23 Mayıs 2012 Çarşamba

31 kere maşallah!

Merhaba bloog :)
Seni şuanda pipimin üstüne oturttuğum bilgisayrımdan selamlıyorum. Bi'nevi kucağımda sayılırsın :p

Keyfimden  de anlaşılacaa üzere hayat güzel :) Hafta sonu bitanem bize geldi, cumadan pazara birlikteydik. O kadar güzel bi'haftasonu oldu ki o kadar güzel bi'hafta sonu oldu ki.. Şuan bile yazarken içim gıcıklandı :) Cuma okul çıkışından sonra (okulun son günüydü; o da ayrı bi'neşe kaynağı :) bitanemle buluştuk, aslında hemen spora gidecektik ama çıkınca bi'yağmura tutuldum ben arkadaşlarımla.. Slibime kadar ıslaktım. Arabaya bindiğimizde denizden tekneye çıkarılanlar gibi ıslaktım.

Sonra bitanemi aldım ama trafik leş olduğu için Palladium'a gittik yemek yedik birazcık dolaştık, saat 10 da çıktık 11 de evdeydik.Hala trafik varmış :s Annemlerle oturduk ve odaya geldiik... Tüm gece birlikte olmak inanılmaz güzel bişeydi.. Abim askerde olduğu için (bugün geliyor :):):):) o da ayrı bi'sevinç, bitanem onun odasında yattı güyya :p Gece kalkıp benim odama geliodu sabah kimse uyanmadan yerine yatırıoduk onu :)

Nasıl özlemişim anlatamam size.. İçime girdiği andan itibaren titreme kapladı her yerimi.. Bi'de bana olan bakışları değişmiş.. Vücuduma bakarken "artık her yerin parça parça duruyo porn starlaymışım gibi hissediyorum" deyince kayış koptu bende :)

Ertesi gün ben öğrencime derse gittim onu alışverişe bıraktım sonra fıldırcan'la görüştük (fıldırcan spordaki çocuk, amsterdam'daydı geldi) Fıldırcanla akşama kadar biaradaydık sonra 3 ümüz spora gittik. Baya eğlendim.. Keşke hep yakın olsak da birlikte yaşasak böyle :(

Spordan sonra fıldırcanların bi'arkadaşlarının evine gittik, fıldırcanın en kıymetlisi kız da ordaydı :) Bebişim yaa nasıl egosunu yükseltiyo insanın anlatamam :) "Kollarına kurban 1 kere yatalım 1 tur versene" yle başlayan sözler kahkahalarla kapandı :) Sarhoş oldu deli gibi :) Bacak da gitti iyi mi kıhkıhkıhkıhkıh

Much more garlic bacak da gitti iyi mi laflarıyla gece bitti. Bu arada evde bizden başka bi'ergen team daha vardı onlar üst katta çoşuyolardı o da ayrı bi'hikaye..

Sonra eve geldik bitanemle tekrar seviştik. Uyuduk ama çok ileri gitmeden. Sabah o diğer odaya geçti. Sonra ben yanına geçtim kedi gibi sokuldum. Hiç gidesim yoktu yanından.. Sanki o tartışmaları biz yapmamış gibiydik.. O kadar mutluydum ki hafta sonu anlatamam...

Sonra yola çıktık benim sınavım vardı okula giderken onu eve bıraktım, ben de arkadaşlarımın yanına sınav çalışmaya gittim.

İşte böyle blog.. Bi kaç gündür onu ekstra bi'özlüyorum.. Birbirimize daha çok bağladı geçen gün kü tartışma (o tartışmayı paylaşmak istemiyorum, kötülükler paylaştıkça artar bence ) Ama sanırım olması gerekiyormuş, şimdi resetlendik :)

Bunun dışında da sınavlarım var işte. 5 finalim kaldı, öğrencilerimle de derslerim bitecek az kaldı. Birazdan derse gidicem ve siz bunları okurken ben 6 saat boyunca ders anlatıyo olucam.. Ama olsun sonuna geldim sayılır, sonrası benim yazım olcak :)

Kendine iyi bak blogg, pipimin da tadını çıkarmışsındır umarım :p

He bide bahçemize yeni bi'kedi geldi. Babam çöplükte bulmuş, yavru daha ölmek üzere. Nasıl şımarık nasıl oyuncu anlatamam... Erkek üstelik :) İkinci defa erkek kedim oldu. 17 tane dişiden sonra çok mutlu oluyorum :) Bi'de erkek kediler de biseksüel ya :) Adını Bay (Bi)  koydum o yüzden :) Baysekçuıl ;)

Hadi görüşürüüüüz :)


                                                                  işte bu da bay :)

bay bay ;)

13 yorum:

  1. Kedinle öpüşebilir mimyiz?

    YanıtlaSil
  2. Bu resimle yarışmaya katılsan -az buçuk kadraj iyi olsaydı) dereceye girersin farkında mısın? öptüm üçünüzü de, hatta dördünüzü (patrick de kediyi öpüyo ya:P)

    YanıtlaSil
  3. bütün bloğu tek seferde elden geçirdin valla maşallah paşam ahahahaha :D :D
    bu arada ben aranızın düzeleceğinden başka herhangi bir ihtimali dahi düşünmemiştim zaten paşam :) hayat böyle bir şey şipşak değişir her şey işte :D
    sizin adınıza gerçekten çok sevindim :) bu arada kedileri hiç sevmem ben var ya bak gördüm tüylerim diken diken oldu D
    bende böyle bir hafta sonu istiyorum. bi kes yaşasam nolur sanki, ha nolur kediler kısır mı kalır? bu sitem dolu halimle daha fazla saçmalamadan gidiyorum :D kendine çok dikkat et paşam................

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğum günün ne zaman söle bana sana itfaiyeci göndercem :p

      Sil
    2. ahahahahahhah :D ateşimi başka ne söndürebilirdi ki zaten :D

      Sil
  4. Adamım vallahi her gün yazıyormuş gibi yazmaya devam etmişsin.. sevindim.. ayrıca kavga etmeyin yaaa.. bence kavgaları da sen çıkarıyorsun biliyor musun :D

    üzülmek istemiyorsan kavga çıkarma bebeğim.. bak tüm sorunları nasıl çözdüm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sus bakim sen. ben çıkarıyomuşmuşum. ağzına çarparım nerem kavgacı benim :p kkııhkıhkıhkıhkıh

      Sil
  5. kediyi yesinler yahu. çok sevimli!

    finallerinde başarılar. böyle güzel haftasonları geçirin sık sık. okuması zevkli oluyor. :))

    finaller bitsin artık.. bir de 3 üstü ortalama gelsin bu dönem. pek bir şey istemedim. :)

    YanıtlaSil
  6. sporda beğendiğim erkeklerle hiç tanışamıyorum sana mail atabilir miyim

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :