30 Aralık 2011 Cuma

Bi'tanemle hakkımda yazılarlar çizilenler (Blogger Buluşması)

Baya bi geç yazmak durumunda kalıyorum affınıza sığınaraktan :/ Bildiğiniz üzre blogger buluşması olmuş, çok da güzel geçmişti.Hemen acele olarak yorumları yazmış fakat hakkımızda ne dendiğinizi yazamamıştım.
Bakalım tatlı insanlar hakkımızda ne demiş?


Pistisvejanus:
Bİ'ADAM VE BİTANESİ : Hayatımda gördüğüm en güzel çift birbirlerine öyle bir bakışları var ki birbirlerinin içlerini görüyorlar resmen çok tatlılar gerçekten yazdığı kadar birbirlerine aşkları var ikiside gayet bilgili şen şaktak insanlar. Özellikle bir'adamın bitanesinin saçına bayıldım :)))) allah ayırmasın inşallah
neşeli çok cool ikiside açıkcası masada ikimiz konudan konuya geçip en fazla biz konuştuk sanki .Özeellikle bi'adamın din konusunda bakış açısını çok sevdim. Bitanesi ile iyi anlaştık sanıyorum ikimizindde nefret ettiğimiz ortak biri çıktı ona karşı komplomu duyunca gözleri parladı resmen:) hahahha çok eğlendik komplo muhabbetinde bi'adam iyiki bu buluşmayı düzenlemissin bana azgın diyorsun ama :))) senide gördük şekerim :)))
@bi'adam aaaa aşk olsun şimdi :))) bitanende sende tam taşsınız:)))şekerim gerçekten
şaka bi yana harbi dediğim gibi bayağı kol kası varmış sende o spor bayağı işe yarıyormuş:) 
yaaa kaçmasaydın iyikide kaçmışım :)valla bitanen senide benide vurur:)))


bi'adam ve bi'tanesi, gerçekten tahmin ettiğim gibi birbirine çok yakışan bir çift. ortak gördüğüm noktaları olduğu gibi, kesin olarak birbirinden farklı noktaları var. ama birbirlerini çok güzel tamamlamışlar,insana bütünlük hissi veriyorlar.:) ikisi ile de muhabbet etmek çok güzeldi. bi'adam'ın uzayla ilgili sorduğu soru çok hoşuma gitti, zaten beni bıraksalar sıkılmadan nekadar konuşabilirim bilmiyorum. umarım çok uzatmamışımdır. bi'adam'ın konu açma gayretine bayıldım ama, sürekli etrafındakileri konuşturmaya çalıştı. sanırım buluşmayı ayarladığından bir nevi ev sahipliği havasına büründü. bu da iyi bir "ev sahibi" olduğunu gösteriyor. kediler için yaptığı şeyler, kendimde bulduğum ortak noktalardan biri. içindeki merhamet ve yaşama saygı değerli bir şey, bi'tanesi ile mutlulukları daimi olsun diyorum. çok yakışıyorlar :)


Masada 4 kişilerdi. İkisi Bi'adam'la sevgilisi peki diğerleri? Haplo'muş teki. Ötekisi de Anlatsam Bi Bok Olmaz'mış. Haplo'yu fotoğrafından çıkardım. Ama ötekini bilemedim :( Neyse sıra geldi karşmdaki iki yakışldan hangisinin Bi'adam olduğuna karar vermeye. İkisi de yakışıklı ve birbirine benziyor. Zor bir karar olarak bana soruyu soranın Bi'adam olduğuna karar verdim.
Bi'adam: Tahmin ettiğim gibi biri kesinlikle değilmiş. Çok sevdim, sıcak kanlı, cana yakın, bi kere kedi seviyor :)

Bi'adam'ın Bi'Tane'si: Şey ya yakışıkılı bu çocuk çok fazla. Biraz gaddarmış. Saçları güzel. Muhabbeti de hoş.




 Bi’adam; bir insan kendini yazılarında ancak bu kadar iyi yansıtabilir. Herkesin fiziki olarak aklında bir tahmini vardır, onunla ilgili bir yorum yapamam ama kişilik olarak, samimiyet olarak, doğallık olarak yazılarında nasılsa gerçekte de öyle. Kendini sorumlu kişi hissettiğinden sanırım herkese yetişmeye çalışıyordu, yorulmuş olmalı. =) Bi’tanesini seviş tarzını çok sevdim bir de. “işte böyle ensesinden tutup kaldıracaksın” bu cümleyi kurduğunda çok sevimliydi ikisi de. =) Ayrıca belirtmek istiyorum; ben kendi gaddarlığımı savunmadım, bi’tanenin bu özelliğinin gaddarlık olmadığını, olağan bir karakteristik özellik olduğunu, bunun da tartışılacak bir şey olmadığını savunmaya çalıştım. =) Beeeen gaddar değiliiiiiiiiiiiiim. =D

Bi’adamın Bi’tanesi; onun kaleminden ilişkilerini okuduğumda bir profil çizmiştim kafamda. Ben gayet soğukkanlı, mesafeli, nemrut biri bekliyordum. Aynen beklediğim gibi biriymiş. =P Bütün fikirlerimi altüst etti. Fazlasıyla sıcakkanlı, sevimli, sempatik bişi işte. Bi’adamın bi’tanesi de böyle olur zaten denilecek cinsten. Blogger buluşmasına gidip en çok onunla iletişim kurmak garip oldu ama mimiklerimden neye ne tepki verdiğimi anladığı için sanırım eğlenceliydi baya.

Evet sevgili Bi’adam ve Bi’tanesi tam beklediğim gibi değildi açıkcası. Yani ben aslında “haha ben bi’adam işte bu patrick haplo v.b ee nasılsınız? Nasıl gidiyor arkadaşlar.” Gibi bir konuşma beklerken anında olay gay pride partilerine dönmüş gibi geldi. Tabii bu pat diye olmadı.


Hepsine yazdıkları cici şeylerden dolayı çok teşekkür ederim.Umarım buluşmaların devamı da gelir de; çok güçlü arkadaşlıklar oluşur :) Ama emin olun ki hepsi de en az bize yazdıkları kadar akıllı, iyi, tatlı ve şirin insanlar. Sanırım onlarla aynı blogger'ı paylaştığım için şanslıyım :)




Not: Düzenleme olarak bok gibi oldu copy-paste olduğu için ama kusura bakmayın :(

8 yorum:

  1. Copy-paste yaparken metni önce windows'un not defterine yapıştırır, ordan tekrar tümünü seçip kesip buraya yapıştırırsan kendi blogunun varsayılan biçimlendirmesiyle görünür metin. Just a tiny tip :)

    YanıtlaSil
  2. günlük ayıracı sana bi'ayıraç borçluyum unutturma :p

    YanıtlaSil
  3. sanirim artik sana olan bagliligim daha da artti. Seni istiyorum bi'adam! Bak yakisikliymissin da ben de fena sayilmam gel bana artik!!! Pisman olmazsin!

    YanıtlaSil
  4. Oley! :) Koleksiyonerim zaten ;)

    YanıtlaSil
  5. Yuzlerinizi kapatip bi foto koyun <3

    YanıtlaSil
  6. Ocak ayı içinde İst da olacagım, bu bulusmaları geleneksel hale getirip 2. blogger bulusmasını bu ay içinde yapmaya ne dersiniz =D

    YanıtlaSil
  7. adsız, azdın mı :) git başkalarını bul elini sallasan ellisin bak operadakikazulet'imiz var bitane :p

    Günlükayıracı; beğendiklerine "gel sana koleksiyonumu gösterim" demek için tutuyosun o koleksiyonu dimi :p

    LailaWucher; çıplak mı olsun giyinik mi :p

    Di_Mond, wuuuu piyasaya hızlı giriş yapmışsın :p

    YanıtlaSil
  8. bi'adam utandım simdi, peki susuyorum =)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :