16 Aralık 2011 Cuma

Yoğunum, yoğunsun, yoğun

Merhaba blog,

Uzun zamandır yazamadım gene..Okula yoğunlaşınca geri kalan her şey aksamaya başladı. Sınavlar projeler, ödevler derken yapmam gereken bi'çok şeyi aksatmışım. Sınav olunca da karşıda anneannemde kalmam baya bi'işi yapamama sebep oluyo.

Bugün Probabilty&Statistics dersinin 2. vizesini olduk.Fena geçmedi aslında ama bakalım nolur.Sınav boyunca çıkışta yapacağımız etkinliği düşündüm.Ben bitanem bizim eküri ve birisinin sevgilisi falan sinemaya gitcektik.Ama bazı engeller çıktı ve sınavları da kötü geçince ben arabaya atladım bitanemin yanına Palladium'a gittim.

Önce yemek yedik sonra saçma sapan bi'filme gittik. Film boyunca birbirimizi seyrettik...El ele tutuştuk.. Film bitince de tuvalette sıkıştırdı beni.Sonra otoparka indik, onun arabasına bindik, benim arabamı park ettiğim yere getirdi beni.Hem daha kuytu olduğu için orda azıcık seviştik.Sanırım çok özlemişiz.Öpüşmemiz bile farklı oldu..

Sonra ben arabama bindim o önüme geçti.Ben rahat durur muyum? Durmam.Otopark gece 11 olma sebebiyle boştu ve kapıştım arabayla önünü kesip önüne geçtim.(o da arkamda olmayı pek sever hohohoh) Çıkışta da yolda arkamdan gelirken camı açtım ellerimi dışarı çıkarıp kalp yaptım.

Işıkta yan yana durunca da camı açıp seni seviyorum diye bağırdım.Sonra ayrıldık.

He aklıma gelmişken sinemada çok güldük.Kafasını bana çevirdi ses çıkarmadan sadece dudaklarını oynatarak "seni seviyorum" dedi. Dialog, konuşmayarak sadece dudak okuyarak gerçekleşti.
Bitanem:  Seni seviyorum.
Ben:        Ben de seni seviyorum.
Bitanem:  Ama ben sana tapıyorum.
Konuşuyomuş gibi ağzımı kıpırdattım.
Bitanem:   Amına koyim.

Dudaklarını okuyunca ikimizde dağaldık.Gülmeye başladık deli gibi. Neden bilmem ama komiğime gitti küfür sevmediğim halde :)

İşte böyle blog.. Diğer şeyler aynı.. Yarın evdeyim saat 4'de spor ölçümüne randevum var.12'den sonra bişi yemicem :/

Buluşma da yaklaşıyo. Haplo'yla konuşmuştuk "acaba gelcem diyenlerin kaçı gelir?, buluşma yaklaştıkça su koyarlar." demişti. Ben de emin bi'şekilde yok kesin gelcekler demiştim. Ama "gelemeyecek" sayısı hızla artıyor.Tabi ki kendi bilecekleri iş :) Kalan sahalar bizimdir hohohoh


Yakın zamanda görüşmek üzere, bayibay :)

5 yorum:

  1. su koyvermek mi aaa oldu mu şimdi bu :/

    YanıtlaSil
  2. tam olarak kelimesi kelimesine öyle mi dedim yaw? hmm :D bu arada dialogunuza koptum sabah okurken kahvaltıda, ancak pc yeniden başlattı kendini güncelleştirme yüzünden yorum yazıyordum tam :) eheh kim gelecek listeyi bir öğrenemedim ben zaten, ciddi sürpriz olacak gelince.. :)

    YanıtlaSil
  3. ben geliyorum gerisi önemli değil :D

    YanıtlaSil
  4. kalan sahalar demişsin ya, merak ettim futbol sahası mı, tenis sahası mı :):) heaheheah,

    bence sağ kalanları topla, ne yapacaksın sahaları..

    YanıtlaSil
  5. O Gay; Ben de... su mu koydun meyve suyu mu bilmem :) Bi'hakkın vardı kullandın bi dahaki sefere gelmekle yükümlüsün :)

    Haplo, ben biraz şapşalımdır görünce de tipimden anlicaksın zaten. Unuttum mail atmayı sana. Atıcam ama birazdan :) Dialogu o an görsen daalırdın :D

    Sirhat gel sen hele gel :P

    Bi'Gay aklım kaymış :/ penis sahası :p

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :