29 Mayıs 2011 Pazar

Hikayemin En Başı 3

Hayatımın rutin akışına döndüm dedim fakat aslında bir yanım ondaydı hep...Çünkü her akşam msn de onunla konuşmaya o kadar alışmıştım ki.O bahsettiğim uzayıp giden msn listelerimi sildim sadece o ve bir iki kişi vardı.Tanıştığım sitelere de girmiyordum artık.Çünkü kendimi O'na saklamıştım.

   Gitmeden önce telefon numarasını vermesini istemiştim hep.Hani konuşmaya başladığımızdan beri.Fakat ısrarla vermiyordu.Ama bunun sebebinin güven meselesi olmadığını, başka bişeyden kaynaklandığını söylüyodu.Ben de yüzsün gibi 3. konuşmamızdan telefon numaramı vermiştim ona; fakat boşuna verme kaydetmicem gibisinden şeyler söylemişti.E tabi şimdi bilirsiniz aşık olan bi insana bunu söylerseni bu onu incitir.Normalde incitmeyebilir ama aşıksa üzer bu onu.

   Dün yazarken söylemeyi unuttum msndeki son buluşmamızda vermişti numarasını.+39 lu İtalyaya ait bir numara...Verdiği anda ezberledim ve telefonuma kaydettim.Arada bir bana mesaj atacağını söylemişti.Msn'i kullanamayacaktık çünkü.

   Her neyse o gittikten sonra uzun bir süre herhangi bir mail almadım ondan.Mesaj da atmıyordu.Ben de atamıyordum çünkü gerekli olmadıkça atma gibisinden bişeyler söylemişti.Gidip vardığını havayollarının internet sitesinden gördüm.Sonra bir gece odamda oturmuş onu düşünürken mesaj geldi telefonuma.Gecenin köründe gene turkcell ya da mudo sezon sonu indirimi gibi mesaj gelir diye umutsuzca açtım mesajı.Bi baktım ki o :) o anda duyduğum heyecanı anlatamam size.Bir anda telefonun ekranı flulaştı ve uzaklaştı.Ardından yanağımdan aşağı süzülen sıcak bir göz yaşı hissettim.Heyecandan ne yazdığını anlayamadım sadece bana mesaj gönderdi kısmına odaklanabilmiştim.Ama sakinleşince okudum tekrar:"Şu anda bir gay bardayım ve sarhoşum.Etrafımdaki tipler yerine keşke yanımda sen olsan ve elimi tutsan.Sonsuza kadar da bırakmasan..." diyordu mesaj.Onu okuduğumda odada zıpladım.EVET! BENİ SEVİYO İŞTE, SEVİYO BENİ YAŞASIIIN! HAHA BANA MESAJ ATTI AKLINA GELDİM.OLEY BEA! Diye zıplıyorum odada.Ben de anında cevap attım ona.Sonra biraz mesajlaştıktan sonra ben uyudum.Sabah kalktığımda dudaklarımın kenarı ağrımıştı.Heralde uykumda da gülüyordum ki ağzım gülümsemekten kasılmıştı.

  Fakat bu neşem fazla sürmedi.Geri döneceği gün gelmişti.Çok heyecanlıydım.Çünkü onsuz geçen günlerimi anlatamam size.Bi yanım hep eksikti.Onu düşünüyodum hep.Her müzik dinlediğimde,mutfağa girip o köşeyi gördüğümde.Açıkçası azgın olup asıldığım zamanlarda da :) Havayolunun sitesinden bakmıştım.Uçağı inmiş olmalıydı.Fakat onu arıyordum aradığım kişiye ulaşılamıyormuş.Mesaj attım iletilmedi.Neyse dedim heralde şarjı yoktur.Geri döner.Fakat bir gün geçti ses yok.2...3..4..5.. bir hafta , iki hafta...Tam 2 haftadır haber alamıyordum ondan.Ne bir mail ne bir mesaj ne bit telefon.Msn'de de yoktu.Aklıma gelen şey telefonunu kaybetmiş olma ihtimaliydi ama öyle olsa bile mail atardı.

    1 ay geçti...Her gece yastığıma sarılıp ağlamaktan artık uyku düzenim şaşmıştı.Acayip mutsuzdum ve hiç bir şey de beni mutlu edemiyordu.Msn listeme yeni kişiler geldi ama bi çoğuyla sanal sex'e başlamadan kapatıyodum kamerayı.O aklıma geliyodu.Gözlerim doluyodu...Msn'de onunla konuşma penceresi açıp mail adresini seyrediyodum.O çevrimdışı yazısı o kadar canımı acıtıyodu ki...Keşke diyodum şu altta ileti yazıyor yazısı çıksa da hi my baby! dese bana diye hayaller kuruyodum.Aklıma kötü şeyler gelmeye başladı.Acaba Amerika'da başına bir iş mi geldi? Hani bomba patladı falan gibi.İnternette arkadaşlık sitelerine girip Amerika'dan olan kişileri bulup bunu soruyordum.Bi patlama oldu mu oralarda diye.Aldığım cevap olumsuzdu...

   2 ay geçti....Ağlamalarım azalmıştı ama hala mutsuzdum...Sayısız mail atmıştım sitem eden.Benimle niye oynadın o zaman? Cevap vermeyecek kadar mı nefret ediyosun benden gibi.Gerçekten şimdi okuyunca benim bile içim acıyo.Bu ikinci ay içinde bana bi iki mail attı.Kusura bakma telefonumu kaybettim kısa sürede görüşürüz diye.Ama hiç biri gerçekleşmedi tabi...Yayınlamak isterim onları fakat ingilizce hepsi doğal olarak.2. ayın içinde kara aldın onu unutacaktım.Artık İtalya'da yaşayan ve beni sevmeyen biri için daha ne kadar göz yaşı dökebilirdim? Onu unutmamın en iyi yolunun bir sevgili edinmek olduğunu düşündüm.Ama bu sefer uzaklardan değil Türkiye'den olacaktı o kişi...Manjam, gayromeo gibi sitelerde profil açtım.Bir iki fotoğrafımı koydum.Mesajlar gelmeye başladı.Fakat içlerinden bi tanesi beğendim ve ben ona mesaj attım.Adına Bay bilinmeyen diyelim... Ufak tefek şirin hatta yakışıklı sayılırdı1 hafta kadar msn'de konuştuk.Sonunda buluşmaya kara verdik.Fakat bu bir hafta içindeki konuşmalarımı acayip komik hatta beni gülme krizlerine sokan sohbetlerdi.Buluşmaya karar verdik ve buluştuk.Buluşma yeri için Cevahir gibi bi yeri seçtim.Çünkü bi erkekle ilk randevumdu ve internetten tanışmıştım.Güvenemediğim için kalabalık ve şehir merkezi olsun istedim.Fakat ilk buluşmamızda onu tuvalette kabinde sıkıştırdım.Açıkçası public sex'e karşıymış fakat benimle yaptı bunu.

      Günler geçti Bay bilinmeyen her saniye biraz daha aşık oluyordu bana.Bu arada BAy bilinmeyen'de aslında Taksim gay life'daki insanlar tarafından tanınan birisi çıktı.Fakat ben hala sevgili aşamasında tereddüt ediyordum.Bi taraftan da manjam de adam arıyordum.Bu sefer de Ünlü bi sanatçının kuzenini rastlamışım...Onun kıyafetlerini falan tasarlıyo.Onunla buluşmadık hiç.Hep sanal alemdeydik ama o bana biraz fazla azgınmışım gibi geliyodu.Onunla başlamadan bitti.Geride sadece Bay bilinmeyen'cik kaldı.Açıkçası ben de Bay bilinmeyen'e ilgi duymaya başlamıştım.Çünkü sevgiye açtım ve Bay bilinmeyen bana bu sevginin 1000 katını veriyordu.Tabi benim bu sırada bir de kız arkadaşım vardı.Bay bilinmeyen bunu bildiği halde beni kabul etti acı çekmesine rağmen.Bense şu an bu yaptığımdan utanıyorum..

    Bay Bilinmeyenle çıkmaya başladık.Gayet de eğleniyoduk.Fakat aklıma hep O geliyodu. Silememiştim aklımdan.Mail atıyodum hala..Hatta Bay Bilinmeyen'e ondan bahsettim böyle böyle diye o da zavallım beni rahatlatmaya çalışıyordu..

     Bu sırada benim kuzenim (kız), erkek arkadaşıyla sorunlar yaşıyordu ve ara vermişti ilişkisine.Ona nispet olsun diye rolden bi erkek arkadaşına ihtiyacı vardı.Bay Bilinmeyen'i onla yakın bir arkadaşım olarak tanıştırmıştım tabiki.Sevgilim diyemezdim ya...Bana geldi durumu anlattı.Rolden bir erkeğe ihtiyacım var dedi ve Bay Bilinmeyen aklıma geldi dedi.Alttan girdi üstten çıktı Bay Bilinmeyen onun erkek arkadaşı oldu geçici süre.Ben kız arkadaşım kuzenim, kuzenimin ara verdiği sevgilisi ve benim sevgilim dışarı çıktık bir gün..Düşünün benim kız arkadaşımı kuzenim ayarlamıştı bana haliyle buluşmalarda o da oluyordu.Ben onunla oturuyordum, Bay bilinmeyen kuzenimle.Tabi aklı bende...Nasıl kıskanıyo anlatamam.Açıkçası ben de onu kıskanıyodum.Kuzenimin sevgilisi de kuzenimi kıskanıyodu.Neyse o günü atlattık.Tam filmlik sahneler oluşmuştu ama.Düşünsenize biseksüel olduğunuzu bilmiyolar ve erkek arkadaşınız kuzeninizin sevgilisi rolünde.Bu arada erkek arkadaşınız ve kız arkadaşınız aynı ortamda.

     Bu da yetmezmiş gibi kuzenim gerçekten erkek arkadaşımdan hoşlanmaya başlamıştı.Sık sık görüşüyorduk kuzenim istiyordu falan..Bahanelerle atlatmaya çalışıyordum fakat çok başarılı olamadım.Tabi bu sırada İtalyanımdan haber alamadığım 4. aya girmiştik..Ve ben hala onun için ağlıyordum, mail atıyordum.Artık umudumu kesmiştim...Benimle oynamıştı.Fakat hala okuldan her gelişimde ilk işim mail kutumu ve msn'i açıp ona bakmaktı...u mutsuzluğum hem kız arkadaşıma hem Bay Bilinmeyen'e yansımaya başlamıştı.Çünkü yapı olarak çok eğlenceli neşeli bir insanımdır.Arkaşalarım somurtmama hiç alışkın değillerdir.

    18 Kasım 2009 saat 22 sularında msn'im açıkken O yazdı bana."Mail kutuna bak" diye.Ben bu sırada heyecandan ölmek üzereydim.Ama ona kızgındım fazla da belli etmedim ona bunu.Evet, bana bir mail gelmişti...Yaklaşık 5 sayfalık...Ve O'ndandı mail..


Geri kalanını bir sonraki yazımda anlatıcam, artık yatmam lazım.. Yakında görüşmek üzere.. :)

6 yorum:

  1. Tarih ve saat detayları ilginç, gelen maili saklayıpta mı baktın yoksa halen aklında mı bilemiyorum ama eğer halen aklında ise seni baya bi etkilemiş.

    Bay bilinmeyen de işi ile verdiğin detaydan sonra bilinen olacak lol

    YanıtlaSil
  2. sadece bu yazınızı okudum ve devamını deli gibi merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. O Gay; Ben de, tarihlerin hepsi aklımda.Çünkü o tarihler hayatımda çok büyük yerleri olan şeyler.O günler de bitaneme sürpriz yaparım.Böyle şeylere değer veriyorum :) Bay Bilinmeyen'i de gizliim ben en iyisi, bilmeyiver onu da :)

    YanıtlaSil
  4. deborah, umarım beğenirsiniz devamını da.Aksatmadan yazmaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu
    neler olmus beeee.
    maili deli merak ettim yanlz varyaaa

    kuzen sevgili diğer sevgili sen muabbetlerine hiç girmiorm karma seyler bana bazı kotu anılar hatrlatıo :D
    ahah

    YanıtlaSil
  6. Dallas halt etmişti o halimize..

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :