8 Ekim 2011 Cumartesi

My heart will go on...

Bugün bitaneme sürpriz yaptım ben. Salıdan beri dünyanın en tatlı kızıyla bunu ayarlamaya çalışıyoduk. Bitanem sadece dünyanın en güzel kızıyla buluşcak sanıyodu bugün. Öyle planladık, öylesine buluşucaklardı güyya.

İş çıkışına yetişemedim ama onu da planladım. Yemek yemeğe gittikleri yerde arkası kapıya dönük oturt onu dedim. O ise beni misafir olduğu için evde sanıyodu. Dahası onunla bu hafta çok ilgilenmemiş numarası yaptım :p Bugün de devam ettim :p

Ona hediyeler aldım iş yerinde masasına koysun diye. Gittim, arkasından gelip gözlerini kapadım. Ellerime dokundu, açtı arkasına dönüp bana baktı. Şaşırıp kaldı :) Sonra hediyesini de verdim. Çok mutlu oldu yemek yedik eğlendik falan..

Titanic'i seyrettim şimdi... İlk defa sevgilim varken seyrediyorum. O kadar canım yandı ki.. Beni ondan ayırmasın kimse, hiç bişey... Gözlerim doldu, ağlıyorum şu an bunları yazarken ama o kadar huzurluyum ki... O'na sahibim...

5 yorum:

  1. İnşallah dilediğin gibi olur, Şimdiden mutluluklar dilesem mi? Böyle güzel şeyler okuyunca bende mutlu oldum..

    YanıtlaSil
  2. yazını okurken insanın kendini mutlu hissetmemesi mümkün değil. :)

    YanıtlaSil
  3. Evleniyormusunuz?

    YanıtlaSil
  4. Aman dikkat edin kendinize. Biseküselin son yazilarini okudum, kötü oldum :S

    YanıtlaSil
  5. Bi'Gay, mutlu olmanın sebebi biz değil içindeki güzel insandan dolayı :)

    Haplo, aynı şey senin içinde geçerli, kalbiniz o kadar temiz ki, başkası için olan bişeye kendiniz yaşamış kadar seviniyosunuz/seviniyorum :)

    Adsız, henüz değil :)

    Adsız, ben de :( çok üzülüyorum biseksüel için :/

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :