ayrıntılara çüş üstüne çüş dedim :D

    YanıtlaSil
  10. perşembe 5. si var :)

    sevgiliyle ayrıntılara gelince, ne diim darısı başına :) Ama biz de okusak iyi olur :P

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :