3 Nisan 2012 Salı

Erkeğin Gay Olduğunu nasıl Anlarsın?

Bu yazıyı iple çektiğinizi biliyorum, eşeklik edip geç kaldığımı da biliyorum ama özür dileyerek yazıma başlıyorum.

Bildiğiniz gibi aslında günlük hayatımızda etrafımızda aslında çok fazla gay/lezbiyen var. Lezbiyen kısmında bu kadar usta değilim ama sezebilyorum bazen. Gay konusunda master burda :p

Bi'kere şunu söylemeliyim, gerçekten sayıca çok fazlayız. Tamam heteroseküeller kadar değil ama hemen hemen her ortamda enaz bi'gay olur. (En azından sen varsan o bir sensin :) Peki nasıl anlaşılır bu gayler? Efendim boynuzumuz yok, hepimizin ortak bi'paydası var ama.Ne olursa olsun çaktırabileceği bi'ortak payda..

Bu paydada neler yer alıyor peki?

Aslında yaşamın hemen her yerinden örnekler alıyor. Düzenden tutun, tuvalet alışkanlığına, yemek alışkanlığına kadar :) İsterseniz başlayalım. He bi'de başlamadan önce sölim, bu yazının %100 doğruluğu yoktur. Benim elde ettiğim şeyler bunlar. Ama şu da var; şu ana kadar da hiç yanılmadım :)

Bi'kere ilk şüphelenmeniz gereken şeyler bakışlardır. Gayler birbirlerini bakışlarından tanıyabilir. Ben sokağa çıktığımda "göz bebeğimin arkasına ulaşabilen" insanlardan şüphelenirim. (Bu kısım zor biraz rastgele bakmakla derin bakmak arasında fark vardır.) Bu insanlar öyle bir bakar ki.. Ya anlarsın işte, bunu sözle anlatmanın yolu yok ama şurayı fark ediyosanız anlıyosunuz demektir:
(0:33 le 0:47 arasındaki bakışlar)


Tabi bu gay parody olduu için biraz abartılı ama temelde o elektriği sezmişsinizdir umarım.

Bakıştan sonra biraz daha odaklanabilirsiniz avınıza. Konuşmasına bakın. Gayler ille de kayık konuşur diye bi'kural yok. Fonetik konuşan gay de vardır :) Ama illa ki konuşmasında bazı harflerde sürekli olmasa da arada bi'kayma olur. Konuşması kibarsa bi'artı ekleyebilirsiniz gay hanesine. 


Konuşmasını aktarırken el hareketlerine bakın. 


Eğer ellerini haddinden fazla kullanıyosa ya da elleri bilekten kıvırarak duruyosa (mesela elini çeneye dayamak. Bi Yumruk şeklinde dayamak vardır bir de parmakları büküp çeneyi avuç içine bileğin oraya oturmak vardır.  İkincisi varsa ufak bi'artı daha yazın.) Hareketleri yaparken (ben de dahil olmak üzere bazen feminen el hareketinde bulunabiliyorum "gay"ri ihtiyari :)

Sosyal ilişkileri de bu ölçüde önemlidir aslında. Kızlarla daha iyi geçinen bi'erkekse ve kızlarla kanka olabiliyosa, erkek kankası yoksa ya da erkeklerin bulunduğu ortamlardan kaçınıyosa büyükçe bi'artı koyabilirsiniz. Bi'de aslında özel bi'konudur ama küçüklüğüyle ilgili sorular sorun. Söylemek istemeyebilir fakat barbielerle oynamışlığı evcilik oynamışlığı hatta eve gelen kendi yaşıtındaki küçük çocuklarla bişeyleri merak etmişliği olabilir. Buna kendimi örnek veriyorum: Barbie setim vardı :) Evciliğe bayılırdım ve şu anda gay olduğunu sezdiiim aile dostlarımızın çocuklarıyla pipi açıp göstermecilik tutmacılık oynardık. Hatta kaşar olacağm o zamandan belliymiş ki; ilk blow job'mı 6 yaşında yapmıştım kıhkıhkıhkıh.

Sosyal ilişkilerle devam edersek, kadınlara karşı nazik kibar ve centilmense artıyı büyütün siz. Çünkü str8 bir centilmen olamaz. Tam olarak öküzün insan versiyonlarıdır. (İstisnai durumlar vardır) Bunun dışında, saç boyama, makyaj bilgisi, kadın işleri hakkında bilgi sahibi iseler, kadınların saç değişikliğini oje değişikliğini fark edebiliyolarsa da bi'artı ekleyebiliriz.

Futbol sevmiyorsa neredeyse vardınız demektir.


Tabi ki istisnai durumlar var, ama str8 bir erkek futbolu sever ve her yerde konuşur. Ama kendinin farkında olan bi'gay çok tercih etmez. Spor olarak voleybol, vücut geliştirmeyi tercih edebilirler. Vücut geliştirme yapanların ya da sörfçü vücudu dediğimiz vücuda ulaşmak isteyen erkeklerin erkek vücuduna bi'ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple çoğu gay porn yıldızı str8lere göre daha seksi oluyor.

Bunlar genel hatlardır. Şimdi detayları incelersek;
Giyinişine dikkat ediyorsa;
Kozmetik ürünlerine çok vakit ve para ayırıyorsa;
Modayı takip ediyorsa;
Parmak arası terlik giyiyorsa*
Şahinler don slip değil de seksi slip ya da trunk giyiyorsa;
Manikür pedikür ağda işleriyle uğraşıyorsa;
Yemek yapmayı seviyorsa;
Küpe, kolye, yüzük, bileklik takmayı seviyorsa;
Sanatın her hangi bi'dalında yeteneği varsa;**
Gay barlar hakkında bilgi sahibi ise ve çok eğlenceli, eğlencesine gideriz kızlı erkekli bi gün diyorsa;
Yakışıklı bulduğu erkekleri itiraf edebiliyorsa;
Gay joke'ları sık sık yapıyorsa ve eğleniyorsa bundan;
Tanıdınız tanıyalı kız arkadaşı yok "yakın erkek kankası varsa"***
Kadınların bayıldığı tüm özellikleri üstünde toplamışsa;

bilin ki gay olma olasılığı çok yüksek. Fakat farkında değil.


*: Parmak arası terlik bi'ayrımcı çizgi gibidir. Ben şu ana kadar ceyo tuvalet terliği giyen gay görmedim plajda.
**:Tarihe de günümüze de bakarsanız sanatın önemli yerlerine gelmiş insanlar eşcinseldir. Hatta iş dünyasında günlük hayatta zeki ve çalışkan diye nitelendireceğiniz insanların gay olma ihtimali daha yüksektir. Bu konu da bi'araştırılma yapılmalıdır bence. Zeki olabilir fakat kullanmıyo olabilir. Fakat str8 lerden daha pratik zekalı olduklarını düşünüyorum.
***:Ya O erkek kankasına ya da erkek kankası ona çakıyodur.


Benim diyeceklerim bu kadar. Bunlar tabiki kesin değil. Yarın gidip de merak ettiğiniz birine parmak arası terlik giyiyo musun? Puhaa kesin gay demeyin. Bu saydıklarım bir araya geldiğinde ihtimali arttırır.Bazılarının tek başına da ispatlama özelliği var ama.

Bakalım beğenecek misiniz yazıyı :) Takıldığınız bişey olursa sorun ha :)



34 yorum:

  1. Yaptın yine yapacağını..
    Bu yazıyı hemen kaldır burdan, Eğer Gay olmayanlar blogunu bulur da okursa hepimiz afişe olduk demektir :))
    Yav tamam, biz bizi biliriz ama bi insan bu kadar mı nokta atışları yapar..
    Bence hepsinin doğruluk payı yüzde yüz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıhkıhkıhkıhkıh teşekkür ederim :) Ya aslında bu deneyimleri canlı olarak benden dinlemeniz lazım :p

      Sil
    2. yani gayler tam olarak parmak arası terlik örneği gibi kadın gibi olmak giyinmek mi ister?

      Sil
    3. bişey daha (tabi cevap vermek isterseniz)gayler çift olarak bi aradayken hangisi erkek hangisi kadın oluyor?buna nasıl karar veriliyor?

      Sil
  2. "Gayler, yani erkek erkeğe. Çok ayıp!"

    Hepsini bi kağıda not almalıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha evet evet :) ama bunu sölerken de ağzı kayık :D

      Sil
  3. Bir çok doğru noktan var ama terlik hususunda katılmadığımı belirtmek istiyorum. O artık çoğu heteroseksüelin de tercih ettiği bir terlik haline geldi çünkü.

    Yetenek ve zeka kısmına da ben şöyle yorum yapıyorum. Hayata 1-0 geriden başladığımız için (kabullenme evresi) kendimizi bazı konularda geliştirmek zorunda hissediyoruz. Bu yüzden sanata yöneliyoruz, en iyi ben olucam düşüncesi ile yaşıyoruz. Zeka zaten doğuştan gelen ve geliştirilen bir şey, o yüzden gaylikle bir ilgisi yok. Ama ünlü gaylerin zeki oldukları gerçeği var, evet.

    Yani bu konuda gaylerin hepsi zeki olur ve kesinlikle yeteneklidir denilemez. Yalnızca kültürlü olma çabaları vardır. En azından benim çevremdeki gaylerin çoğu gerçekten belli başlı konularda iyiler. Hiçbir konuda iyi olmayan gay arkadaşım da var ve zeki de değil? Onu napıcaz?

    Tabiiki genellemeye girecek diye bir kural yok ama belirtmek istedim.

    Buradaki özelliklerin hepsinden biraz biraz varsa "gay"dir diyebiliriz, evet. Ama yine de sormak lazım. Açık sözlü olmak her zaman iyidir.

    Öptüm canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdıklarının bi'çoğunu eklicektim ama üşendim :) Ama terlik konusunda haklısın tabi :) Ben de belirttim oni :)

      Sil
  4. acımasız mı olacak bilmiyorum ama bunların her biri bir heteroseksüel, bizim gay olduğumuzu nasıl anlar maddeleriymiş gibi geldi bana. mesela futbol; sevmiyorsan "ibne misin olum???" yaftasını alıverirsin, bakışlar; " ne bakıyon ibne?" yorumunu getirir,moda, kozmetik, takılar ve kişisel bakımla ilgili bir çok şey de bu yorumu almaya sebep olur. daha farklı bir yazı bekliyordum ben. kimsenin bilmediği bir şeyler var sanmıştım. =/ vaziyet buysa; birisinin gay olduğundan şüphe ediyorsak o gay değildir. çünkü gayse zaten 1km öteden anlamış olmalıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle şeyler yok aslında :) O kadar da karmaşık deil bu kadar basit :) Ben şuana kadar kimsede yanılmadım sayılır :p

      Sil
  5. Güzel yazı ellerine sağlık ..

    YanıtlaSil
  6. manjam bencem3 Nisan 2012 05:09

    fehmi dalsaldı da bi eşcinsel bence

    YanıtlaSil
  7. hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekke de, gay gayi dakka da tanırmış merak etmeyin :D

    O değilde yazıyı okurken "bir de parmakları büküp çeneyi avuç içine bileğin oraya oturmak" olayını okuyunca o pozisyonda yazıyı okur olduğumu farkettim ve birden toparlandım ahahaha :D

    YanıtlaSil
  8. Ich dachte, du schreibst darüber, wie man einen homosexuellen Mann erkennt, der sich heterosexuell verhält. Wenn ich seinen Character betrachte, würde ich ihn nicht verdächtigen.Ich wäre sicher, dass er homosexuell ist. Das nächste Mal schreibe lieber über "Wie man im Zweifel sicher gehen kann, dass er gay ist"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıhkıhkıh du bist richtig :) Aber gibt es kein fest Bewies :(

      Sil
  9. off şu parmak arası terliğe... geçen yaz ne sövdüm. hem huylandım hem yara yaptı kum ile birleşince :( :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahha ilk seferi öyledir ama sonra bekaretini bozmuş oluosun :p

      Sil
  10. maddeler ve tespitler hoş ama çok acayip istisnalarda olabiliyor. tam bi heteroseksüel duruşlu, bakışlı, futbol seven, hiç kibar olmayan, oldukça da kabadayı kılıklı ve öküzcene birisiyle tanışmıştım eskilerde. ve evet kendileri gdo'suz bi karadeniz gayıydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıhkıhkıhkıh tabi canım, istisnalar her zaman vardır :)

      Sil
  11. amerikadaki arkadaşıma burdan selamlar

    YanıtlaSil
  12. ziynet ben bu arada

    YanıtlaSil
  13. birçok yerde nokta atışı yapmışsın be cidden paşam :D Birkaç madde hariç okurken şöyle oldum. Aaa aynı ben. Ve snra bir kahkaha patlattım :D vallaha senin bu yazını bulurlarsa heterolar var ya ayak üstu bizi ...... Anladın sen onu ahahahahaha :D yazı için teşekkürler paşam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıhkıhkıhkıh senin de hoşuna gitmez değil hani :p

      Sil
  14. Heteroları niye ayak üstünü seni ... ki. Zaten seni ayaküstü ... yapmadıkları için onların adı hetero.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım senin için fesat sa ben ne yapayım? belki ben o .... lar ile başka bir şey anlatmak istedim. niye gerçek anlamda kullanıyorsunki? mecaz denen güzel bir şey var bizim türkçemizde.

      Sil
  15. kısaca kızlar için ne kadar ideal erkekse o kadar gaydir diyorsun yani xD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle lady'm :)

      Sil
    2. İçler acısı..Doğduğum güne lanet ettim :D

      Sil
  16. Pardon ! Önceden tanışık falan mıyız ya ? Bu nedir %100 doğru .p

    YanıtlaSil
  17. Tanışıyoruz tabi. Ben "O" yum hatırlamadın mı ? Kehkehekehekhe

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :