30 Eylül 2011 Cuma

Bi'iyi bi'kötü haberim var

ooooof her yerim ağrıyo.Dün şu kadar spor yaptım derken iyiydi tabi dediğinizi duyar gibiyim.Pişman mıyım? asla! bi'daha olsa bi'daha yaparım :)

Rutin olan şeyleri yaptım.Kalktım okula gittim geldim.Ama güzel olan taraf bugün haftanın son iş günü benim için.Cuma günleri dersim yok mesela :) Bu tüm hafta kendimi avuttuğum bi mesele.

Bunun dışında bugün çok sevindiğim ve çok üzüldüğüm iki olay oldu.Önce hangisini anlatim? Peki, üzüldüğümü anlatıyorum önce.Dün gece ben yatarken bitanem mesaj atmış."bebeeeek, ufak çocuuk?" diye.Tabi ben uyuduğum için duymadım.Gece uyanmış ve ağlamış.Uyanınca bi'an kendini yalnız hissetmiş.Beni yanında istemiş, ona sarılıp kucağımda uyutmamı istemiş.Tatilde ki uyumamızı düşününce de gözleri dolmuş ve ağlamaya başlamış beni özlediği için..

Sabah kalkıp okuyunca içim parçalandı.Benim de gözlerim doldu.Oysa ki daha 2 gün önce görüştük ama deli gibi özledim onu.Şimdi yanımda olsa...Sarsam sımsıkı, öpsem heryerini.. ooooff :( Ben çok kötü bi şekildeyim onsuz..

İyi habere gelince, başvurduğu bir yerden cevap gelmiş ve bugün görüşmeye gitti.Şirket Türkiye'nin en büyük PR şirketi nerdeyse.Dünya çapında da bilinen bi'şirket.Kabul edilmiş.Staj yapacak şimdilik ama öyle bi'yere girmesi bile çok büyük bi'başarı.

Dün gece dilek tuttum onun için.Kabul edilsin diye.Hee bi'de patronu inşallah gay çıkar da işe alır bitanemi, her istediğini yaptırır ona bitanem böylece.hohoho "ne biçim sevgilisin sevgilini mi pazarlıyosun?" der dediğinizi duydum.Fakat ona öyle bi güveniyorum ki umrumda değil kiminle çalıştığı.Hiç bişey olmaz.Hee olur, yakışıklılığından çekiciliğinden dolayı nazını geçirir :P Açıkçası benim de yapmadığım şey değil.Az o***pu değilim ben var ya beeen.

İşte böyle minnoşlar.Bu arada 1971 Hayat ansiklopedisi'nde ( 70'li yılların Alem, Şamdan dergisi gibi) eşcinsellerle ilgili bi haber buldum.1971'den bu yana Türkiye'de eşcinseller açısından çok şey değişmiş de farkında değilmişiz.Onu en kısa zamanda paylaşıcam size.Bi'de şu gay bar hikayesi var onu da yazıcam.Çok uyuşuk bi'insan oldum ben yahu :/

Kendinize iyi bakın, görüşmek üzereeee, gülü gülü :)

2 yorum:

  1. yuh lan ne kadar romantik gaylersiniz. 40 yıllık hatunum hiç gece yarısı uyanıp sevgılım msj atmadı dıye aglamadım asdf. cok sevımlısınız ama. bıde ısmınız halıtle ekremmi. öptüm çav.

    YanıtlaSil
  2. @adsız, teşekkür ederim :)

    Halit'le ekrem mi!? o ne alaka yok değil :) ama isimler Kanal D'nin dizi adlarına benzedi :) hohoho

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :