6 Mayıs 2012 Pazar

Özlediniz mii? Doğru söle ama, ölümü çiiine :p

Merhaba blooog..

Nası desem, baya uzun zamandır boşladım seni. Doğum gününü de unuttum :( Tamam; dürüstçe söylüyorum, yazasım gelmedi.Sıkıldım. Ama bu artık yazamayacağım anlamına da gelmiyo.Sen sıkı dostsundur alınmassın böyle triplere Baya şeyler oldu sen yokken. Hepsi olağan şeyler ama. Bitanemle sinemaya gitmek, yemeğe çıkmak, arkadaşlarımızla buluşmak, sevişememek, her cuma buluşmak, yağmurlu bir gecede arabanın bagajında sevişmek, dünkü yaptığımız gibi otel kaçamağı yapmak, su içm jhcbjbvcjbavj chagkuywe avcndscnejonawlcl. Durun durun :) Bagaj mı!? diye soru takıldı dimi :) Evet saydıklarımdan bazıları hiç de normal şeyler değil :) Eeee zaten benim de normal olduğumu söleyen olmadı :)

2 cuma önce, caddede (İstanbul'u çok bilmeyenler için; Bağdat Caddesi) buluşmuştuk. Hava deli gibi yağmurlu.Ama kışınki gibi değil.Sıcak, nemli ve bahar kokulu bir yağmur. Saat 7 buçuk civarı.. İnsanlarda sevdikleriyle birlikte akşam eğlenecek olmanın telaşı içinde yağmurda koşuşturuyolar.. Oturdum bi'yere ve caddeyi seyrettim. Bitanemi bekliyodum. Sevgilileri görüyodum el ele dudak dudağa ıslanarak geziniyolar... Zaten azmışım... Bide bunları görünce içim eriyo :( Bitanem geldi, Kırıntı'ya gittik yemek yemeye. Yemek yedik konuştuk falan.. Orda tartıştık. Neden bilmiyorum son zamanlarda fazla tartışır olmaya başladık. Ortada çok ciddi sebepler de yok. İlginç.. Küs biçimde kalkıp caddede yürüdük. Zaten elini tutamıyorum, bi de küs olunca iyice içim eriyor... Yoğurtçuya gittik, ona dondurma sözüm vardı onu tutmak için. Oturduk. İkimizde bıçak zoruyla konuşuyoruz. Ben de sertim bu arada. "Benden sıkıldın sen artık" dedi.Son zamanlarda tekrarlanan cümlelerden birisi bu. Diğeri de "sen beni artık sevmiyosun". 

Beni yanlış anlaması normal aslında. En son şubatın başında sevişmişiz ve biz aynı şehirde yaşayan iki sevgiliyiz. Üstelik bunlardan birisi de bi'adam. 24 saatte 19 kez boşalma rekoruna sahip. Sevişemeyip sürekli buluşup sinemaya gitmek, yemek, ve dolanmak üçlüsünde tıkılıp kaldık. Sürekli aynı şeyleri yapınca inanılmaz sıkılıyorum. Mutlaka siz de monotonluktan sıkılıyosunuzdur? Tabi şimdi hikaye okumayın, sevdiğin yanında da değerin bil de bıdı da dıdı da. Kazın ayağı öyle diil işte. İkimizde bunları yapmaktan sıkıldık. Sanırım son zamanlardaki tartışma sebeplerimiz de bundan ötürüydü.

Neyse konuya dönelim. Bu monotonluk üstüne ben de ona "keşke sevişecek yerimiz olsa sana sarılsam söyle öpsem birazcık." dedim. Aradan iki saniye geçmeden sırıttım. O da manasızca bana bakıyo yoordunu yiyerek. "Arabam ara sokakta, bagajına mı girsek :p?" dedim. Suratındaki "hayır canım saçmalama" bakışını görmeniz lazım. Aklından hinlikler geçmiyo değil hani. 10 dakika yalvardım. Zira kendisi böyle şeyleri sevmez hiç. Ama sonunda ısararım başarılı oldu ve arabaya gittik. Yağmur ara ara çiseliyo. Arka koltuktan bagaja girdim, o da girdi. İkimizin bu boyda sığması gerçekten garip ama sığdık. Benim attığım kahkahaları duymanız lazım. O kadar huzursuz ve mutsuz ki halinden. Suratına yansıdı ve o kadar komik oldu ki.. Birazcık öptüm kulağını boynunu emdim. Pantolonunu açtık, pipisini tuttum. Asıldım biraz. Arabanın altında olduğu koca çınarın yapraklarından damlayan suyun sesi geliyo. Sessizlik... Güzel geliyo kulağa dimi? Ama bitanem ne dedi: "Ben gidiyorum saçmalama ya sapık mısın nesin?" Takıldığı nokta ortamın darlığı. Çıktık gene ağzımızı bıçak açmıyo. Kahve içmeye gittik rutinimize girip. Ama ne o içti ne de ben. Kalktık ayrıldık konuşmadan. 

Böyle garip şeyler işte. Ama çılgınlıkları ben yapmaya devam ediyorum. Bi'cuma bitanem ve arkadaşlarımla Bostancı sahildeki Günaydın'a yemeğe gitmiştik. Sonra gezindik falan, arkadaşımı eve bırakırken lunaparkın önündeki ışıklarda durduk. Kafamı çevirip gidelim mi dedim :) Saat 12 olmuştu.. Girdik bilet aldık çılgınlar gibi güldük gözlerimizden yaşlar aktı :) Bitanemle ayrılmıştık eve gidiyodu o.Aramak da aklıma gelmedi "saçmalama sapık mısın?" der gibime geldi. Ama oradayken keşke yanımda olsaydı dedim. 

Bunlar dışında okul da güzel gidiyor. Birazcık yoğunlaşıcam bu haftadan sonra. Finaller geliyor sunumlarım var.. Öğrencilerime devam ediyorum, bi'öğrencim daha oldu. Bu hafta festivaller var sadece perşembe MFÖ konseri varmış. Ona gitcez. Yaza da bakalım nolacak. Staj olmadı. Canım sıkıldı ona o da ayrı..

Bi de şimdi sizin merak ettiğiniz bişey daha var. Dün gece oteldeydik bitanemle. Ama anlatmicam :p kıhkıhkıh Yok yk anltıcam da şimdi anne ile baaaabaa baçede güneşleniyolardı ben de yanlarındayım, mangal yapıcaklar zırt pırt kalkmam gerekecek, yazarsam sertleşirsem, bu kısa mayo şort yüzünden "iş kazası" yaşayabilirim :p

Yakın zamanda tekrar yazıcam olanı biteni. İnan daha çok yazasım var, ama telefonum hepten bozuk mail bile bakamıyorum. Post yazmaya da vakit olmuyo :( Yenisini almaya üşeniyodum ama istedim telefon çıkmış :) Alıcam :) Bazı değişiklikler yaapıcam yaza girmeden. Odamı baştan yaratıyorum şuan bi ara o işe girişicem. Spor da çok güzel gidiyo. Artık ciddi anlamda fark ediyorum kendimdeki değişikliği. Spordan da anlatacak şeylerim vaaaar, benim spordan tanıştıım çocuk ve "aşkısııı" ile çok iyiyiz :) Bitanem baylıyo onlara, onlar da bize :)  Neyse gene daldan dala atlamaya başladım. Hikayemin en başını yazim de bitirim diyodum blogun doğum gününe ama olmadı :/ 

Kapanışı hoş yapayım dedim. Bilmem belki özlemişsinizdir beni ?



Neyse, ne derler, mmmm arrivederci! ;)

14 yorum:

  1. hızlı bir dönüş olmuş... giflerde iyi di :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) kıhkıhkıh ayarlim mi birini :p

      Sil
  2. hareketli fotolar beni bitirdi :D seni mimledim bloguma bakar misin :) edit: ben ozge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baktım bileee ;) hareketli fotolar psikolojini bozucak bak :p

      Sil
  3. seni yerler bak paşammmm :) niye hikaye okuyalım sana :D ama eminimki düzelecek her şey. biraz monoton bir zamandan geçiyor olabilirsiniz hepsi bu :D sıkıntı yapmak yok. gülmeye devam :D :D
    bu arada hem hikayenin en başı yazılarını hem de kendi daha fazla özletme. öpüldünüz efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mesaj alındı paşam ;) en kısa zamanda :)

      Sil
  4. Zaman zaman sıkılmanız tabiiki normal sürekli aynı şeyleri yapıyorsanız? Gerçi sürekli sevişirseniz bu sefer de "sürekli sevişiyoruz ama"ya dönecek iş. İnsanoğlu işte, sıkılıyor, her şeyden.

    Birlikte farklı şeyler yaparsanız ancak ilişkinize hareket gelir, bir haftasonunu birlikte farklı bir yerde geçirin mesela? İstanbul dışına yakın bir yere tatile gidin? Ya da rafting yapın mesela?

    Öptüm canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli sevişiyoruz demeyiz çünkü sevişmek yemek yemek gibidir. Sürekli yaparsın ama bıkamazsın.Yaptıktan sonra bıkabilirsin ama ikinci bir azgınlık krizinde tekrar sevişirsin :D

      Ben varım extreme şeylere. Rafting çok uç başımıza bi'iş gelir sonra açıkla bakalım ama parti verilebiliiir mesela? :)

      Sil
  5. can sıkıntısı normal olur arada böyle şeyler (üstün tecrübeli ogay bildirdi) :D lakin bunları büyütmeyin bir birinizi üzmeyin avını bekleyen kedi gibi bu anı bekleyenler var mahvolsunlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haydar Dümen tadı sezdim :p kehkehkeh

      Biliyorum biliyorum. Avuçlarını yalasınlar :p

      Sil
  6. seviyorum seni ufaklık . acayip mutlu ediyor beni yazdıkların. bir sen bir de depresif. aslında farklısınız ama enerjiniz geçiyor aynen.

    pişt 24 saate 19 kez konusunda ciddimisin ??!?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koca adam :) Beni de senin yazdıkların inanılmaz mutlu ediyo. Huzur akıyo böle rahatlıyorum. Güzel enerjini hep paylaşırsan mutlu olurum :)

      Evet ciddiyim :) Şeey ben biraz azgınım da :/ Bıraksan devamı da gelir kehkehkehkeh :p

      Sil
  7. lütfen şunu siz de imzalayın GDOlu besinler ağzımıza sçtı www.yemezler.org/?ref=257562

    YanıtlaSil
  8. biadam cok yakinlarimda geziyorsun yakaliycam seni :)) o degilde hakikaten iki kocaman adam bir arabanin bagajina nasil sigdiniz :))

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :