1 Ekim 2011 Cumartesi

Huzur var içimde

Çok huzurluyum...Özel bi'sebebi yok.Sadece hayatım düzene girdi diye mutlu oldum.(Senin hayatın da karışı mıydı der gibi oldunuz dimi? ) Düzenden kastım, dersler başladı, okula gidiyorum, eve gelip yemek yiyorum, spora gidiyorum, tekrar eve gelip dinleniyorum falan..Yani monotonlaştı birazcık ama sanırım o uzuuuun yazın ardından bu monotonluğa ihtiyacım vardı benim..

Bi'sebebi de, arkadaşlarımdan birisi (ona da minyon diyelim) sevdiği çocukla aralarında sorun vardı.2 haftadır yüzü asık dolaşıyodu.O üzülünce biz de üzülüyoduk.Çünkü öyle görmeye alışkın değiliz :/ Bugün kendi kendine düşünüp taşınıp artık kendini üzmeme kararı almış :)Diğer arkadaşım, -Kıvırcık saçlı kuzu- da, bahsettiğim sevdiği, aşık olduğu çocuğa döndü bugün :) Herkesin hayatında bişeyler yoluna giriyo.Bu da mutlu etti beni. ( ya zaten  mutlu olmaya yer arıyorum ben :) )

Diğer sebep de bugün spordan sonra soyunma odasında, istediğim vucuda sahip bi'çocuğun bana bakıp "fena gitmiyosun" demesi oldu.Hemen fesatlaşmayalım. O amaçla söylemedi :) Biraz konuştuk falan hoşuna gitmiş vücudum.Doğru yolda ilerliyorum demek oluyo bu.Profesyonel birisinin yorumunu da aldım. Ne var bunda sevinecek derseniz, çok emek harcayıp canımı çıkarıyorum, sanırım fark edilmeye başladı.Emeğimin karşılığını alıyorum artık :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kısmı ayrı tutmak istedim.Dün size bahsettiğim yazı vardı ya, 70'lerden bu yana aslında Türkiye'de eşcinsellere bakış nasıl değişmiş diye.Onu paylamşak istedim.Derginin fotoğrafını çektim.Anlatılan olay 70'li yılların en popüler magazin ve cemiyet dergisi olan Hayat Mecumuası'nın gay pride hakkında yaptığı yorum.
Artık bu pride'ın Taksim Meyda'nında bile yapıldığını düşünürsek ve böyle eleştirilere maruz kalmadığını düşünürsek, evet baya yol kat etmişiz :)


Görüldüğü gibi onur kırıcı bi'biçimde eleştirmekten çekinmemişler...

6 yorum:

  1. Azmine hastayım ya ouf kıskandım seni spor da hemen pes ediyorum ben, Bir iki gün gidiyorum sonra bırakıyorum :/

    YanıtlaSil
  2. ahahahaha.
    cinsel sapık :D

    YanıtlaSil
  3. hahaha böylelikle tüm dünyadaki insanların apalamaktan sonra yaptıkları diğer şeyin "yürümek" olduğunu anladık koca bir paragrafta loool

    + bu yazıyı yazdıktan sonra eve giderken gördüğü bir kadını "acaba karımın üstüne bunuda alsam uygun olur mu kine" diye düşünüp bir müddette geriden her türlü salımını izledikten sonra "töbe töbe" diyip yoluna devam ettiğine bahse girerim. Bakar bakar her türlü "sapıklığı" aklından geçirir sonra da töbe der olay biter o "aklı selim" "düz" ve "ahlaklıdır" (altıma doğru)

    + değişen bir şey yok bi'adamcım; bu kafadaki birisi bugünde aynı yazıları döşemekten çekinmez

    :)

    YanıtlaSil
  4. @Bambi, "nazar etme nolur çalış senin de olur" gibi bi'varoş cümle kurmicem tabi ki :p Geçen sene ben de bi'ara öyleydim.Sebebi ney biliyo musun? Sabırsız olmak.Gelişme görmeyince kendinde of puf diyosun.Ama görünce de uça uça gidiyosun.Bu zaman alan bişey.Onun için şöyle yap, en kolay gelişen bölgesi vardır herkesin.Göğüs, omuz vb... Sadece orayı çalışmak için git.1 ay içinde fakı görürsün.Sonra yavaş yavaş diğer bölgeleri de ekle :) Ben böyle motive olmuştum zamanında :)

    x-coach, hepimiz cinsel sapığız dimi :P

    O Gay; Ben de...'ciğim benim :) yani şunu demek istedim, meselaaa Alem dergisi ya da Men's Health ya da Vogue Tr ya daaaa işte popüler magazin dergileri artık böyle bi'yazı yazamaz.Yani düşünsene oluşucak cıngarı.O zaman LGBT çok pasifti ama artık sırf başımız ağrımasın diye olsa bile eşcinsellere cinsel sapıklar yürüdü, alay edildi diye bi'yazı yazamaz.Evet, haklısın yazmak isteyebilir, ama yazamaz :) Derginin tirajının anında düşeceğini ve mahkemeyle (sonuç vermese bile) uğraşacağını bilir :)

    YanıtlaSil
  5. :) eskiden cinsel sapıklar deniyordu şimdi toplar homolar deniyor o ayrı :)) birde ne kadar kötüymüş yahu. halbuki elini sallasalar 8 eşcinsel poposuna çarpıyorlar hemde ard arda :D

    monotonluk iyidir bi'adam. ee bende istanbula yerleştiğime göre :D monotonluğu bozalım azıcık :P

    YanıtlaSil
  6. bozarız sirhat :) sen bi'yerleş bakalım önce :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :