17 Kasım 2011 Perşembe

gaydirigupbapcemilem :)

Merhaba sayın blog :)
Bugün artık kendimi dizginlemeye başladığım gündür.Yok yok merak etmeyin azgınlığımı kimse dizginleyemez :p Uyku baabında söyledim.Artık daha erken yatıp daha erken kalkma çalışmalarına giriştim.Haftaya okul açılıo, e ben de güzelliğini süt banyolarına öğle uykularına borçlu biri olduğum için dikkat etmeliyim artık uykuma. hoohoho (amaan ne güzeliiiiik meeh)

Bugün eski spor merkezine görüşmeye gittim.Beynimi amcıklandırdı ordaki karı.Her gün arayıp üyeliğinizi devam ettirelim mi? Efendim "yarın 2 ye yazıyorum randevunuzu." gibi emrivakiler yapıyodu.gitti yeni bi'yere üye olduğumu ve çok da mutlu olduğumu söyledim.Hayır 2.600 tl istiyo eski üye olmama rağmen.Saçma.Kaldı ki hala sizn üyenizim ben ne ödemesi? Sinirimi zıplattıktan sonra eve geldim dikiş diktim.Bi iki parça sökük şeyim vardı da.Terziye götürmiim dedim.

Dün bitanemle buluştuk.City's e gittik.Orda da sinemeda gala varmış.Celal'li bi'amcanın ailesinin aşırı acıklı hikayesi diye.Habertürk falan vardı canlı yayınla.Gala yemeği de bizim yemek yediğimiz yerdeymiş.Amaan ne ünlüler vardııı (Kocakarı ağzıyla) Şaka bi'yana baya kişi vardı ama Bergüzar Korel'le asansör kapısında karşılaştık ve gerçekten harika bi'hatun.Neyse ne, bn yakışıklı bitanemle güzelce yemek yedim, kahve içmeye gittik, arka koltukta iki gay daha vardı.Biri sakız gibi konuşmasıyla devamlı konuşuo, karşısındaki de sessizce dinliyo.Tahminimiz şu yönde:
Susan içinden geçirio : "sen konuş konuş gece de konuşucaksın hihihih"
Konuşan da: "Ayiiiii ne kibar bi'erkeeeek.Beni dinliyo."(bu arada ikisinde kadın, gay falan değiller o derece)
O ona çakar yani.Biz de etrafı inceledik falan birbirimize baktık derin derin.Geçen gün ona çiçek koparıp vermiştim,Kurutmuş bana dün verdi.Çok şirin bişey abisi :)

Yarın da yıl dönümümüz.Şimdi hediye almaya çıkıcam. Massimo Dutti'de bi'ayakkabı görmüştüm ona da fotoğrafını yollamıştım.Sevmişti.Sanırım onu alıcam. Ama umarım çok çabuk bişeyi beğenir ve alırım :( Yoksa hediye almayı becerememe saatime girerim ve iş boka sarar.

Hediyeden sonra da spora gitcem.Bugün meme günü :) Şöööle ortasını ayırim çatal gibi olsuun kan ter içinde kalim :P hohoho  Onun dışında sırt ve biceps de var.

İş çok işte anacıım :/ Hadi görüşürüz.Bu arada buluşma mailine herkeşler cevap versin; blog'da gözden kaçırabilirim.Mail olarak cevap atın ona göre takip edebiliyorum.Serhat gelmessen de kafanı koparırırırırırırırırırırırırırırım.

Bye :)  ("içimde" bi'neşe var ki anlatamam.Hani bi'tanem içimdeymiş/içindeymişim gibi. hohoho neler oluyo bilmiyorum ama kaşarlıkta gene level atladım galiba) zuhahihohe

9 yorum:

  1. guppak olacaktı ama neyse:)

    YanıtlaSil
  2. operadakikıllananadam:P17 Kasım 2011 19:21

    lan şeytan diyo o akşam bunları yan masadan dinle kıllanan adam moduyla:)

    Bergüzar şu an piyasanın en uzun aktristi imiş.

    Dikiş diktin haa, helal! (ben de beceririm bu arada accuk)

    YanıtlaSil
  3. bi'adam tamam gelicem tamam :D

    YanıtlaSil
  4. kremkaramel, seni mi kırıcaz :) guppak olsun yahu :)

    operadaki, sen nası bi anormalisin :D her yoruma ayrı bi'hesap :D ahahahah Bas anam bizi, olay çıkarırsan benim de elim armut toplamıo bu kadar kası boşa çalışmıyoruz :p (ıyk hiç sevmediiim tip oldum ) Bergüzar benim boyumdaydı ya, kendi boyumda bi'kadınla göz göze gelmeyeli yıl olmuştu :D

    Sirhaaat, heeeh şölee, bak daha bunun eve ziyareti var :p

    YanıtlaSil
  5. aynı spor salonuna gidiyoruz herhalde aynı tepkiyi bugün ben verdim:)

    YanıtlaSil
  6. operadakisulanan:P18 Kasım 2011 12:20

    yaw kıllanan değil sulanan adam olurum en fazla hehehe (hatta senin deyiminle hohoho)

    YanıtlaSil
  7. pistisvejanus, aahahaha olabilir :p

    operadakisulanan, sulan sen sulan :) Bu arada teklifimiz hala geçerli, gelebilirsin. :) Senle aynı düşüncede olan iki kişi vardı ama gelme tarafları ağır bastı :):) hohohohoho

    YanıtlaSil
  8. abartılı dantel örtülü devasa şapka ve kızıl perukla ben de mi katılsam?

    ayy amannn. ağda mağda zor iş şimdi; bi dahakine :P

    YanıtlaSil
  9. gel x-coach gel :) başımızın üstünde dantellerinle yerin var hohohoh :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :