1 Ağustos 2011 Pazartesi

Sensiz geçen 1. gün

Bitanem...Aşkım..
21 gün boyunca her gün bir tane mail ve blog yazısı alacaksın benden.Otomatik olarak ayarlandılar ben gitmeden önce.Sana mail gönderen yardımcım durumu açıklamıştır sana.Beni çok özlediğini biliyorum.Düşündüm ve bu şekilde birazcık yardım etmeye karar verdim.

Ufak kedim benim, bugün Roma'dayım.Seninle yürüdüğümüz kaldırımlarda yürüyoruz.Beni öptüğün yerlerden geçerken içim burkuluyo.Sanki birisi karnıma yumruk atıyo gibi hissediyorum.Seni istiyorum ben yanımda.Daha şimdiden çok özledim seni :(

Bugün uslu bi'kedi ol ve sabah kalkınca kahvaltılık yiyeceklerle kahvaltını yap.Sonra güzelce bi duş al.Temiz ev kedisi ol, tüylerini tarasınlar senin :) 

Seni çok seviyorum hayatımın anlamı...Şuan binlerce km uzaktayım ama iyi ki kalbimde götürmüşüm seni.Yoksa burda halim haraptı.Kendini sakın üzme ben yokken.Seni o güzel dudaklarından öptüm en kıymetlim...

4 yorum:

  1. waaaayyy süper yazı bi adam :D :D

    YanıtlaSil
  2. bu aşk nedir böyle,, bir erkeğin diğerine aşkında oluşacak romantizmin dorukları desek.. ama olmuyor böyle olanı var olmayanı var.. neyse iyi gezmeler.. şanslı çocuklar sizi :)

    YanıtlaSil
  3. yardımcın kim?
    onunla da ben muhteşem bir aşk yaşasam diyorum... :P

    YanıtlaSil
  4. saol sirhat :)

    Bi'kaan, teşekkür ederim :)

    x-coach çok istio musun tanışmak? :P

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :