4 Ekim 2011 Salı

Bi'denyo

Günaydın herkese. Hadi uyanın kalkıın ben kalktım. Kimse sıcak yatağında uyumasın ben uyumuyosam :p

evet sevgili bloggerlar, gördüğünüz üzere bundan 6 saat önce depresyona mı giriyorum diye düşünürken bu sabah mutlu mutlu uyandım. Burdan çıkaracağımız şey benim depresif olduğum değil, psikopat dengesiz bi'denyo oluşumdur.

Sabah sabah çenem düştü ama bunu da söylemek istiyorum. Dün anladım neden öyle olduğumu.. 3 sebebi varmış aslında. Şöyle ki;
a) tüm gün bilgisayar, wireless, tv. telefon ve printer 4 lüsünden bi saniye bile ayrılmadığım için iyonlaşmış taneciklere maruz kaldım ki; stress kaynağı kendileri.
b) bitanemi özlemiştim huysuzlanıyodum onu görememem.
c)yazıda da belirttiğim gibi rahat batması. Dert yokken dert yaratmam.

Şuanda sanki dün sinir harbine giren ben değilmişim gibi yaşama sevinciyle doluyum. Bana akıl sır erdiren varsa söylesin, ben erdiremedim de!?

2 yorum:

  1. bi'adam ya da bi'denyo :))

    ben genelde çok sakin ve neşeli biriyimdir. o yüzden insanlar hiç sorunum yokmuş sanabiliyor. ama bazen çok ufak bir sebepten öfke patlaması yaşıyorum, bildiğin haberim yokken birikmişte ufak bir taş ardından kayaları yuvarlıyor.kulaklığımın teki bozuluyor diyelim, bir anda hayat çekilmez oluyor. selam verse biri içimden "go fuck urself!" geçiyor falan. sonra aniden geldiği gibi kayboluyor, acaip deşarj oluyorum kendi kendime.. sonra yine mutlu mesut ben :P

    YanıtlaSil
  2. @Haplo, bendensin :) Tam anlamıyla beni anlattın :) Bu kadar söylim sana :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :