19 Aralık 2011 Pazartesi

Blogger'lar :)

Merhaba bloog :)
Bugüne damgasını vuran tek bi'olay vardı o da blogger buluşmasıydı :) Katılan herkese çok teşekkür ederim.Hele İstanbul dışından kalkıp gelen Anlatsam Bi'Bok Olmaz ile Patrick'e ayrı teşekkür ederim.

Burda herkes hakkındaki görüşlerimi, onların benim hakkımda ne düşündüklerini onlar yazdıkça onlardan alıp yayınlicam.Bakalım kimler nasılmış :)

Pistisvejanus'la başlamak istiyorum.Akşam boyunca benle beraber çenesi hiç durmayan bi'blogger :) Azgınlıkta son noktada, elinden zor kurtulduk :p Şaka bi'yana gerçekten sıcakkanlı bi'insan, gelir gelmez sanki yıllardır tanıyomuş gibi muhabbete koyuldu :) Sorduğu sorularla neşeli, bazen utangaç ortam yarattı :) Yemeğini yiyemedi konuşmaktan ama olsun biz onu sevdik :) Annesine ise kahve içmeye gitcez hep beraber hohohoh :)

Anlatsam Bi'bok Olmaz'la devam etmek istiyorum. Blog'da okuduğunuz gibi içine kapanık depresif falan değil bi'kere :) Gayet neşeli hatta insana enerji veren bi'yapısı var.Bitanemle çok iyi anlaştılar.Açıkçası ben de çok sevdim; şirin, sempatik, güleryüzlü bi'blogger :) Hatta ilk gelen oydu ve çekimser bi'şekilde "blog-ger bu-luş-ma-sı?" dedi :) Tahmin etme oyununda başarısız oldum ama olsun :/ Onunla bazı ortak gayelerimiz vardı bugün için zannedersem oldu dimi ;) Her ne kadar da bitanemin gaddarlığını bana karşı savunup, kendini de gaddar gösterse de; karıncayı bile incetemeyeceğini anladım :)

Haplo, hiç de sanıldığı kadar ciddi olmayan, gayet neşeli, bilgili, akıllı ve zeki bi'blogger :) Gerçekten profilinde yazdığı gibi dinlemeyi bilen ve seven bi'kişi.Zaman zaman utandığı oldu fakat çalışmalarım üzerinde devam ediyo :p Buluşma öncesi ben bahsedince bitanem kıskanıyodu fakat tanıdıktan sonra kıskanmayacağını söyledi :) Uzay konusuna girince etraftakileri biraz sıktık ama muhabbeti tatlı birisi :) Görünüş olarak da tam kafamda kurduğum gibi birisi, Şirin bi'blogger :) Ama sol gözünü kısıp sağ kaşını kaldırıp parmağını sallamadı bana :(

Bitanem, anlatmaya gerek mi var :) Bi'blogdur anlatıyorum bitmedi, bitmez..

Just In Time, bitanemle aynı okuldan mezunlarmış.Hatta ortak arkadaşları bile çıktı.Üniversite yıllarında rastalı saçlı greenpeace üyesi :p (Ben de greenpeace üyesiyim ama rastalı değil saçım hohoho :) ) Abim yaşında, aslında daha zıpır olarak hayalini kurduğum, mülayim bi'blogger :) Erken kalktıkları için soracağımız "dirty question"lara verecekleri cevapları duyamadık :(

Just In Time'ın arkadaşı, onda ilk anda zeki insan izlenimi uyandırdığım için mutluyum :) Bütün akşam düşündüm bi'yerden tanıyorum fakat çıkaramadım :/

Patrick, koştura koştura ve nefes nefese geldiği için pek bi'şaşkındı başta. Konuştukça açılan bi'blogger.Kimden bahsetsek fotoğrafını görmüş.Bütün blogger'ı tanıyo adam :) En çok "Ben belamı buldum." lafına güldüm :) İlerleyen saatlerde açıldı ama biz kalktık o sırada da :/ Sınavında başarılar diliyorum kendisine :)

Serhat, biriciğiyle beraber geldi. Masanın ucunda olduğu için ilk ilgilenemedim ama sonra yamacıma çağırdım.Profiterol yerken kan şekeri düşebilen bi'insan.Esmer şekeri suya katıp içirdim.Kednine geldi ama erken kalkmak zorunda kaldılar.Yani gerçek hayatta da blog'da söylediği gibi karmaşık :) Biriciğiyle mutluluklar dilerim birlikte :)

Serhat'ın biriciği, çok fazla konuşma fırsatım olmadı ama mülayim biri sanırım :) Sesi çıkmadı hiç :)

Sanırım hepsinde bıraktığım izlenimse, çenesi düşük bi'adam oldu :) Gece boyunca ortada konuşulcak konu olsun sıkılmasın kimse diye konuşup durdum :) Aslında o kadar konuşan biri değilim :/ Gerçekten :/

Bakalım bi'tanem ve benim hakkımda neler düşünmüşler.İzlenimlerini yayınlicam biriktirip :)

Ben yatıyorum blog, hadi iyi geceler tatlı rüyalar :)


12 yorum:

  1. Kıskandım sizi :))
    Keyifli bi akşam olmuş anlaşılan :)

    YanıtlaSil
  2. gayelerimiz gerçek oldu, çok güzel oldu, ne güzel oldu ama di mi yaaa?? =D

    tekrar teşekkür edeyim, yine ihtiyacım olabilir yardımlarına =P

    YanıtlaSil
  3. Görüldüğü gibi gitmeyenlerin gitmemesi bir yandan iyi olmuş yoksa tam da bir markanın bayi toplantısına dönüşecek miş heaheaheah..

    çok mutlu oldum okuyunca, çünkü hiç gidip izlemeden idrekt izlenimleri alıyorsun... Böyle hani Önemli kişiler gazete, kitap dergi okumaya vakitleri olmayınca onlar için birisi okur onlara özetlerler ya... onun gibi heahaeh

    YanıtlaSil
  4. güzel ve eğlenceli geçmiş :) umarım tekrarı olur da biz de telafi ederiz :P

    YanıtlaSil
  5. hayırlısı..grup yapmanın zamanı geldi desene:)

    YanıtlaSil
  6. haha o benim özel mimiğim bi'adam, öyle sürekli yapamıyorum.içten olmuyor yoksa. :D gelemeyen ve bunu telafi etmek isteyen arkadaşların olması güzelmiş. tekrar teşekkürler bi'adam, böyle bir toplanma işini akıl ettiğin ve düzenlediğin için.

    YanıtlaSil
  7. operadakiamkadın19 Aralık 2011 20:33

    aman niye buluştunuz ki fuzuli

    YanıtlaSil
  8. hayfanlar. :((((
    mimin var.
    yanıtlıyosun.
    yolarım.

    YanıtlaSil
  9. istanbul'da olmadığımız için gelemedik işte hıh neyse tek tek tüm buluşanların bloglarındaki yazılarını okudum baya eğlenceli ve samimi bir ortam olmuş. O değil de olur da bir daha olursa böyle bir buluşma ortama ısınmak zor olacak gibi duruyor; ilkinde atılan temeller üzerine gecekondu gibi kalakalırız kesin lol :))

    YanıtlaSil
  10. ilk başta çok teşekkür ederim sözlerin için

    utandığın soruları bayağı derinlemesine anotomiden tutta her bakımdan cevapladın

    O GAY BENDE GAY: gözlerimiz seni çok aradı valla :)):):)

    yemeğimi yiyemedim hep senin yüzünden ama o kadar güzel konular açmasan benimde çenem bu kadar düşmezdi :))) hala din konusunundaki düşünccelerini düşünüyorum biliyormusun? iyiki düzenlemissin bu buluşmayı sizin gibi tatlı bir çifle taşımak ve diğer arkadaşlarla tanışmak bana çok mutluluk verdi
    şu bilet olayını anlatınca harbi bitanen gaddarmış dedim ama yalan değil hahahahha ama onunda kendine göre sebepleri vardır bu kadar sevgi dolu bir adam nasıl oluo bende anlamadım:)

    YanıtlaSil
  11. Bensiz eğlendiniz demekk, kıskandımmmmm:))

    Pistis seni eğlenmiş görmek güzel...

    Bi'adam, ikinci buluşma ne zaman şekerim, gelin onu da Eskişehir'de yapalım ne dersiniz??


    Öptüm hepinizi

    YanıtlaSil
  12. yalan soyluyosun bensiz hic eglenemediniz :( siz durun durun soyle bi bitsin okul yaza yine bi bulusma ayarlarsin o zaman caniniza okucam hepinizin hic susmucam hep konuscam!!

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :