9 Eylül 2011 Cuma

Bugün çok güzel bişey yaptım kendim için

Bugün çok güzel bişey yaptım kendim için. :) Yeni üye olucağım spor merkezine görüşmeye gittim.İyi iletişim kurdum adamla.İltifat etti falan.Ama straight olduğuna %90 eminim.Tesisi gezdik, gayet hoşuma gitti, koşu bandında bile internet bağlantısı var bu kadar teknolojinin bu kadarı :) Hoş baya dizayn edilmiş bi'yer.Spor merkezimi değiştirmek güzel oldu.Hayatıma yeniliklerin girmesini seviyorum sanırım.

Yalnız o değil de erkekler dikkatimi çekti, eski yere göre daha genç kişiler var.Hatta baya iyi tipler var.Ara verdiğim için çok dikkat çekmedim aralarında tahmin ettiğim kadar talep olmadı ama 1 ay sonra eski halime kavuşunca "göster ama  elletme" politikamı sürdürmeye devam etcem :p

Şuan da çok huzurluyum.Spora tekrar başlayacak olmamın mutluluğu var.Güzel işte:) Bu aralar içime sihirli değnek almış gibiyim.Her şey çok güzel gidiyo.Tarif edilmez bi'huzur var.Tabi gün içinde bazı şeyler aklıma gelince keyfim kaçar gibi oluyo ama çok önemli şeyler değil.O kadar da olsun, nazar boncuğudur :)

Gün boyunca facebook'da deli gibi The Sims Social oynuyorum.Bitanemle orda da sevgili olduk.Onun evinde yaşıyorum falan.Sık sık Woohoo! yapıyoruz :P Yataklar havalanıyo ahahah :) Anasayfa'da da çıktı sevgili olduğumuz ama pek umrunda olmaz kimsenin.Şaka bi'yana çok özledim onu.Bağımlılık yaptı bende.Her gün görmek istiyorum onu nerdeyse.Yarın görüşcez ama :))

Ben yatıyorum, hadi herkese iyi geceler, tatlı rüyalar.Kendinize iyi bakın :) Bu arada çok güzel mailler alıyorum her gün adsız okuyucularımdan :) Garip teklifler, fikirler, hayatlar..Ama çoğunluğu güzel dileklerle bitiriyo mailleri.Teşekkür borçluyum bunun için.Teşekkür ederim; iyi ki varsınız :)

9 yorum:

  1. bi'adam :) sonunda sana yorum yazabilmenin verdiği hazla aman allah bozmasın diyorum :D keşke bende biraz mutlu olabilsem :/ neyse konuşuruz bu konuları kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  2. olucaksın serhat, yakındır.Hissediyorum :) Bana güven.Bi laf vadır lisede hocam söylerdi hep.Dibe vuran iyi sıçrar diye...Şimdi sıçrama zamanı aslan :)

    YanıtlaSil
  3. abi bizim koşu bantlarında bırak interneti,ebenin nikahını bile izleyebiiyorsun ama sendeki vücudun beşte biri yok lan,yağlar yağ dostu hücreler falan....sıçıyım rahatlığıma dedim yani.seni de takdir ettim o-yeah beybi!

    YanıtlaSil
  4. hele bi askere gidip geleyim ben de başlarım elbet hıh

    YanıtlaSil
  5. Rocco, ahahahah yeni çıkan yağ çözücü bulaşık deterjanlarından iç erio öle :P o-yeah tabi alın damarım çatladı çalışana kadar olsun ama dimi evladım :)

    O Gay; Ben de... başar anam, başar canım, başar :) Ne zaman gidiyosun bakalım?

    YanıtlaSil
  6. Abimle aynı tertip olacaksın :) Uzun dönem mi kısa dönem mi? Üzüldüm bak şimdi ya :/

    YanıtlaSil
  7. Yedek subay olmazsam kısa dönem...

    YanıtlaSil
  8. haydi bakalım aslan :) sağ salim git gel :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :