11 Aralık 2011 Pazar

Doğum Günün kutlu olsun abim

İyi geceler blog,

Spordan geldim ve soyunup yatağıma girdim.Huzursuzluk var içimde.Yarın abimi askere uğurlicaz.Kastamonu'ya gitcez günübirlik onu götürmek için.Bu gece yan odamda yattığı son gece olucak uzun bi'süre için.Şimdiden çok özledim.Sanrım içimdeki huzursuzluk da bu.Kimseye belli etmiyorum ama gün içinde kendi kendime aniden gözlerim doluyo ve tuvalete kaçıyorum.

Gelen giden de hiç eksik olmadı eksik olmasınlar.Ama onlar böyle geldikçe daha bi'geriliyorum.Ne var ki yani ölüme mi gönderiyoruz?5 ay sonra geri gelecek.Sen zaten 8 aydır bizi görmüyosun.5 ay görmicen diye mi geliyosun? Saçma geliyo bu adet.Arayıp telefonla bildirirsin hadi gelirsin bi'de.Ama geçen hafta biz gitmişiz bu hafta da senin gelmene gerek mi var?

5000 kişilik bi'aileyiz.(Bilinen rakam) Soy ağacı hala araştırılıyo.Topkapı Sarayı'nda bile sergilendi.(sergi isimi veremiyorum fakat) Sanırım bu kadar büyük aileye sahip olmanında getirmiş olduğu dezavantajlar var.(Misal özel günlerdeki abartı)

Bu da böyle bi'gereksiz bilgiydi.Neyse.Ne kadar saçma bi'ruh hali içinde olduğumu anlamak çok da zor değil zaten.Bu gece erken yatıcam.Tabi yatabilirsem...Yarın sabah erken kalıcaz çünkü.

En kısa zamanda bu ruh halim geçsin :/ Sanrım iyi bi'haber alana kadar da geçmicek :(

ve saat 00:00 abimin doğum günü...Hediye alamadım bu doğum gününde.Alsam da kullanamayacak diye annem dönüşte alırız dedi.O ise yazın benim doğum günümde benim sevdiğim bi'ay vardı.Ay evrelerini ışıkla gösteriyo gece.Onu almıştı görüp sevdim diye.

Neyse blog..Ben yatmaya çalışim.İyiki varsın.Anlatamadığım her şeyi sana anlatabiliyorum ya, bu beni rahatlatıyo işte.Dahası çok değerli bi'blogsun sen.Sebebini biliyosun işte.Şu an bu yazıyı okuyan herkes...
İyi geceler blog..




5 yorum:

  1. kesin kizarsin sen yine ama cok ayrinti vermeye basladin
    insiyatif disi comeout olmasin diye diyorum

    YanıtlaSil
  2. adsız,haklısın ama yazdıktan sonra fark ettim... napim o an canım istedi öyle yazmak :/

    YanıtlaSil
  3. belki yazdiktan sonra biraz ara verirsen ve son bir kez daha okuduktan sonra yayinlarsan... bazen sadece yazmak bile yetebiliyor. yazip siliyorsun ve yayinlamasan bile ayni etkiyi gosteriyor. dene bak goreceksin :)

    dunya gercekten cok kucuk ve bazi seylerin insiyatifin disinda gelismesi can sikici olabiliyor uzatmam bundan

    YanıtlaSil
  4. Hep kavga ediliyor olsa da en çok özlenen genelde abilerdir :) Kendimden biliyorum bazen varlıklarından rahatsız olsam bile genelde özlüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. adsız, dediklerini göz önünde bulundurcam, teşekkür ederim :)
    Ama bişeyi sormadan edemicem :)
    yoksa eni tanıyan biri misin sen baiim :p böle imalı laflar dünya küçük falan diye :p

    Cinnamon :) aynen öyle... (bu arada aynı profil fotoğrafını paylaşıyo olmamız dikkatimden kaçmadı ama olsun paylaşmak güzeldir ;)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :