10 Ekim 2011 Pazartesi

@Nişantaşı

@Nişantaşı gibi itici tikican bi başlık atmak istedim. Atarken de çok güldüm :)

Bitanemi bekliyorum şuan. İşten çıkacak birazdan filmekimine gitcez :) Ama bilin bakalım film saat kaçta? 7 de. Saat kaç? Tam 7 şuan. Ben nerdeyim? Nişantaşı. Film nerde? Taksim. O halde? Filmi kaçırdık :/

Ama pek de umrumda değil bitanemi görim yeter :) Az önce kendime 3 gündür hayallerini kurduğum parkatol ü aldım. Geçen gkn bitanemle buralarda gezeken gördüm ve rüyalarıma girdi :( ( buarada parkatol ne derseniz; Parkayla palto karışımı bişi. Ben koydum bu adı öyle seslencem ona hep :p ) Çok mutluyum hohoho :) Bitanem de gelsin daha da mutlu olcam :)

Üzülüyo şimdi filmi benim yüzümden kaçırdık diye. Gelsin sıkıştırıp, öpüp hesabını sorarım ona ben :p

Size şeyi anlatmayı unuttum ben yahu. Cumartesi günü gene filmekimine giderken -iki film arasında- Küçükçiftlik deki lunaparka da gidelim dedik. Çocuk olma günümüzdü :) Ama Maçkaya gelince parkın kapalı olduğunu gördük :/ Nişantaşına ordan Taksime yürüdük. Buarada Lineadecor'a girdik beraber. Evimiz olunca mutfağı nasıl olsun bakmak için :p Arada ikeaya da gidip hayaller kuruyoruz :) Neyse, adam müşterilerle ilgilenip geliyorum hemen dedi. Bitaneme çaktırma evimiz var dedim. Güldük tamam dedi :)

Adam anlattık evin mutfağı u şeklinde. Ben granit istiyorum ama o istemiyo falan diye. Baya oyalandık. Aaa bu evye kullanışlı mıdır? Aaa baksana geçen gün baktığımızdan falan diye. Gülmemek için zor tuttum kendimi ahahaha. Çıkınca mağazanın önünde dayanamadım bastım kahkahayı:)

Sonra yatak bakmaya gittik :p Aynı şekilde numara. Kadına şey diyorum yanımda biri gece dönünce uyanıyorum. Tabb yanımda bitanem var o sırada. Kadın yadırgadı gibi suratı anlamsız bi ifadeye büründü hohoho :)

Evli çift rolümüzü yapıp ayrıldık ordan da :) Sonra sinemaya gidip tüm film boyunca elele tutuşup filmi seyrettik :)

Bu kaday :)

2 yorum:

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :