24 Ağustos 2011 Çarşamba

Dinlenmek gibisi yok...

Bugün sakinliğin tadını çıkardım tam anlamıyla.Sabah uyandım, uykumu düzene sokmuş olmamın vermiş olduğu mutlulukla mutfağa inip kahvaltı hazırladım.

Buzdolabımı açtığımda "yumurta yemeyeli ay olmuş yahu"  dedim ve yumurta yaptım kendime.Tabi bu arada sabah sertliğim de benimleydi.Yeni aldığım ufacık brief'imi yırtacak gibi duran pipim ilgi istiyodu.Masayı hazırlarken koridorun sonunda duran boy aynasında akseden görüntüme baktım ve "ahhh bitanem şu an şurda olsaydın da şu çıplak halimle (sadece brief) azdırsaydım seni" dedim kendi kendime.Tabi bu fikirden cozurdayan yumurta sesiyle uyandım ve yumurtamı ocaktan aldım.

Kahvaltı sonrası güzeeeel bi cappucino'yla mail, blog, facebook, formspring, msn işlerimi hallettim ve duşa girdim.Kuzenimle buluşucaktık bugün, söz vermiştim, ona ders anlatıcaktım.Duştan çıktım, kişisel bakımdı derken saat 3 olmuştu.Kuzenime gittim biraz lak lak biraz ders derken kendimizi sinemada bulduk.Saat olmuş 9 biz sinemaya girerken.Film de güzeldi adını hala tam bilmemekle beraber tüm avrupa'da afişlerini gördüm, patronlarla ilgili bi vik vik.

Şimdi eve geldim duş alıp, gece bakımlarımı yapıp yatağıma gircem.Belki önce biraz azarım ;)
Herkese iyi geceler.Sarılasım geldi herkese birden bi'anda.Tatlı rüylaaar :)

6 yorum:

  1. blogu kesfedeli 2 gün oldu, yazacaklarımın çoğunu yazmıslar zaten o nedenle tekrar etmeyeyim ama şunu söyleyeyim sanırım sağlık oldukca burada takipte olacağım... bazen okuduklarımda kendimi görduğum bazen de her ne kadar yasamak istesek de yasayamadıklarımızı yansıttığın için olsa gerek gıpta ile hayranlık ile belki biraz da iyi anlamda tabii kıskançlık ile takipte ;).. okudukça benim de sarılasım geliyor, biliyorum başın bağlı o nedenle bizimkisi olsa olsa dost işi olur.. kal sağlıcakla ;)

    YanıtlaSil
  2. iyibiri, teşekkür ederim yorumların iyi dileklerin için :) Ben de sağlıklı olduğum sürece yazıcam blog :)

    yakın takibe alınabilirsin ars amatoria* tarafından eğer içinde sarılma, sevme sözcükleri geçen yorumlar yazarsan, peşini bırakmaz klavyeni de eline verir :p

    *ars amatoria; her yazımda adı geçen bitanem.

    YanıtlaSil
  3. sanırım ufak bir parantez acmıstım " basın bağlı bizimkisi dost işi olur anca" diye dolayısıyla "ars amatoria" beni takip listesine dahil etmez, klavye mouse ekran maa aile yazmaya devam edebilirim ben de... sarılma hissi her zaman içimde olacak, sanırım burada dikkat etmem gereken şey kime sarılacağım konusu...ya da şöyle mi yapsak ben sarılmayayım ama bütün sarılma tekliflerine açığım diyeyim günah bizden gitsin.. ;)

    YanıtlaSil
  4. iyibiri, umarım iyibiri karşına çıkar :)

    YanıtlaSil
  5. teşekkür etsem az mıdır ;)

    YanıtlaSil
  6. iyibiri, yok yeterlidir teşekkürün :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :