8 Ekim 2012 Pazartesi

Çenem düştü gene

Akşam şerifleriniz hayırlı olsun blog :)

Şimdi yatağıma yattım ve birazcık huzurumdan ısırık aldım. Saçma bir gün geçirmeme rağmen güzel tamamladım sanırım. Saat 4 e kadar hiç birey yapmadan oturdum. Bi tek twitter'a yazdığım gibi kişisel bakımlardan uğraşacaktım. Fakat babam aradı ve vize belgeleri için Harbiye'ye gitmem gerektiğini söyledi. Trafik ve yağmurdan dolayı Metrobüs ile gideyim dedim fakat bin pişman oldum. Gidip gelmem 4 saatimi aldı arkadaş.

Spora da geç kaldım. Zaten bu ara sporla aramda bi sorun oluştu. Motivasyon eksikliği yaşıyorum, bu da canımı ciddi anlamda sıkıyor. Eve geldiğimde pür sinirdim. Sonra işte spora gidince yatıştım.

Yarın okul var. Artık ciddi anlamda okula da asılmam gerekiyor. Öğrencilerimle de derslere yoğunlaşmam gerekiyor. Kısacası hayatıma biraz daha çeki düzen vermem gerekiyor. Bunu da bu haftadan başlayarak sürdürücem. Bitanemi de görmek istedim bugün fakat olmadı. Aradım, ama o kadar yoğundu ki telefonda konuşacak vakti bile olmadı.

Işte böyle blog. Sana artık alıştım sanırım. Bu alışmada android'in hakkını yiyemem Tabi. Çünkü öyle bir Blogger erişimi  yapmış  ki yazmamak elde değil. Sadece klavye  sorunum var.  Türkçe  karakterler için biraz kasmam gerekiyor. Neyse geme çenem düştü :)

Haydi kendine iyi davran blog bay bay :)

4 yorum:

  1. bu sondaki fotoğraf yazının hangi noktasıyla ilişkili onu anlayamadım ama ;)
    metrobüse sen binince vatan şaşmaz durumu oluşur sanıyordum ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vatan Şaşmaz durumu ne yahu :) Alakaya maydanoz işte boşver :)

      Sil
  2. anam andride alışmıssın ama kısacık yazmıssın :):):):) aaa oolmadı bu
    ben metrobüste tacize uğradığım kadar herhalde ön sevişme geçirmemişimdir ki benim skorları düşün birde nefret ediyorum o metrobüslerden

    YanıtlaSil
  3. hehehhe yok yok millet bana ön arka sevişiyo :p

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :