28 Eylül 2011 Çarşamba

Gene come out yaptım!

evet, tamam haklısınız.Çok aksattım sizi, ama geçerli sebeplerim vardı.Bi'kere hastaydım. :( Neyse gevezelik etmeden olan olayları anlatmaya başlim ben hemen :)

2 hafta önce cuma gününde kalmıştık en son.Ben arkadaşlarıma come out yapıcaktım.Planı aktarmıştım size.(bilmeyenler için buraya bakın 4. paragraf) Fakat tahmin ettiğimiz gibi olmadı.Ev bulamadık.Yani bulduk ama fuhuş yuvası olarak kullanılıyorlar.Evi tutacağımız adam yaşımı, kız erkek durumunu falan sordu, biz de işkillendik vazgeçtik.

Asmalı'da Balkon'a gittik.Bizim malum yer :) Oturduk beyaz şarapları söyledik, kafalarımız güzel oldu.Tabi benim kafam güzel olunca çenem bir düşer, anlatamam...Neyse, bi'heyecan vardı bende.Daha doğrusu bizde.Arkadaşlarımın iki tanesi (daha önce söylediklerim) biliyolardı.Fakat onlar benden daha heycanlı gibiydi.Canlarım yaa, nasıl da beni düşünüp destek oldular.Söylemeden önce whatsapp'dan mesaj attım onlara, "Pat diye mi sölim?" diye.Evet dediler.

Ben deeeeeee kadehi diktim kafama, masaya koydum, yaklaşın dedim.Yaklaştılar.
-Beeeeeen.Biseksüelim dedim.
--Ne!? Bi dakka anlamadım :s
-Tamam o zaman baştan alıyoruz.(Kadehi diktim kafama, yaklaşın dedim)
-Beeeeen biseksüelim.
--Nasıl yani!?
-Hatta, bi ilişkim var.
--Oha nasıl yani ya? kim? Gülmeye başladı dalgalı saçlı kuzu :)
-Açıklıyoruum adı da; *****.
--Bizim ******? Nası durun şok oldum.
Ben rahattım.Diğerleri de öyle.Aslında kimse şaşırmadı fazla.Tabi ben come out yaptım ya, bi atraksiyon olması lazımdı ve oldu.Dalgalı saçlı kuzuyu bi numara aradı tam o sırada.Bakar bakmaz eski sevgilisi olduğunu anladım.O telefonu açıp kalkarken diğerlerine fısıldadım eski sevgilisi diye.Yok canım falan dediler ama dalgalı saçlı kuzu geldiğinde eski sevgilisi olduğunu söyledi.Arkadaş ben sezerim yahu!Yengeç burcuyum, 6. hissim guvvetli.

Tabi bunda ne var diceksiniz, atraksiyon bunun neresinde?Öyle bi'aşkları vardı ki, öööle dünyada çok kişiye nasip olmicak cinsten.Ama rahat batması denen şey vardı dier adamda.Neyse sonuç olarak dalgalı saçlı kuzuyu kaybettik.Aklı onda kaldı.Sonradan öğrendim ki, düz saçlı "eeeeen iyisini yapan kız" a söylemiş bizimkiler önceki gece.Ben ağzını arayın demiştim ama olay açılınca sonu gelmiş, söylemişler.

Şaşırmış çok.Ama şuan sorun yok, herkes normal şekilde devam ediyo hayatına :) Sadece değişen şey benim hayatımda oldu.Bi kez daha anladım ki dünyanın en anlayışlı ve tatlı arkadaşlarına sahibim ben.

Daha anlatıcak şeylerim var, mesela geçen cuma gecesi gay bar maceram.Ama yazı çok uzadı.Onu sonraya bıraktım. İyi geceler, tatlı rüyalar :)

10 yorum:

  1. Tebrikler, arkadaşların senin yanında ayrı senden ayrılınca ayrı telden çalmıyorlardır umarım :)

    come out olduğun andaki ve sonrasında gelen sorulardan hiç bahsetmemişsin ama? mesela, pozisyonun nedir gibi falan ?!

    YanıtlaSil
  2. yok yapmazlar öyle şey onlar :)Yani ben yokken nası yapıo, kötü, ı-ıh kaka, ne biçim falan demezler.Ben yokken de varken de yanımdalar :)

    Come-out sırasında soru olmuyo şu sebeple; Görünüş olarak davranış olarak da çok erkeksi gözükürüm.Bilmedikleri için benden öyle bişey beklemiyolardı.Yani maskülen erkeğin yöneliminin farklı olması gibi.Dolayısıyla ne soracaklarını bilmiyolar; bu konuda fazla bi bilgiye sahip olmadıkları için ben anlatıyorum hep.

    Şimdi her şeyi anlatamıyorum, alışma sürecindeler galiba.Ama çok anlatmak istiyorum :( Geçen gün gay bara gittiğimizi söyledim yadırgadılar gibi.Ya zamanla alışıcaklar, ya da anlatamicam onlara :( Bakalım artık zaman göstericek.

    Bunun dışında sorulan sorular olmuyo değil, ama basit şeyler, kaç senedir ilişkiniz var, nasıl tanıştınız gibi.Özel konular hakkında sormuyolar, hem bilmedikleri için hem de bence çekindikleri için.Bi de blog'u biliyolar okuyolar.Ama mesela bence blogu da yadırgadılar gibi.Ne kadar kabul etseler de, eminim ki yadırgıyolar bazen, bunu hareketlerinden anlayabiliyorum, üzülüyorum.Bazen üzücü oluyo tabi kendini anlatmaya çalışmak, "aslında öyle değil, yanlış düşünmeyin" gibi ama bilmiyorum artık..

    Ama manevi ablam öyle değil ona her şeyi söyleyebiliyorum, o da bana söyler :)Bunda onun da bi olmasının rolü büyüktür tabi ki.

    YanıtlaSil
  3. Bi adam senden hıncımı almalıyım.. Beni başka bloglarda anonim sapık olarak gösterme eğilimine girmişsin :) Eğer anonim sapığı arıyorsan kendine bak :) beni ne karıştırıyorsun bakalım sen? elimden çekeceğin var emin ol..
    Ayrıca ben o gay i ayrı seni ayrı severim :) Hiçte bir yatakta sizi izlemek istemem.. Kıskanırım :)

    Neyse geri dönmene sevindim.. seni okumadan bu alemin keyfi çıkmıyor.. eğer blog girişilerini ücretli yaparsan ilk müşterin ben olurum :)

    YanıtlaSil
  4. sevgilinin onu come-out ettiğinden haberi var mı?

    YanıtlaSil
  5. Bi'gay, aşk olsun tamam tamam sinirlenme hemen.Küçük bi'yanlış anlaşılma olmuş :P hohohoho ben de senin gibi bi'okuyucudan para almazdım zaten :) Utandım iltifatından dolayı :/ Teşekküy edeyim bayım :/

    x-caoch, bilme olur mu? :) Biz bu "eküriyle" film festivaline, sinemalara falan gittik :) Ben söylerken de bitanemin gazını alıyorum önceden :) Destek oluyo her zaman bana :)

    Adsız, dur yahu sünnet olmadım :)

    YanıtlaSil
  6. ha iyi.
    ben olsam yolardım da seni.
    o yüzden.
    :P

    YanıtlaSil
  7. x-coach beni kimse yolamaz :P alttan girer üsten çıkar her türlü şirinlikle knock-out ederim adamı ;) (çok iddialı lol )

    YanıtlaSil
  8. bn gene geriden takp eder oldum seni :(( neyse ama iyi olmuş söylemiş rahatlamışsın.

    YanıtlaSil
  9. sirhat, sen dayak ister oldun.Yoksun ortalarda yahu!? Hemen düzel ve geri gel.Özledik be!

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :