8 Aralık 2011 Perşembe

Dünün özeti

Merhaba blogcuk,
Artık "arada bi" yazabiliyorum. Sebebi yok fazla ama sanırım bi gün 24 saat yetmiyo bana. Okul eve gelmek dinlenmek ve spor sürekli yaptığım şey fakat 11 de bitiyo işlerim. Eve geldiğimde ancak yatarken telefondan yorum yazabilecek enerjim kalıyo.
Bunun dışında her şey güzel. Abim pazar günü askere gidiyo. Onu uğurlama davetleri/misafirleri oluyo geliyo gidiyo. Sabahın bu köründe de okuldayım. Dersim 11 de ama bu saatte servisle geliyorum, diğer türlü yetişemiyorum.
Dün lanet bi gündü. Şu illüminati saçmalığına o kadar odaklandılar ki, dünyanın sonu gelicek bugün ölücez diye, yaydıkları olumsuz düşünceler ve negatif enerjiyle dün kimi tanıdıysam başına lanetlikler çökmüş. Benim de sınavım vardı leş gibi geçti.
Sanırım artık mezun olmak istiyorum. Sınavlara çalışmak külfet gibi geliyo.
Akşam eve geldiğimde telefonumu şarja taktım, bitanem whatsapp'dan mesajlar atmış. Aynen şu şekilde:
-Lütfen beni sev
-çok ihtiyacım var sana
-çok ıslandım ben
-30 dakika taksi bekledim, geçen araba su sıçrattı
-üzerimde takım elbise vardı
-sırılsıklam ama
-ayakkabım ayaklarım ıslandı
-saçlarım sırılsıklam
-su sırtıma kadar çıktı
-kulaklarım ve başım deli gibi ağrıyo
-ceketim o kadar ıslak ki siyah şuanda
-denizotobüsünü de kaçırdım
-40 dakka beklicem
-şarjım %10
-cüzdanımı evde unutmuşum, kredi kartı para kartı hiç bişey yok yanımda. 10 tl kaldı sadece.
-hapşuruyorum burnum akıyo ve çok üşüyorum
-sabah benzin ışığım yanmıştı, umarım eve giderken yolda kalmam. Ehliyetim de evde.
-karnım da aç. öğlen yemek yiyemedim. Sabah çeyrek simit yemiştim.
-ağladım yolda sinirden.
-eve gidince beni sever misin?
----------------------------------------------------------------------
Ben şimdi bunu napim? O kadar zavallı bi kedicik olmuş ki... Bana sığınıyo. Spora gitcektim, ama o ilgi isteyince ben de gitmiim o zaman dedim." Şu an beni tek sevindiren şey sensin" dedi. Bunu duymak yetti bana. Ben de o evine gidene kadar duşa falan girdim yemek yedim. Sonra cam açtık. Ben bornozlaydım, yatağa yatarken bornozumun eteği açılmasın mı! :p arada küçük tehşirler yaptım küçük çaplı striptease falan. Bana tehşirci sevgilim diyo hohoho. Eh doğru söze ne denir. Sonra bilgisayarı aldım lavaboya geçtim. Onla konuşuyorum o da beni izliyo. Beraber kil maskesi yaptık yüzüme. Düştüğüm komik duruma güldü, ben de gülemiceği şeyler gösterdim, bakıp da dokunamayınca bana gülmesinin intikamını aldım.
Sonra o da duşa gircekmiş. Bilgisayarı götürdü banyoya, ben de onu seyrettim. Asılmaya başladı ben de poz verdim, sonra dayanamadım asıldım. Tatlı tatlı boşaldık eski marco dönemindeki gibi. Cıbı cıbısını yaptırdıktan sonra cam i kapattık. Ben maskemi temizledim, saç bakımına geçtim falan filan. Metroseksüel günümdü dün.
Sonra da Mim yazısını yazdım, uyudum saat 2 gibi.
İşte bu kadaaar. Şu yoğunluğum geçse de eski rahat tempoma kavuşsam :/
Daha yıl başında napıcaz belli değil. Annemler yurtdışında olucak. Abim de askerde. Bitanemle beni bilen okul arkadaşlarımı/sevgililerini (str8) bitanemle ortak arkadaşlarımızı arkadaşlarımı eve çağırıp parti yapmak gibi bi düşüncem var. 8-10 kişilik. Ama bakalım nolcak.
Yılın en çok sevidiğim zamanlarından biri bu aralar. Yılbaşı öncesi aralık. En sevmediğimse eylül ekim ve nisan. Bunu neden paylaştım bilmiyorum çenem düştü sabah sabah :/
Hani görüşürüz :)

9 yorum:

  1. ben genelde traş olurken cam açardım :D hauhaua. sonra iyi yerlere varıyordu. ;D ama siz bana göre level atlamışsınız. tuttum bu işi :D

    YanıtlaSil
  2. hohohoh, traş? hımm eee onu biz de yaptık zamanında.Hem de bodytrim'di :p

    Yakında şey olcak ben masör tutcam ona izletcem spa hizmetlerine gidiyoruz yavaş yavaş hohov :D

    YanıtlaSil
  3. bitanenle yiyişmeyi bırakıp gel ödülünü al bir ara :)))))

    YanıtlaSil
  4. kesin yanlışlıkla açılmıştır o bornoz :) +saç bakımı derken reçeteyi alabilir miyiz? :D gidişat iyi değil de saçlar da

    YanıtlaSil
  5. ganimedeski, kusur kal emi evladım :)

    O Gay; Ben de... tabi ki yanlışlıkla açıldı.A-ah ben oramı buramı gösterir miyim :P ( Yazın havuzdan gelince odamın camı açık soyunurum :p)
    Saçların dökülüyor sanırsam.Benimki bakım maskesiydi.Canlılık parlaklık için.Sana dökülme karşıtı için bişi sölicem ama dalga geçiyorum zannetme ben de yaptım bi'ara.Mayonezi al ve sür.Yarım saat beklet.Mayonezin içindeki her şey saç bakımında kullanılan şeyler.Yumurta, limon, sirke.. Ve hepsi güzel oranda karışmış. Duşa girmeden yarım saat önce haftada 3 kez yap bunu :)

    YanıtlaSil
  6. o.O mayonez hımm sen dedikten sonra google'da da araştırdım evet öyle bir maske varmış hayır sana güvenmediğimden diil tabisi daha detaylı bilgilenmek için :PP

    +sen dökülmeler için yapıyosun sanırım derken burun kıvırıp benimkisi parlaklık ve canlılık için hıh diyerek saç attırdığın an da bir an gözümün önünde canlandı o nasıl bir giriştir aynen bunları hissettirdi bana yani :)))

    YanıtlaSil
  7. OGBD, hohohohoh o halde gendimi düşündüm de hiç olmadı ya :D cidden o anlamda sölemedim ama :(

    YanıtlaSil
  8. İstemem yan cebime diyosun yani:) Peykiii..


    Heheee

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :