12 Şubat 2012 Pazar

Sıradan Hafta sonu (!)

Hello blog :)

Bugün hiç bişey yapmadan oturdum evde.Dün akşamda evdeydim işt--

diyeceğimi sandınız ama değil işte :) Dün bitanem TÜYAP'daydı.Turizm fuarı varmış, kenidleri mi düzenliyomuş ne. Ben de sürpriz yapıp onu görmeye gideyim dedim. Akşama doğru gittim dolaştık falan, bi'dansçı adam vardı Arjantinli... Biscolata dance olsa adam oynardı...  Neyse ağız suyu akıttık, bitaneme teklif ettim, annemler arkadaşlarına gidiyo ev boş diye :p İlk "ya gelemem yorgunum da şöyle de böyle de" dedi.Ben de haklı olduğunu, ben evde ona taş taşıtıp odun kestireceğimi, yorgunsa eve gitmesini söyledim. Yorgunmuş... Yatakta sevgiliye sarılmak ne enerji gerektirir ey millet!? (Tamam bazen gerektirebilir, hele sevgiliniz benim gibi açsa kıhkıhkıh) Sonunda ikna ettim.Ama o hemen gelemedi, görev arkadaşlarını bıraktı yakın yerlere.

Sonra bize geldi. Annemler henüz çıkmamıştı, biraz oturduk sohbet ettik falan :) Sonra onlar çıkınca bir sevişmişiz blog... Bir sevişmişiz blog... Bir sevişmişz blog.... Ouuufff. Ben vücud çalışmış kadar yoruldum çünkü yatakta kavga edip ısırıp tırmalayarak ve döverek seviştik.İlk defa bu kadar sert oldu.Çünkü kavga ettik gibi.Mememi ısırdı.Hala orası acıyo..Dişlerini geçirdiğinde daha da ısır dedim; sanırım fazla kaçtı, ordaki derim incelmiş... Gerçekten burda anlatamayacağım kadar extreme bi'durumdu..

Sonra kendimize geldik ve ben ona defile yaptım.Çekmecemden en sevdiği slip, brief ve kenarsız sadece önü ve arkayı kapatan iç çamaşırları seçti.Üstüme siyah yeleğimi giyip önümü ilikledim ve çıplaktım.Altıma da slipleri giyip yürüdüm.Dans ettim.Sanırım onu böyle çok etkiliyorum çünkü seyrederken sertleşiyo. Sonra arkamı bi'döndüm üstüme doğru koşuyo.Altlicak üstüme! Koştum annemlerin odasına kadar. Orda sıkıştırdı işte :( Ben de hoop kucağıma alıp odama götürüp yatağın üstüne attım :p Gene itiştik gittik geldik :p Sonra sinemaya gitmeye karar verdik. Jack&Jill'e gittik. Komik değil gitmeyin :)

Eve geldik, annemler hala gelmemişti. Yatağımda biraz sarıldık debiştik.Sonra bacaklarımın arasına yattı yüzüstü.Kafasını pipimin üstüne koydu ve uyudun.Ben de saçını okşadım onu seyredip.Bi'ara içimiz geçmiş.Uyandırdım, onu abimin odasına götürüp yatağa yatırdım. Evde boş yatak olduğu için aynı odada uyumamız şüphe uyandırabilirdi bu seferlik. Sonra ben de yatma hazırlıklarına girdim ki annemler geldi. Lafladık biraz.Sonra da uyudum.

Yan odamda sevgilim yatıyodu...Çok garip bi'duygu.. Sabah olunca hış hış seslerle uyandım.Yan odada aradaki alçıpan duvarı tırmıklıyo kedi gibi...Mesaj atıo bi'taraftan da.."Beni al buydan" diye :) Gittim odama aldım bi'iki tur boşaldık.Sonra cam4'a girdik bi'cacık olmadan bitanem bilgisayarı kapattı açım beeeeen kahvaltı etmem lazııım.Eğer açsa düşman başına..3 saniyede bir aç olduğunu belirtir.Kapama tuşu yoktur. Karnı doymadan susmaz :) Sonra kahvaltı etmeye çıkacakken şu spor salonundaki çocukla tanıştır beni dedi.Aradık anlaştık o da geldi kahvaltıya. Güzel sohbet ettik.Bitanemin gözü tutmuş çocuğu.Görüşebilirmişim artık. Sonra kahvaltı ettik ayrıldık.Bize eve geldik, bitanem annemlere bay bay deyip evine gitti.Ben de bilgisayarda takılıp pinekledim.Akşam da spora gittim.O kadar güzel çalıştım ki... Sonuma odasında duşa giderken uzakta dehşet vücutlu siyah slipli esmer bi'çocuk gördüm. İçim titredi bi'an.. Ama bi'baktım o benmişim, uzaktaki aynalardan yansımış kıhkıhkıh :) Demek ki spor yeni bittiğinde böyle oluyorum uzaktan dedim, megolamanlığımı tavan yaptırıp duşa girdim çıktım eve geldim. Blog yazdım.Şimdi bu satırı yazıyorum.Şimdi de bu satırı yazıyorum. Şimdi bu cümleyi okuyosun. Şimdi de bunu. Hala okumaya devam ediyosun. Şuan sırıtıp okuyosun.


O öyle gider. İşte bu kadar blog. Yarın okul günü.Çok iş var... Hadi sana iyi geceler blog :) Sizlere de iyi geceler blogger lar :)


Ya bi'de benim bi'mim im vardı hala yazamadım beni affedin ama öyle büyüdüki gözümde :(

12 yorum:

  1. Hayat akarken hızla değiştiriyor etrafındaki her şeyi ve herkesi. Tıpkı kendisini de değiştirdiği gibi...

    YanıtlaSil
  2. çok yorgunum gelemem dediği kadar varmış hayır taş taşıtsan daha az yorulurdu sankim ahahahaha

    YanıtlaSil
  3. Senin sıradan haftasonun buysa sıradanlık anlayısımız cok farklı =) Sıradısı bi haftasonun nasıl onu merak ediyorum =)))) Dipnot: Bi erkeğin cinsel yönelimini (tercih demedim dikkatini çekerim :) ) nasıl anlarız bununla ilgili bi yazı kaleme alıcaktın, hala sabırla beklemekteyiz :)

    YanıtlaSil
  4. bi adam mikropluk yapma da yaz şu yazıyı gerçekten. yönelim temalı konuyu yani :) hafta sonun güzel geçmiş bence :) bitanene de yazık yani, çocuk zaten işten geliyo yorgun argın, sen onu başka bi işe sokuyosun hemen :D

    YanıtlaSil
  5. Unutma ki dünya fani veren allah alır cnmı

    YanıtlaSil
  6. Yiğit Tan, aynen öyle :)

    O Gay; Ben de... ben teklif etmedim kendisi girişti işe :p

    Di_Mond ve adsız, bu kadar mı acele yahu :) akın şöyle yapalım, ben ikinizi de tanıştırim :p Nası olsa ikinizde birilerini arıyosunuz ben de vakit kazanırım kıhkıhkıh Şaka bi'yana yazıcam.Uzun bi'yazı olucak ama fırsat bulunca söz yazıcam :)

    Kuloğlu, Barış Manço'yu da anlmış olduk böylece :)

    YanıtlaSil
  7. Güzin abilikten "match maker"liğemi soyundun =)) Adsız kabul ederse ben dünden hazırım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tmam gençler aralarında anlaşmış mı? bakın cidden yaparım aranızı he :) Ciddiyim bu konuda :)

      Sil
  8. sırf işten kaytarmak için hemen çöpçatanlığa girişiyosun sen varya :D yeni insanlar tanımak güzeldir tabii neden olmasın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam bak o zaman hazırsan çöp çatanlık yaparım bak? :p

      Sil
  9. Bayaa geç oldu farkındayım ama cam4 mu dedin?!!!Linkini yazsanaaaaa <3

    YanıtlaSil
  10. Yayin yapmiyorum artik cicis <3 higigiig

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :