5 Kasım 2011 Cumartesi

Büyük yatak derbisi bugün

Günaydın blog :)
Sabah erken kalktım annecik'le babacık'ı havaalanına bıraktım.Beyrut'a gittiler bu sabah.Ben bitanemle geçirme fırsatım olduğu için siz gidin dedim onlara. Eveeeet, bugün derbi var hohooh :) saat 13:30 civarı abim işe gitcek ve evde yalnız olcam.Bitanem gelicek :) :) akşama kadarda şuan yattığım yataktan dışarı çıkmama planım var.Eeeh ne de olsa çift kale maç var hohohooh ;) (ya ben iice terbiyesizleştim )

Bak yazarken bile içimde kelebeklenme oldu :p En son şöle "ağız" tadıylaa çeşmede beraberdik.2 ay geçti üstünden..Her gün gün deliler gibi sevişen biz; 2 ay bekledik.Bugün inşallah bi'yerimi kırmam da sağ salim çıkarız sahadan :p Tüm hazırlıklarım tamam, bitanemi bekliyorum artık :) Şimdi de bi'spora gidip ponçik ponçik şişiim ben, daha da azdırim bi'tanemi :) Artık baya bi'profosyonel olduk.Yakında Sean Cody'de, BelAmi de çıkarız hohohoh :)

İşte öyle blog :) Heee buarada buluşma için gösterdiğiniz ilgiye teşekküy edeyim bayım.Bi'pazar günü olacağı kesinleşti; çünkü bi'kişi hariç herkese pazar uyuyor :/ Çoğunluğa göre hareket edeceğimiz için o bi'kişinin de ayarlayıp gelmesini istiyorum; kuzusuyla beraber :p Tarihi de tam olarak bayramdan sonra sölerim. Muhtemelen Kasım sonu aralık başı olur..O pazarlardan birisi..Şimdiden onları opsiyonlu tutun da doğum günü arkadaş buluşması olmasın :)

Hadi benim belime guvvet :) Kaçtım beeen ;)

7 yorum:

  1. gazan ubarek ola:):):):):)):) olan var olmayan var yaaa:))))darısı başıma diyip bağlıyım en iyisi kıskandığım belli olmasın:))))

    YanıtlaSil
  2. Harikasınız, maşallah:)

    YanıtlaSil
  3. ikinize de hohooho diyorum :p

    YanıtlaSil
  4. bu durumdan kuzumun zaten haberi yok.. Hiç konuşmadık, pazar gününün resmi tatil de olduğu bir gün olsa süper olur vallahi :):) (isteklerimde doyumsuz olduğumu hatırlatmasın kimse :)

    heaheah neyse siz bana bakmayın, gelemezsek te yüreğimiz orada olacak.. diyorum yaaa

    inanın patric in bombasından hazırlıyorum... Adresi öğreneyim yollayacağım, özel kurye ile..

    Şaka bir yana, ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim Bi'adam, iyi sevişmeler tatlım :)

    YanıtlaSil
  5. Bi'gay, hııım Pazar gününe denk gelen bi'resmi tatil teeeee ne zaman haberin var mı :)

    Oooh gönder bombayı gönder :)

    Teşekkürler ne demek :) Ama gelirseniz çok güzel olur hani hasta ayağına yatıp izin koparsanız falan :p

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :