3 Aralık 2011 Cumartesi

Bi'tanem'in Gözünden İlişkimiz

Bilmem kaçıncı hikayemizin başındayız şu anda...
Büyük bir ihtimalle hikayemin en başlarındaki 'ben' çoğu zaman hayatınızdan çıkarmak isteyip de çıkaramadığınız, bir yanınız nefret ederken diğer yanınızın aşık olduğu, cool görünümlü itici tiplerden, sizi umursamayan, size katı hatta kaskatı davranan tiplerden, ıssız adamlardan, Queer As Folk'taki Brian'lardan biriyim. Can yaktım, üzdüm, bezdirdim, arada sevindirdim ama çoğu zaman ağlattım.
Birkaç kez gitmeye çalıştınız ya da en azından düşündünüz. Sonra ne olduysa bir şey sizi tuttu... Ya gitmek o kadar da kolay değildi ya da kalmak bir umut doğurabilirdi. Ben şanslıyım ki bi'tanem ikincisini düşünmüş benim için... Peki ne oldu da biz iki ayrı hikaye olduk? Aradaki kopukluk neden? Bir kırılma noktası ya da kafaya düşen saksı var mı bu hikayede? Serim “hikayemizin en başı”ndaydı, çözüm zaten apaçık ortada ama düğüme nolmuştu?
Aslında hiçbir şey olmadı ya da çok şey oldu bu tamamen size bağlı. Ne ben tek bir gün içinde değiştim ne de o bir gün içinde istediği gibi birine kavuştu. Bilinen tek bir gerçek var ki insan sevmeyi öğrenebiliyor zamanla. Hem de çok sevmeyi... Fedakarlığın adının nezakete dönüşmesini, 'eve geldim beeen' diye atılan mesajın aslında karşıdakinin endişesini gidermek olduğunu anlamamı, aradaki 60 km'nin 3 adım her gün gidilebilecek bir yol gibi gözükmesini sağlayacak kadar çok seviyor. Hem de bunların hepsini karşısındakinden, onu en çok seven insandan öğreniyor. Birine aşık olmanın özerkliğini keşfediyor. Gözlerine bakınca sadece “seni çok özledim” diyip sarılarak ağlayabileceğini görüyor.
Ben, hep ilk görüşte aşka inanmıştım. Bırakın iki aşığın böğüre böğüre ağladığı filmleri romantıik komedilere bile katlanamazken, buna inanmayı seçmiştim. Çünkü böylesi benim için çok daha imkansızdı. Aşık olmak aslında bir çeşit korkuydu belki de. Emek vermen gereken bir mertebeydi. Ben kendimi korumayı seçtim her defasında. İster bağlanma problemi olsun bunun adı ister aşık olma korkusu sonuç hep hüsran.
En kötü korku bu değilmiş tabi. Aşkla beraber sadece yeni ve güzel duygularla değil bazen can acıtan gerçeklerle tanışılıyor. Kaybetme korkusu en çok can acıtanmış aslında. Bir QAF bölümündeki gibi olmasa da ben onun değerini, dahası ona hissettiklerimin gerçekliğini onu ilk kez kaybettiğimi sandığımda (spoiler alert) fark etmiştim. Gidip Brian gibi bahçeli bir ev almadım ama ciddi anlam da değişmeye başladım. Eğer bizim bir dönüm noktamız varsa muhtemelen bu noktadır. En başından yapmam gereken şeyi, hapsolduğum diğer ilişkimi bitirdim en yakın zamanda. Sadece ona ait olarak sarıldım, dokundum, kokladım, sevdim, seviştim... Bir erkeğin bir erkeği sevmesi (sadece sevişmesi değil, full aktifler buraya dikkat) teoride akla yatkınken pratikte de aklıma yattı (hayır aslında homofobik de değildim hiçbir zaman)..
Benim hikayem bu kadar değil tabi ama onunki kadar yoğun ve hisli de değil. Eskiden ona nasıl davrandığımı düşündükçe hala üzgün olduğumu söylerim. İşin acı kısmı ben bunları farketmeden yapıyordum yani olağan birşeydi ona “yaa çok uzak ne gerek var şimdi” demek. Tüm bunları anlatabileceğim “Bir bi'seksüelin evrak-ı metrukesi ya da kendini kabullenmesi” adı altında bir blog açmak isterdim ama benim kabullenişim daha çok 'birini sevmek' kısmıyla oldu.
Hayal ettiğim gibi bir bakışta değil ama günden güne, daha emin bir şekilde onu sevdim. Bazen huzursuz hissettiğinde ona “yarın seni daha çok seveceğim biliyorsun dimi?” diyorum. Ve gerçekten de öyle oluyor. Birbirimize çok benzemesek de sanki bir bütün oluşturabiliyoruz artık. Çoğu zevklerimiz farklı ama onu istediğini yapabilmek ayrı bir haz veriyor.

Bi'adam severler, tapanlar, ona lütfen benimle yat, oranı buranı yerim, mükemmel bir erkeksin, çok zevklisin diyenler. Sözüm size... Açıkçası bazen ona “Şaka mısın sen? Nasıl birşeysin sen öyle” diyorum. Yani iltifat ettiğiniz bi'adam gerçekten de bir insanın başına gelebilecek en güzel şey ve ona sahip olduğum için çok şanslıyım.
(P.S İltifatın boyutunu abartanlar, teklif gönderenler, sapıklar, stalkerlar... Gözüm üzerinizde)

30 yorum:

  1. yer var mi? hahahahah.

    YanıtlaSil
  2. çok hoş bir yazı olmuş güzel bir özeleştiri +yazım dilini de sevdim şahsen bahsettiğin blogu açabilirsin senin gibi olanlara yol gösterir ayna tutar hiç olmazsa

    son paragraf için söylüyorum adamı zorla gaza getiriyorsun millet sarkıntılığın boyutunu artıracak ahaha

    mutluluklar...

    YanıtlaSil
  3. yanlız blog sanki bana hava durumu temalı, günlük meselelerden bahseden, kendi halinde bi sitede; uyarıya gel.

    Bi'adam severler, tapanlar, ona lütfen benimle yat, oranı buranı yerim, mükemmel bir erkeksin, çok zevklisin diyenler. Sözüm size... Açıkçası bazen ona “Şaka mısın sen? Nasıl birşeysin sen öyle” diyorum. Yani iltifat ettiğiniz bi'adam gerçekten de bir insanın başına gelebilecek en güzel şey ve ona sahip olduğum için çok şanslıyım.
    (P.S İltifatın boyutunu abartanlar, teklif gönderenler, sapıklar, stalkerlar... Gözüm üzerinizde)

    gözünün üzerinde olması gereken başka şeyler bence dostum.
    ahahahahahahah

    YanıtlaSil
  4. O Gay; Ben de... Teşekkür ederiz :) hohohoh ama sen o gün cazgır gay nasıl olur tanıştırcaktın ya, dur önce ben tanıştırim, O Gay: Ben de... bitanem bitanem, O Gay; Ben de... Hohohoho

    bisexie, tam ne demek istedin ilk cümlede anlamadım ama, benim hafif değil baya ağır meşrep olduğumu biliyo eğer sözün banaysa.
    Bunun dışında da "Yarası olan gocunur." atasözümüz var bir de hohohoho

    x-coach yer var nolcek :p hohohoh

    YanıtlaSil
  5. hı hııı
    bi de sey var bebegm,
    kedi GÖTünü görmüş, anne yaram var demiş.
    kisses.

    YanıtlaSil
  6. bisexie, örnekleri çoğalmak mümkün tabi bunu yapabildiğini kanıtlaman iyi oldu bize. Aferin :) hohoho

    YanıtlaSil
  7. guzel guzel yazisin
    iyi gecinin

    YanıtlaSil
  8. bana kendimi lise günlerimdeki hatta cogu zaman ilkokul günlerimdeki gibi hissettiriyosun biadamcıgım.
    iyi ki varsın valla.
    o günlere donmenin bu kadar kolay olabilecğini hiç düşünmemiştim.

    buna da bi cvp yaz lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
    xD

    zaaaaaaa

    YanıtlaSil
  9. Sususn ulayynnnnnnnnnnn, kafam sikildiiiİİİİ

    Ohh bea rahatladım, hehe:)

    Valla ben bu yazıyı da heç başlığına bakmadan sen yazmışsın gibi okudum başta:P

    Ne kadar özensizim görüyosun di mi bi adam:)

    Diyccek bişi bulamıyom, Allah bi yastıkta kocatsın size önce bir imam nikahı sonra da düğün dernek, hehe:)

    Görüşürüz

    YanıtlaSil
  10. o açmayı düşündüğün blog benim eski blogumun teması.arada okuyup ne karmaşıkmışım diyorum.. :)) bir süre sonra eski yazılarımı da paylaşmayı düşünüyorum nadiren yaptığım gibi :D yazım tarzını çok beğendim. ve şöyle söylemeliyim favori çiftlerimden birisiniz. :) bu tarz bir şey yaşayabilmek için sanırım kendimi biraz değiştirmem gerekiyor.. farkındayım. kendimi "in process" olarak düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
  11. ama yazdıklarının çoğu baştan aşağı porno! insanlar bunu davetkar bir mesaj olarak görebilir. arada yazmaya üşeniyorsan çek kamera ile koy şuraya; ne farkı var? iki sevgilinin arasında geçen ve 3. kişilerin bilmemesi gereken şeylerde olmalı yani azıcık!!! gençliğine veriyorum artık böyle davranmanı, naçizane...

    YanıtlaSil
  12. @karakedi o zaman okuma salak

    YanıtlaSil
  13. yazabilme kabiliyeti varmış. bence devam etmeli konu farketmez

    YanıtlaSil
  14. Insanlar degisebiliyor (olumlu yonde) bunu bilmek cok guzel.

    YanıtlaSil
  15. bisexie, ilkokuldaymışsın hissettirmeme gerek mi var :) hohoho

    ganimedeski, allah seni ıslah etsin :p Allah bi'spoon da kocatsın bizi hohohoho

    Haplo, Paylaş paylaş :)
    Evet yazma yeteneği çok güçlü zaten Türkiye'nin en büyük PR firmalarından birisinin metin yazarı :)

    YanıtlaSil
  16. Karakedi, ben cinselliğin gizlenmesi gerekli olan bişey olduğunu düşünmüyorum yemek yemek gibi doğal bir ihtiyaçtır.Yaşımla da değişeceğini zannetmiyorum.Kendimi bildim bileli bu konularda açıkça ve cesurca konuşurum.

    İslamcıMucuk, görüşün için teşekkür ederim fakat birbirimizi incitmeden fikirlerimizi beyan edersek medeni bi'tartışma ortamı oluştururuz.

    Adsız teşekkür ederiz :) Haplo'ya yazdığım şeyi sen de oku o zaman :)

    Laila, evet çok haklısın buna ben de hem etken hem şahit oldum :)

    Triplus, sensin güzel ;)

    YanıtlaSil
  17. sıradan bir insanla yaşadığım cinselliği ben de paylaşabilirim de "sevgilim" dediğim insanla yaşadıklarımın detayları bize kalsın diye düşünürüm, hoş senin sevgilin bundan rahatsız değilse; kimseye de laf demek düşmez sanırım... boşver sen beni, takıl istediğin gibi :)

    YanıtlaSil
  18. eveeet hayal unsuru bi'adamın yanına şimdi bir de sevgilisini hayal etme zamanı. offf bütün yazılarını tekrar okumalıyım şimdi.


    oha ne de yakıştınız... :)

    YanıtlaSil
  19. iterbiyum, teşekkür ederiz :) Ama buluştuğumuzda görüceksin ikimiz de sıradan insanlarız yani hayal ürünü olucak kadar mükemmel değiliz :)

    YanıtlaSil
  20. Karakedi; laf düşmek ne demek, yorum bölümleri fikirlerinizi beyan etmek için var :) Bence sevgilimle yaşanan gizem ben burda videoya çekip de koysam bizi, gene bozulmaz. Yani, bu sevgiliyle olsa bile gizli kalması gerekmez paylaşmak istediklerinle paylaşırsın, ayıp değil çünkü benim nazarımda :)

    YanıtlaSil
  21. operadakiduygusal :P5 Aralık 2011 10:54

    e ben de bi-iki kelime ediim de kusur kalmiim. öncelikle farklı gözlüklerle aynı manzaraya bakıp güzel şeyler görebilmeniz elbetteki kıskanılacak ve daha da önemlisi zorluğundan dolayı maşallah denilecek bir durum. (maşallah!)
    geçmişte yaşadığım tüm güzel ilişkilerimi çağrıştırdı. tabii sonrasında yaşadığım acıları da. yeterin lan! ağlatmayın adamı:)

    YanıtlaSil
  22. Bitanenin üslubuna ve yazdıklarına söyleyebileceğim hiçbir şey yok, zaten birbirinize çok yakıştığınız belli..
    Bu mutluluğunuzun yaşamınızın sonuna kadar sürmesini diliyorum..

    Benim dikkatimi çeken farklı bir nokta var..
    Blogunun ilk günlerini ve senin diğer bloglardaki yorumlarını düşündükçe Farklı görüşteki yorumlara ve yorumculara verdiğin cevaplarda ve üsluplarında olumlu anlamda ciddi bir gelişme görüyorum..
    Bilmem farkında mısın, bence bu blog seni daha da olgunlaştırdı..

    YanıtlaSil
  23. sizin ilişkinizin benim için önemli olan tarafı aşkın yaşanış tarzı.. ben aşk avcısı olarak, her yerde aşkın nasıl nüfus ettiğine odaklanırım. inanın bu şekilde vuku bulan bir aşkı ilk defa burada okuyorum ve her farklı türünü keşfettiğimde mutlu olduğum gibi mutlu oluyorum.. aşkın kaç yüzü var bana sormayın beyler..
    kendinize dikkat edin, arada kavga etmeye de özen gösterin, aşkın heyecana ihtiyacı var, bu sadece sex ile olmaz dikkat edin ;)

    sizi seviyorum ;)

    YanıtlaSil
  24. Bir soru sormak istiyorum. Eski bir yazida sen ona herseyi acmistin, o ise sana kendini italian tanitmisti. Onun gercek kimligini ogrenmeden once onu nasil facebooka ekledin? Facebook accountundan italyan oldugunu anlamadin mi?

    YanıtlaSil
  25. Operadakiduygusal, ağlama ama :/ teşekkür ederiz ikimiz de; umarım enaz bizim kadar mutlu olacağın bi'ilişikin olur :) Buluşmaya gelseydin fal da bakardım sana bak :p hohohoh sen kaçırdın anacım :)

    Bir Gay, teşekkür ederim. İnsan sosyal bi'varlık iletişime geçtikçe gelişiyor sanırım. :)

    Bi'Gay, teşekkür ederim sana da :) Arada ufak tartışmalar da oluyo zaten merak etme :) Herşey dengesinde gidiyor sanırım :)

    Laila, bi yanlış anlaşılma olmalı, ben ona facebook'un var mı diye sorduğumda kapattım demişti. dolayısıyla, ben onu eklemedim hiç? ama ben kendi profil şifremi verdim, o benim profilime bu şekilde baktı.

    YanıtlaSil
  26. operadakiebe :P6 Aralık 2011 16:20

    sobeeeeee!

    YanıtlaSil
  27. operadakiebe, çamda çömlek patladı, çamda çömlek patladı hohohhoho

    YanıtlaSil
  28. operadakioyunuzmanı:P8 Aralık 2011 10:14

    siz çamda mı derdiniz? biz çanakçömlek derdik. çamda ne lan? ya sen yanlış hatırlıyosun yada sizin çömlekler sadece çamda patlıyodu. çam hangi ile bağlı:PPPP

    YanıtlaSil
  29. operadakikaramanınkoyunusonraçıkaroyunu,
    hohohohoohohh
    vallaha yanlış hatırlıyo olabilirim.Ama içimden tekrarlayınca sanırım senin dediğin doru :) Amaaan çocukken saklambaç mı oynardım sanki, doktorculuk oynardım ben :P hohohoh

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :