10 Aralık 2011 Cumartesi

Özlenecek bir kişi daha var

Bi garip hissediyorum kendimi. Yorgunum desem değil hastayım desem o da diil. Dün geceden beri boğazım ağrıyo fakat hastalıktan diildi. Dün 2 saat boyunca ders anlattım ve sürekli konuştum. Boğazım tahriş oldu sanırım.
Bu sabah da gözümü baş ağrısıyla açtım. Sanki geceden kalmış gibiydim. Kendimi zor toparladım. Akşama doğru ailecek evden çıktık, Maltepe sahilinde Şenol Kolcuoğlu diye bi restorant var. Namı diyar metrelik kebap. Eğer gitmediyseniz tavsiye ederim sık olmasa da arada giderim ve 1 metre boyunda mükemmel satırlanmış kebap gelir. Bugün de özel bi gündü. 20 kişilik bi grupla toplandık annemler kuzenler arkadaşlar falan.. 11'i annemlerin evlilik yıldönümü 12 si abimin doğum günü ve askere gidiyo. Veda yemeğiydi. Ama sürprizler hazırlamışlar, annemlere hediye almışlar tüm restorant (yaklaşık 350 kişi) doğum günümüzü kutladı :) Çok güzel vakit geçirdik. Fakat gece çok neşeli bitemedi maalesef. Saat 12 de abimin askerlik sınavı sonucu açıklandı.. Siirt Jandarma Birliği..
Masada bi sessizlik oldu ve ardından teselli çabaları başladı. Tabi bu annemin göz yaşlarına engel olamadı. Ben de ağlamamak için zor tuttum kendimi ama dayandım. Onlara destek olmalıydım çünkü. Pazartesi Kastamonu'ya gidiyoruz. Acemi birliği orada. Yolcu edicez abimi. Ben daha kolay geçer sanmıştım ama şimdiden özledim onu. O kadar saf çaresiz biridir ki, bilmiyorum tek başına napıcak oralarda o soğukta.
Hiç bi zaman abimi abi olarak görmedim. Ben abilik yapmışımdır ona. Çocuktur çünkü daha. İnsanlar iyi niyetini kullanır kırar üzer hep onu. Ben de hep korumuş, yol göstermişimdir. Hiç bi zaman da bundan rahatsızlık duymamıştım. Ama şimdi onu kollayamicam koruyamicam diye çok huzursuzum. Hatta kendimden hiç bu kadarını beklemezdim fakat gözlerim doldu şuan ve ağlıyorum. Çok garip bi duygu..
Umarım rahat ve sağlıklı bi askerlik yapar da geri döner. Tek temennim bu.
İyi geceler blog...

13 yorum:

  1. buruk surat ifadesi ve yumru boğaz =/ zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden kavuşursunuz umarım...

    YanıtlaSil
  2. :(
    simdiden hayırlı tezkereler
    hemencecik kavusun umarım biadam.

    YanıtlaSil
  3. siirt pkklı bi yer mi

    YanıtlaSil
  4. burnu bile kanamadan askerliğini bitirip gelir inş. abin ve birliğine teslim olacak tüm askerlerimiz.

    ben tecil ettirdiğim halde düm açıklama sayfasına gittim ve TC kimlik nomu yazdım gitmeyeceğimi bildiğim halde artık nasıl bir hisse nasıl elim ayağım titredi hoş "TC nonuzu kontrol edin kayıtlarımızda yok" dese bile ://

    YanıtlaSil
  5. Hersey gonlunce olur umarim :(
    senin abin utangac biri mi? nasil sen buyuk kardes olabildin onun icin?

    YanıtlaSil
  6. sanırım usta birliğine katılmak için diyarbakır ktm'ye uğraması gerekebilir :// hatırlamak istemediğim yerlerden biri... sağlıcakla gider gelir umarım, bedelli vurmadı mı yoksa ona? benim valideninde diyarbakır/lice'yi duyunca rengi gitmişti. zaman çabuk geçiyor, ne kadar çabuk alışırsa onun için daha kolay olacaktır.

    YanıtlaSil
  7. emin ol her şey güzel olacak... iyi insalarla karşılaşır, masa başı bir görevi de olur.. hiç belli olmaz..

    benim bir arkadaşım hakkari çukurca da yaptı askerliğini.. o kadar tatlı ve güzel anlatıyor ki, masa başı görevi olduğu için dışarıyı, çatışmayı, silahi, teröristi, hiçbir şeyi hiç görmemiş.. inanamıyorsun yani, emin ol hiç belli olmaz..

    YanıtlaSil
  8. iterbiyum, çok teşekkür ederim :/

    Bisexie, sağolasın. Hepimizin temennisi o :(

    Adsız, Hakkari'ye çok yakın.Pek güvenli bi'bölge sayılmaz..

    O Gay; Ben de... tahmin bile edemezsin o anı.Ben benim hayatımda olan hiç bi'olay için bile bu kadar heycanlanmamıştım.Ama Siirt'i duyduğum an çok garip hissettim.Anlatabilmem de mümkün değil..

    Laila, evet utangaç içine kapanık biridir.Karşıdaki kişiye hemen ısınamaz.Hayır da diyemez.Ben de her zaman onu destekleyip, birisine hayır diyemiyosa ben hayır dedim.Kolladım işte hep..

    Karakedi, umarım bi'an önce biter..

    Bi'Gay, dilerim ki dediğin gibi hoş haberler veririm burdan size..

    Tümünüze çok teşekkür ederim.Gerçek hayatta tanımasam da destek olduğunuzu bilmek güç verdi bana.İyi ki varsınız...

    YanıtlaSil
  9. operadakibaklayutmuş:P11 Aralık 2011 18:36

    Hayırlısı olsun. Abin bana benziyormuş:) Şuanki halime bakma hala açılmış sayılmam. Hayır diyemem ben de.

    YanıtlaSil
  10. heee abim kesin sana benzer :D sen eğer tuvaletteki adamaları kesebiliyosan ve iş çıkması için kapıda bekliosan 56 level atlamışsın.Hem benim abim 9 metre ilerisini de görür :P

    YanıtlaSil
  11. kuzenim kısa dönem diyarbakır'a gidiomuş :S
    sen geldin direkt aklıma...

    :/

    YanıtlaSil
  12. Ona da hayırlı tezkereler olsun.Umarım tez zamanda geçer de kavuşursun kuzenine :/

    Ayrıca teşekkür ederim sağ duyun için..

    YanıtlaSil
  13. operadakiinandıramazsaninandırırlargülüm12 Aralık 2011 17:33

    e benim eski halime diyeyim o zaman. walla bak. hala inanmıyo yaaa alla allaaaaa...

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :