28 Şubat 2012 Salı

Sonunda!

Merhaba bilok :)
Artık o kadar uzun aralıklarla yazıyorum ki hep içimde dert oluyo yazamadım diye. Anneannemin deyimiyle "Nereye gitsem saçım çekilio sanki". Öyle bi'dert oldu içime.Bi'de benim hani telefonum var ya...Toprağı bol olsun... İşte maillere falan hiç bakamıyorum artık. Bilgisayarımın da yüzünü gördüğüm yok. Baya aksadı bu ara işler. Sanal alem işleri dışında her şey sorunsuz gidiyo. Tek sıkıntım birazcık fazla koşturuyo olmam.Şuan bu 1 saati nasıl buldum da yazıyorum hayret ettim kendime. (aslında gene ödev saatimden çalıyorum)

Geçtiğimiz hafta çok şeyler oldu.Bitanem de kaldım salı günü.Kayınvalidemgiller tatile gitti de :p Çok eğlenip güldüğüm bi'salı gecesi oldu. Okuldan çıktım biraz oyalandım onu beklerken falan.Sonra evine gittim. Bana sevgililer günü hediyemi verdi :) Kucağına oturttu küçük çocuk gibi.Yanığından ptüm.Al bakalım dedi :) Açtım. Helikopteeeeey : Hem de uçuyooo :) Hemen şarj ettik falan uçurma girişimlerine girdik evin içinde. Acaip güldük bu sırada.Pervaneleri elimizi deşti yanlışlıkla falan.Bi de artistlik tasladı. "Bak evladım öyle uçmaz böyle uç--- pat!" Anlatmama gerek yok heralde gerisini :) Sonra jakuziye girdik suyu köpürtüp.Ama kombide bi'sorun olduu için ılık su aktı ve doldu.Biz içine girince de hep soğuk su aktı.Halbuki o jakuzide nası sevişkendik...Ben sanırım ilk defa "jakuzide fingirdeşme"nin tadına varmıştım  ki titredik soğuktan. Ouuf sertleştim bakın o sahneler aklıma gelince. Sonra odasına gittik.Soyunup kurulanıp yatağa girdik uyumuşuz. Beni uyutmadı tıkır tıkır telefon sesiyle.Yemek siparişi veririken de uykumdan uyardı diye azarladım garibimi :/

Yemek de yedik tv seyrederken.Sonra bi'anda ikimizde dururken "Benim deli gibi sevişesim geldi tam şuan" dedim. Git hazırlan dedi. Hemen gittim ve hazırlandım.O sevdiğim L koltuk (BelAmi'deki gibi) tv'nin aydınlattığı loş bi'oda.mmmmm Bu sefer sevişmenin dibine vurduk ve sanırım kusursuz bi'bottom oldum.Böyle bacaklarımı ayırdığını gördükçe hayret etti.Sonra hızlandıkça ben inledim, nefesim kesildi.O beni zevk alırken gördüğünde orgazm olmuştu sanki... Yatırdım üstüne çıktım ve "i rode his cock" :p Çok çok çok fenaydı sevişmemiz bu sefer.Her seferinde de biraz daha ustalaşıyoruz :p Sonunda onu boşalttım. Popoma ve sırtıma attırdı üstündeyken. Üstünden inince tv ışığında aydınlanan edeleli bedenime bakıp "çok seksisin..." dedi.Zaten ben mest olmuştum. Popomu dönüp sallayınca kendinden geçti gene :)

Sonra duş aldık falan ve uyuduk.Sabah uyandı hazırlandı işe gitti. Ben ondan sonra kalktım hazırlandım okula gittim. Ama bu arada gece ayağı helikoptere takılmış ve şarj girişi kırılmış :( Kullanamıyorum :( Okulda laboratuvara gidip içini açıp geçici olarak şarj edip uçurduk okulun içinde :) Çok komik yaa :)

Sonra perşembe kalıcaktım bitanemde ama bi'aksilik oldu ve kalamadım ama cuma günü bizim minyon eve çıkmıştı ya; onlara yemeğe ve kalmaya gittik bitanemle.Bir sote yaptım.... Houf tabakları da yediler. Et terbiye edişime ve yağları sinirleri ayırma hızımı da övdüler :p Yemekten sonra bitanemin kucağında yalan dünyayı seyrettik.Laklak yaptık sonra uyuduk. Gece yaramazlık yaptık biz tabi kıhkıhkıh.Ama umarım sesimiz duyulmamıştır :p Sabah uyandık gene yaramazlık yaptık :p Sonra ben bitanemin göğsünde yatıodum ki minyon girdi salona günaydın dedi yanımıza oturdu güldük falan.Sonra kahvaltı hazırladık Ben ordan çıktım eve geldim, öğrencilerime gittim akşam İstinye Park'daki !f İstanbul'a gittik.Gay filmleri değildi ama sürekli sevişme seyrettik :/ ve çok çirkinlerdi..

Pazar bitanemle buluşup gene !f İstanbul'a devam ettik.2 film de gay movie'ydi baya dedikodu yaptık.Hatta artık her mekan değiştirdiğimizde grindr açıyoruz kıhkıhkıh :) İki filmin arasında ortaköy'e Kırçiçeği'ne gidip hayvan gibi yemek yedik.Sonra ortaköy'de dolaştık ve oturup Türk kahvesi içtik.Çok huzurluyum onunla dolaşırken.Evliyim gibi hissediyorum artık.Yanımda sevgilim olduğunu hissetmiyorum.Hayat arkadaşım...

Sonra filme gittik falan.Son filmden çıktıımızda ben sinirliydim ve "Bi daha lütfen beni böyle filmlere getirme seçme.Tek gel seviyosan."dedim.Bi'de ben beğendim diince sinirim zıpladı ama.Bu kadar BOK olamaz yahu! Bütün salonun içi geçti terk edip çıkan oldu falan.Çıkışta da herkes bayıldım falan diyodu.Bi'gün önce de birini biz terk ettik.

5 filmden 1 i (Weekend) adam gibiydi... Tavsiye ederim :)

Bi de şeyi sölemeyi unuttum.Perşembe günü staj yaptığım yere gidip ziyaret ettim onları. Yeni staj için konuştum falan.Çok istediğim bi'yerde olucak bi'sonraki stajım.Çok sevindim..

Bunun dışında artık anlatmıorum ama öğrencilerim, okul dersler spor falan aynı.. Bişi yok.Bi şu spordaki tanıştıım çocukla baya iyi kanka olduk.Mesajlaşıyoruz kahve içiyoruz falan.Çok eğlenceli geçiyo vakit eğer bitanem kıskançlıktan çatlayıp 3 saniyede bir aramadıkça.Ama yavaş yavaş bunu da aşıcaz :)


Daha yakın zamanda yazıcam. Söz verdiğim yazılarım var.

 bi'blogger buluşması daha olcak bu arada baharda haberiniz olsun :)

Kendinize kocaman iyi bakın okuduğunuz için yüreğinize sağlık kıhkıhkıh :p

11 yorum:

  1. O helikopterin yükseklik ayarı çok hassas ya hani,
    Tamam artık öğrendim deyip 4. kattaki evin açık olan penceresinden dışarı uçurup, tekrar aynı pencereden geri getirebileceğini düşünmme sakın :)
    Ben denedim de sonuç pek hoş olmuyo :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaa elime alınca ilk bunu dedim :D yok yok zaten kumandanın kontrol alanından çıkınca hoş olmuyo :p

      Sil
  2. nah şuraya yazıyorum spordaki elemanı 3some için kullanıcan sen bana öyle geldi :)))

    YanıtlaSil
  3. hayat yoruyo be seni tatlım. biraz kendine izin versene. şöyle birkaç gün evden hiç çıkma. ne bileyim, şöyle efendim hayvanlar gibi yayıla yayıla yat, bi kendine gel sonra dönersin koşuşturmana. tabii söylendiği kadar kolay olmadığını da biliyorum ama bir tavsiye işte :D off şu yalan dünya ya da bitiyorum laf aramızda. nurhayat mı dersin açılay mı dersin hepsi acayip komik bence.bi de sarp apağı da beğeniyorum hani biraz :D o blogger buluşmasını da ayrıca gelip basmak istiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içimi okudun ama öğrencilerime kim ders vercek, ödevlerimi kim yapıcak, spora kim gitcek :)

      Ama bunu yapıcam yapınca da post atıcam bloga "Sevgili blog bugün öküz gibi oturdum...." diye :p

      Ben de taklitlerini yapıyorum kıhkıhkıh henüz geliştirme aşamasında :p

      Sil
  4. sen bu işin iyice ustası oldun artık.. belli :)

    hangi iş deme ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıhkıhkıhkıh sus sus farkındayım :p

      Sil
  5. kıyamam sana ben yaaaaa vvallaaa benim kolları kaslı güzel arkadaşım ;);) hahhahah:)
    Soyunup kurulanıp yatağa girdikten sonra ıslak ıslak bir sevişme sahnesi düşünmüşkenn hayret uyumussunuz:):):) gerçi devamı bayağı tatmin etti şekerim
    yoğunum yoğunum diyince bende böle dosyalar arasında bi'adam düşünmüştüm ama beyimizzz ohhhh bitanesiyle yiyişmekten gezmekten bloga giremiyormuşşş şaka şaka gözüm yok nazar değmesin.
    bu arada blgger buluşmasımı?????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıhkıhkıh koltuklarım kabardı gene :p

      Yok sonrasında oldu o, o kadar üşüdük ki pipilerimiz içeri kaçtı soğuktan :s Yok yani younluğum keşke bu olsaaaa... :) Bu en tatlı yoğunluk.Onun dışında fenayım :s

      Evet blogger buluşması :p

      Sil
  6. bu yazıyı okurken ev arkadaşlarım yemeğe çağırınca panik oldum. oturduğum yerde kaldım falan. neden diye sorma hahaha :D

    blogger buluşması kulağa hoş geliyor :D

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :