17 Ekim 2011 Pazartesi

Başlığı siz koyun

Yatağa yattım. Anneannemdeyim gene. Yarın dokuz buçukta sınavım var :/ modelleme. Yahu beni koysunlar model diye :p (narsist tavırlar 8) ) bugün kalktım, kahvaltımızı yaptık ailecek ve sonra yola koyulmam gerekiyodu.

Aslında derste çalışılacak çok konu yoktu ama kıvırcık saçlı kızın jürisi var bu hafta ve havaalanı projesine yardım etmem lazımdı. Ona da yardım etmek için erken çıkmama lazımdı. Fakat babam gitmeden şu kış bahçesinin ısıtıcısını monte et de öyle git deyince kıramadım. Onu yaptım, odama çıktım hazırlanmak için abim geldi. Biletixten ıvır zıvıra bilet alcam bana alsana dedi. Ona da tamam dedim; gene kaldı hazırlanmam :) sonra tam hazırlanıyodum ki; ablacık aradı. Smokini almaya gidiyolarmış, ben indirim yaptırtmıştım. ( damadın sadıcı olarak hohoho ) Onla ilgili bişi sordular.

Yardımlarım bitince hazırlandım ve çıktım. Geç kaldım ama napim :/ Projeyi de yaptık gibi ekürime anlamadıkları bişeyi de anlattım, ablacık smokini de aldı, abime bilet de alındı ısıtıcı da asıldı :)

Bitanem hasta buarada :/ Çok kötü durumda. içim gidiyo o öyle hastalanınca :( Hele ben bide yanında yoksam daha da üzülüyorum. şimdi olsam ona yemek yapıp sevip bakardım. Kucağımda yatardı ufak ufak. Ama ona da söyledim, yanımda olsa hastalığından kaynaklanan savunmasızlığını kullanırdım hihihihi.

Öyle işte.. Ben yatıyorum, hadi siz de yatın bakalım.. iyi geceler tatlı rüyalar herkese :)

6 yorum:

  1. başlık;

    bazen 10 tane elim 10 tane ayağım mı var benim yahuuu diye bağırasım geliyor ama bağırmıyorum varmış gibi davranıyorum.

    :)))))

    YanıtlaSil
  2. Başlık: "Bi'yardımseverin Sessiz Çığlığı"

    Bi'adam bazen bende senin gibi oluyorum, herkesin her isteğine cevap yetiştireceğim derken akşam oluyor da kurtuluyorum... Bir de bazı insanları ne yapsanız mutlu edemiyorsunuz. Neyse senin ailen bunları istediği için pek sıkıntı değil benim söylediklerim iş yerimde başıma gelenler :)

    Yardım etmeyi severim bir de hayır deme fobim var.. O yüzden hep evetle yaşamayı öğreniyorum :)

    YanıtlaSil
  3. O Gay; Ben de... zuahahah diye gülmeye başladım okuyunca.Nası söylediğini bilmiyorum ama, keşke yüzünü görseyim de bi ima var mı yok mu diye anlasaydım.Sonrasını niyetini bilmediim için yazmiciiim :p ama şunu da sölicem, daha sık yaz özletiyosun kendini :(

    Bi'gay; aynısı bende de var ama şikayetçi değilim :) Bakma sen öyle yazdığıma.Gene de yardım etmeyi seviyorum :) Hayır da diyemiyorum ama olsun :)

    YanıtlaSil
  4. baslik sana serdar ortac'tan gelsin:
    hayaaaaat beni neden yoruyosuuun? :D:D:D

    YanıtlaSil
  5. başık; bi adama bulaşan karmaşıklık :D

    YanıtlaSil
  6. ahahaha aman sirhat, karmaşıklığı benden uzak tut :)

    ozge, sorun çözülmüş bakıyorum :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :