10 Şubat 2012 Cuma

Bi'hafta sonu kaçamağı :)

-Şşşşt blog? Uyuyo musun?
--heeeıuııımm efendim?
-Ya ben dışarı çıkıcam da şu anlatacaklarımı erkenden anlatsam sana olur mu? hadi uyan.
--hoouuf bi'güzel uyku yok bana yaa! Tamam tamam yaz aşağıya sen ben yayınlarım.
-Seni seviyorum blog :)

Efendim nerde kalmıştık? Heeee :) Siz bekliyosunuz ki ben anlatayım nası seviştik hafta sonu diye :p kıhkıhkıh
Tamam anlatıcam şirin şeyler :) Bu arada geçen gün Cem Yılmaz'a gittik bitanem ve iş arkadaşlarıyla. Söylemiştim ya. Güzel vakit geçirdim, iş arkadaşlarıyla tanıştım falan :) Neyse tamam konuyu uzatmıyorum sustum sustum, hemen diğerini anlatim :(

Efendiiim, biz rezervasyonu yaptırmıştık. İsim veriyorum belki düşüneniz olur. Adı Tunel Residence. Evden hazırlanıp çıktım.Ama ne hazırlanma...Anneme bitanemlerde kalıcam hafta sonu demiştim. O da annesine (kaaayınvaağlidem olur kendisi :p) bi'adamlarda kalıcam hafta sonu dedi. Bütün hazırlıklarımı yaptım, saçımı bile onun istediği gibi kestirdim, ensemi ısırsın diye :p Şimdi evden dikkat çekmeden çıkmam lazım diye sadece çantamı alıp çıkmam lazımdı.Ama çantada neler vardı... Ben bile inanamadım... Parmak arası terlik, kısa şort mayo, yüz temizleme jeli/peelin/mask, tıraş mak., jilet, diş fırçası, diş macunu, 2 tüp yarım kayganlaştırıcı, saç spreyi, deodorant, 2 adet parfüm, ayna, iki adet slip, çorap, 2 adet t-shirt, küçük ayna, bir kot pantolon, aminoasitlerim, şarj aleti, kulaklık cüzdan ıvır, zıvır...... Bunu neden saydım çünkü hepsi 30x20x10cm lik bi çantaya sığdı. Yerleştirme tekniği önemli :p Neyse evden onun istediği gibi giyindim postallarımı da giydim çıktım.Bana "iş yerine uğrayıp sırt çantamı alır mısın?" dedi. Ben nası kırarım seni şirin şey :) Baya yüklü olmama rağmen onun iş yerine uğradım aldım çantasını.Nihayet vardım. Yeri o kadar güzel ki...Metrodan iniyosun içeriye giriyosun, bu kadar yani :) Reception'daki kız, "Bitane Bey geldiler efendim.Check-in'iniz yaptı. Ödemenin yarısını da yaptı" dedi.Ben de kalan yarısını ödedim; kız o sırada residence'ı anlattı.Dikkat ederseniz otel demiyorum ünkü otel kuralları geçerli değil. Mesela misafirinin de kimlik bilgisini alıyolar. Ödeme girişte yapılıyo falan.. Neyse odaya çıktım.

Kapıyı açtım.Anaaa :) Yatağın üstünde ipad'iyle oynayan bi'kedi :) Şaşkınca bana bakıyo :) "Hoş geldin bitanem. Sen ne kadar seksi olmuşsun böyle. Dön bakim arkanı." dedi. (öhüm, ondan değil ense tıraşıma bakmak için; fesatlaşmayın len hemen!) Baktı, tekrar "çok güzel olmuşsun." dedi. Sonra üstümdeki şeylerle ayağımdaki postalla yatağın üstüne, bitanemin üstüne uzandım.Öpüp kokladım...Mmmmm nası güzel bi'huzur...Sıcacık teni..esmer erkeğin kışkırtan kokusu parfümüyle karışmış.. Anında sertleştim. Öpüştük sarıldık falan; sonra üstümü çıkarttım. O da "sürprizim var." dedi bana. Tuvalete gitti, çıktı "tamam oldu şimdi" dedi. Üstünde değişiklik olmadığına göre iç çamaşırında bişey vardı. Ben dayanamadım soyundum onu da soydum. Aman tanrım. Eflatun-pembe slipli popo :) "Hiiiiii ısırmam mı ben bunu!" dedim ve ham yaptım. Sanırım canı acıdı biraz :/ Ama napim o da o kadar tatlı olmasaydı :/ Sonra çantası mı getir dedi. Getirdim.Bana sevdiğim t-shirtün bulamadığım rengini almış. "Ehh Sami sen şimdi bi'sikişi hak ettin." dedim . deli gibi güldük :D Bazen böyle argo konuşup baya gülüyoruz kıhkıhkıhkıh. Ben de ona genel de Sami diyorum. Ne alaka dimi :) (Blogger buluşmasındakiler bilir.Hıh gelemeyenler bilmesin zaten :p)

Soyunduk çıbıl cıbıl yatağa girdik seviştik seviştik seviştik...Sarıldık öpüştük.1 ay olmuştu nerdeyse..Özlemişiz bedenlerimizi.Nefesimiz kesildi küçük küçük öpüşürken.. öyle 1-2 saat geçmiş.Dışarı çıkmamız lazım ama zerre isteğimiz yok.Oda servisini aradık.Alt katta Big Chef's var.(Şişhanedeki Big Chef's in üstü zaten burası) Ordan sipariş getiriyolarmış. Yalan Dünya'yı açtıık yemekleri yedik. Karnımız bi'güzel doydu. Tekrar yatağa girdik.Onun uykusu geldi; kucağımda uyuttum, uyuturken pipimi tutturdum, öyle uyudu. kıhkıhkıh ben de diziyi seyrettim.Sonra spoon yaptım ona, öyle uyumuşuz falan. O gece dışarı çıkma planlarımız vardı kaldı. Bi'ara uyandık seviştik boşaldık. Çok güzel azmışız zaten... Sonra uyuyakalmışız.Gece oda o kadar sıcaktı ki ben çırılçıplak yatıyodum. Saat 1 gibi "hiii eyvah ben annemi aramadım!" diye yataktan fırladım. Ona bu gece dışarda olucağımızı sonra bitanemlere gitceğimizi söylemiştim.Arada mesaj atarsın bana demişti.Tabi ben unuttum.Telefona baktım; cevapsız aramalar mesajlar... Panikledim sonra cevap attım hallettim uyudum. Gece gene uyandım. Boğazım nası kurumuş...E yersen o kadar şeyi...ney adını siz koyun :p tavuk ızgarayı canıım. Ne fesatsınız ha. "Ya ben susadım bi su alıcam." diye mızmızlandım. Uyandım, bitanem bana su versene deyip onu da uyandırdım.Bendeki şımarıklık... Suyu içtim; uyudum. 2 saat sonra gene ben susadım diye uyandım."Sami bana su ver." dedim bu seferde kıhkıhkıh Sonra uyumuşuz.Sabaha kadar spoon yaptık ama.Doydum kokusuna. Sabah kalktık, benim ufaklık benden önce kalkmış tabi, bitanemin ellerine teslim ettim onu.Boşaldım...Sonra birazcık daha uyuduk; uyandık duşa girdik, duşta arkasına geçtim,bana dayandı, deliğini okşadım, e ama arzu bu da dimi, dayanamadım soktum parmağımı.. Asılmaya başladı.Şırıl şırıl akan su üstümüzden aletlerimizi kayganlaştırıp yere akıyodu. Sonunda inleyerek boşaldı.Ben de onu aynadan seyrettim.Duş cam olduğu için kendimizi duştayken aynada seyrettik.

Sonra ipad'den mekanist'den kahvaltı yerleri baktık.Nişantaşı'nda bulduk istediğimizi atladık metroyu gittik.. Güzel bi Van köy kahvaltısı yapık. Kahvaltıda şu sporda tanıştığım çocuktan bahsetmem gerekiyodu artık. Çünkü ondan gizli arkadaşlık yapmaz istemiyodum. Ama o kadar kıskançlaştı ki, ben anlatırken terler döktüm resmen. T-shirtüm ıslandı yanlış anlayacak diye.Dialog şöyle oldu:
-Ben sana bişey sölicem.
--Söle benim ufaklığııım.
-Şimdi geçen gün ben biriyle tanıştım spordan.Bi'çocuk. (Yüzü düştü derlendi toparlandı ciddileşti)
--Hım.
-İşte beni facebooktan eklemiş.
--Eee sen de sonra görüştün çocuk gaymiş.
- ya hayır dinle bi. Ben kekeledim titredim.(Öyle bi bakıp dinledi ki beni suç işlemişim gibi.) Sohbet konuşmalarını silmedim sen de oku diye. İyi bi'çocuk falan filan anlattım.
--Bilmiyorum.Neden böyle bişi istiyosun.
-Bişi istediğim yok.Madem biz senleyiz artık; bizim ortak gay arkadaşlarımız da olmalı.Hayatımızın sonuna kadar ayrı arkadaş gruplarımız olmamalı heleki bazıları str8ken.
--Evet haklısın ama beraber bulsak?
-Beraber nası bulcaz ufaklık, fırsat oldu böyle bi'işte tanıştım.Sen de fırsat olursa tanışırsın.Ne zaman baskıladım seni?

Sohbet uzadı.Konuştuk falan.Hak verdi bana. Sonra da "tamam önce ben görüşürüm sonra sen." dedi. İtiraz ettim bana güvenmiyo musun? Ben sezemiyo muyum kimin art niyetli kimin yazmaya çalıştığını? Senin iraden mi lazım falan diye. Konu tatlı bi'şekilde kapandı ama nası panikledi anlatamam... Kıyamam ben ona yaa :) Sonra kahvaltı bu konudan boğazımıza dizildi. Kalktık, City's Limonata'ya gittik. Terasında da yer bulduk. Biscolata vücutlu garson da beyaz t-shirtüyle kslı kolları omzu ve belirgin meme kasları, meme uçlarıyla bizi yerimize oturttu.İkimiz de dedikodusunu yaptık.Sonra güldük falan ve mekan Nişantaşıysaaaaa hop Grindr açılsın.Gittiğimiz her yerde ilk grindr açıyoruz :) Çok eğlenceli. 3-2 metre falan çıkan oluyo. Fotoğraflarından tanıyosun falan.Bizi kesiyolar :)

Ordan kalktık metroyla Taksim meydanında geldiik, İstiklal'i yürüyelim dedik.Hem hava da nasıl güzeldi... Yürüdük napalım falan derken Starbucks'a girdik.Bişiler adlık ufacık bi'köşeye tünedik falan. İçerisi de nası kalabalık... Tabi Grindr açıldı hemen.İki metre yakınımızda bi çekik gözlü varmış.Kafamızı kaldırdık evet orda. Bi'olaylar döndü etrafımızda.İki ayrı masadaki gay oturdu etrafı kesti falan.Garip işler döndü yani.Sonra ben ipad'de cut the rope oynadım, bitanem !f İstanbul planı yaptı.20 senelik evli çift gibi hissettim kendimi.2 saat kadar oyalandık.

Sonra bitane şarap evi varmış, oraya götürdü beni ufaklık.Şarap alıp odada içelim dedik. Gece dışarıya çıkacaktık, çıkmadan sarhoş olalım öyle çıkalım dedik Çeşmedeki gibi. Seçtik aldık, otele geldik. Mayolarımızı giydik. Havuza indik jakuziye falan gireriz diye.I-ıh sarmadı çık.Soğuk kapalı havuz mu olurmuş bea! Çıktık sauna buhar banyosuna girelim dedik.Buhar banyosuna girdik.Bi'adam vardı.Göz gözü görmüyo tabi.Adam çıktı kapı sesinden anlatım.Elimle pipisini tuttum ve dudaklarını öptüm..Oralarda da ayrı bi'oluyomuş :p kıhkıhkıh Sonra çıktık sıcağa fazla dayanamadı diye, saunaya girdim.O gene giremedi. "Bana ne ben buharı sevdim o daha eeeyylenceli" dedi küçük çocuk gibi.Yanına gittim, birazcık daha öptüm. Bu arada saunanın tek tarafı da camdı, murat boz'un klibi oynuodu TV de bi'hoş oldum çok sevmesem de onu.

Sonra hamama girdik.Bitaneme hamamı tanıttım.kıhkıhkhı Biraz ıslattım falan sonra duş almaya gittik.Duşta öptü beni.(Bu arada hala spa kısmındayız.)Bize mekan fark etmez :p Ayrı kabinlere girdik.O çıktı beni öpmek için kapıyı atı.Sonra cıbı cıbı yaptık ve odamıza geldik.İkimizde hazırlandık temizlendik.Dönünce hazır olalım diye.Sonra ben ona masaj yaptım.Aynen Rubhim.com gibi olduk.Ben masaj yaparken uyukladı ruhani bi'müzik eşliğinde. O yatağa yattı, krem sürdüm her yerine masaj yaptım. Havlusu da edep yerlerini örtmüş ama.Bunu katlayabilir miyim efendim? diye konuşuyorum. Arada bi'sarkıntılık yapıyo, beyfendi lütfen diyorum. Sonunda bu beyfendi beni kucağına bir oturttu...O kremi aldı eline.Sert aletimi kavradığı gibi asılmaya başladı.Ben de onu okşuyorum sertçe.Sonra durmamız lazım dedim.Yoksa akşama olmaz. Hevesimiz artsın dedim.Amaben boşaldım tabi..Sonra da kendimize geldik falan.

Üstümüzü giydik müzik açtık, dans ettik saçımızı yaptık tabi 20 dakika içinde 1 şişe şarabı bitirince halimiz hal... Ben zaten meşrep karıyım, daha da beter oldum hohohoh Baya güldük falan.O hazırlanırken bi'şirin İtalyan restorant'ı bulmuş.Orayı aradık rezervasyon yaptırdık.Çıktık güle güle. Gittik çok acıkmışız.Pizzalar da nası güzelmiş..Tam Roma'da gittiğimiz yerlere benziyo.Ufak, yüksek tavanlı loş, mütevaaazı bi'yer.Biz gülüyoruz kıkır kıkır.Duvarda duran kola yapıştım bu ne yahu!? diye.Hırt bi'sesle kol elimde kaldı.Gene güldük kolu taktım.Yemek boyunca o kolla oynadım.Sonunda takamayınca garson geldi taktı. Sonra kadeh tokuştururken benim kadehimin altı paramparça oldu.Barda duran çocuk iyice şaştı bize.aYanımıza gelip; "yani burdan çat diye ıran ilk siz oldunuz tebrikler :)" dedi.Sonra Tiramisu ikram ettiler, framboaaaz vodka shot ikram ettiler falan.Bizi çok sevdiler heralde :) Sonra "Ya şimdi müzikli yere gitmesek mi, kafamız hoş zaten odaya gidip iki sevişelim mi?" dedik.Odaya girersek çıkamayacağımızı ikimizde biliyoruz.E ama ben azmışım.O pipiyi yemeden bırakmam! Koşa koşa odaya gittik.

============Burdan sonrası ağır sevişme sahneleri içerir=======================

Yatağa yattı.Benim içimdeki gogo boy çıktı tabi. O müziği duyunca ayakkabıları fırlattım.Sadece dar siyah slipimle ve uzun siyah çoraplarımla kaldım.Yatağın üstüne çıktım.O yatakta yatıya çırılçıplak.Ben dans etmeye başladım.Ouuuf nesin sen böyle popoya bak tam........ .Biraz argoya girişti. Yuvarlak olması için çok çabalıyorum sporda, solariumla da yazınki slip rengi geçsin diye uğraşmıştım.Tamam onun istediği kıvamda parlak küçük kavun gibi popo.Arkamı döndüm daha ona dokunmamıştım ki sertleşmiş. Yatakta düzeldi bana yaklaştı.Dokunmak istedi ama yağma yoook...Elini çektirdim.Bacaklarımdan aşağı kaydı.Çorabımı tutu ve çıkardı, sonra diğerini çıkarıp ayağımı öptü.Libidosu tavan yapmış olan dansçı ben, slipi yukarı çekip tanga modeline getirince artık onun dayanamayacağını anladım ve üstüne atladım.Nefessiz öpüştük.İçime gir dedi. Kayganlaştırıcıyı sürdü ve girdim.Çok zor alıyo henüz alışkın değil."Hepsi girdi mi? dedi.Yok henüz yarısında diyince yapma ya der gibi baktı.Sım sıkı sardım kollarımla, boynunu öptüm tüyleri diken diken oldu. Sonra alıştı bana ve daha sert ol dedi.Devam ettik. Enteresan pozisyonlarda zevk almaya başladı ve istemsizce inledi.Sonra beni itti ve içime girdi.Tak! tek seferde. Sanırım ona bottom olmam onu çıldırtıyo.Mememi ısırdı, daha da ısır dedim.Dişlerini geçirdi.Çatçat git gel sesi eşliğinde..Saçımı tuttu.Terlemeye ve kayganlaşmaya başladık.Kirli sakallarımı okşadı ve hafifçe vurdu."Daha sert!" dedim.Çat! bi'tokat daha attı.Daha da sert canımı yak dedim.Hem sert aleti canımı yakıp zevk veriyo hep ısırıp tokat atması ayrı zevk veriyodu.Tokat attı.Ellerinle poponu ayır dedi.Deliğimi görerek içime girdi.Bu onu daha da tahrik ediyo."Sen artık olmuşsun yaa" dedi.O bana sahipken öyle şeyler hissediyorum ki buraya yazamam heralde.. Yüz üstü çevirdi doggie style içime girdi kollarımı arkadan tuttu bileklerimi sıktı ve tecavüz edercesine git gel yaptı.Sonra üstüme çıkıp ensemi ısırdı.Yaladı emdi... Şap bi'şaplak attı popoma.Güzel ince parmaklı ellerini terli sırtımda gezdirdi ve "Sırtın çok güzel olmuş parça parça, popon da çok güzel olmuş, tam s*meliksin." dedi ve hızlandı.Pozisyon değiştik yüz üstü yattı sım sıkı sardım ve diklemesine girdim içine.Tüm zevki alarak inledi, nefesi kesildi."Tamam yeter lütfen bu kadarına dayanamıyorum, bu kadar zevke alışık değilim bayılıcam sanırım" dedi.Daha da hızlanınca o inleme dayanılmaz oldu.Onun isteğine göre kendimi tuttum.Ne zaman doyarsa o zaman boşalacaktım.Tamam boşal gel içime dedi. Sanırım midesine kadar hardcore bi'şekilde boşaldım. Yan döndük.Ben hala onun içindeydim.Çıkmadım ve öylece uyuduk....Gece uyandım.Alkolün etkisi dönmüş başım çatlıyo. Tecavüze uğramışım sanki.(Sanki uğramadım) Soğuk bi'duş alıp tekrar yatağa girdim.Uyuduk sabaha kadar.Gece onu gene kaldırdım su için.

Sabah ayrıca güldük bu su meselesine. "Hayır su içiceksin tamam bunu gece niye sesli olarak beyan ediyosun  ben uyurken ben adam" dedi.Bi'de yetmiyo ben su içicem deyip kalkıyosun sonra bana bei uyandırıp "Su versene" diyosun.Anlamadım ne biçim işsin..Ben de saf saf veriyorum dedi :D kıhkıhkhıh karnıma ağrı girdi öyle bi'anlatıyo ki :) Yatak mızmızlanması sırasında dün gecenin rövanşını fazlasıyla ldı benden arkadaş.. Daha sevgili gibi seviştik ve içime girdi. Sonra ipad'den kahvaltılık yer baktık.Bu seferki hedef Cihangir.Gittik.Gay kaynayan mekanda kahvaltımızı yaptık. çok güzeldi.. Ev dergilerine baktık.Sonra garsonun beni kesitiğini fark ettim ve bitaneme söyledim kıskansın diye :p Kahvaltı bitti. Napsak diye gezerken, gene Nişantaşı'na gittik ve City's de neşeli ayaklar 2 ye girdik. Çok güzeldi.El ele tutuşup seyrettik.Sonra da oradan çıkıp bişeyler yedik ve yollara koyulduk.Akşam 9 olmuştu.Metrobüse kadar beraber geldik ve bu komik, ateşli, sıra dışı, çılgın hafta sonunun sonuna geldik ve ayrıldık.

Nisan gibi dünyanın en tatlı kızı sevgilisi ve biz ikimiz, yani Çeşme ekibi ev tutucaz Nişantaşı'nda. Gene böyle bi'hafta sonu olucak :) kıhkıhkıh

Bu hafta hep eksikliğini hissettim.Onsuz zor uyudum falan. Zoruma gidiyo ondan ayrı yaşamak.Kaç kez düşündüm..Sanırım ben hayat arkadaşımı bulmuşum ya... Ne diyebilirim ki daha? Nice böyle güzel günlerimiz olsun...

Ya işte böyle..2 saatir bu yazıyı yazıyorum, yahu neler yapmışız arkadaş :) :Umarım beğenirsiniz.Darısı başınıza bakalım :) Özellikle O Gay; Ben de... nin :P

17 yorum:

  1. ayy bu nası blog bu nasıl içtenlik... tebrik ederim.. dünden beri bütün yazıları hayretle okudum. takip edicem :)))

    YanıtlaSil
  2. Gizli Pembe, teşekkür ederim yerim seni :) :)

    YanıtlaSil
  3. #sevgiliolmayankalmasın diye bi kampaya başlatıcam. yeter ya herkes sevişiyo çatır çutur, ben de insanım, benim de canım çekiyo! ağlıcam ya.
    pistis'ten sonra bu çok ağır oldu :( tanrı beni hiç sevmiyo!!!

    YanıtlaSil
  4. sen kazana düştün :p Aslan sen seneyi bekle.Dur şimdilik, sen istanbul'a gel, bi'adam abin sana bulucak söz :)

    YanıtlaSil
  5. not: bu yazıyı okuyan ve benim gibi sevişecek kimsesi olmayanlar, benim hissettiklerimi hissedenler bana ulaşabilir. itinayla şevişilir. asdasas

    -Bi'adam'la Dest-i İzdivaç-

    YanıtlaSil
  6. oyhhh bu kadar romantizm ve erotizm bana ağır geldi terledim:) benim de bir sevgilim olsun ben de yazıp kıskandırmazsam bana da çilekligay demesinler muzlugay ya da ananaslıgay desinler:)) evet kıskandımmm...

    YanıtlaSil
  7. çilekligay,
    çok sevdim şu "muzlugay" lafını.

    YanıtlaSil
  8. bi adam yazma tekniğini daha da güçlendirdiğin vakit olduğum yerde sertleşeceğim, buna eminim :) yaşadığın şeyler çok güzel ve romantik, yer yer se komik. artık adsızlığıma da bir ad vermek istiyorum. ne desem ki kendime :D içidaralanbiseksi olabilirim. daha uygun bir vakit hesap açıcam sanırım artık :D
    bu arada patrick senden çok var üzülme. misal ben :D :D

    YanıtlaSil
  9. bir de "bi adam" demez mi, sizin "bi" liğinizi yesinler lol iyi ki saunada göz gözü görmüyorken başkasınınkine saldırmadın ahahahah okurken kessin öle bişi olacak du bakalım diye ilerledim

    birde 2 gün üst üste gelen o kadar orgazmdan sonra valla benim iflahım kesildi okurken (o.O) (yorumcu burada hasetimden çatladım deyimini hafifletmeye çalışmıştır)

    hayır öyle bir yazmışsın ki okuyanlar buradan çıkıp sevgililerinin yanına gittiklerinde ve yataktaki konulu dövüş sahneleri başladığında akıllarına senin sahneler gelecek "du lem bi adam şöyle yaptıydı onu yapayım" derken asıl konudan uzaklaşacaklar o olacak yani lool :)

    +bu kadar uzun yazıya bu kadar uzun yorum gider di anca :P

    umarım evlenirsiniz de biz de düğününüze geliriz :))

    YanıtlaSil
  10. bebiş, cam4'da yayınlarınızı bekliyoruz,canlı canlı görelim artık ne yapıyorsanız :)))

    YanıtlaSil
  11. ah ahhhh ahhh insanın sevdiği insanla eğlenmesi sevişmesi bi'adam varrga gene duygusal taafımı tuttu sayendeeeeee

    YanıtlaSil
  12. Ve gece karıştı gündüze :)) Gündüz karıştı geceye :)) Gündüz ile gece karışırken birbirine, bu iki fettandan da vurulmuş biri ötekine :)))

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Prezervatif erkekler tarafından genellikle daha az tatmin edici olarak algılandıgındanmıdır nedir korunmasız iliski daha cok heyecan verici gelir. Lütfen korunmasız ilikiyi özendirmeyelim, girmemeye özen gösterelim. Eveeeet toplumsal mesajımızıda verdikten sonraaaaaa yazının yorumuna gecelim :D wuuuuuu yok böyle bi haftasonu kaçamagı walla manuel takıldım yazıyı okurken :D o derece kötü haldeyim, abazamıyım ? yok canım okadar da diilim heralde :D

    YanıtlaSil
  15. O Gay; Ben de... gayadam oldum artık :p Sen hasetinden çatla emi :p kıhkıhkıh. Seni elinden tutup bi araba dolusu erkeğin arasına atıp eti sizin kemiği de sizin demessem bana da bi'adam demesinler :)

    Efenim "evde denemeyiniz" yazıcam artık altına :p

    (Yarım altından aşağısını da kabul etmem. Masrafınızı karşılaması lazım :p)

    YanıtlaSil
  16. seksüelyaratık, yapmadığımız şey değil :p kıhkıhkıh

    pistis, üzülme anam :( sende o komşu varken ne üzülüosun bea!

    Yiğit Tan, vurmuş mu vurdurmuş mu vurulmuş mu sen karar ver kıhkıhkıh :)

    Di_Mond, haklısın aslında.Güzel bi'noktaya bastın.Biz tek eşliyiz ve HIV (-) olduğumuz için bareback'iz. Çok eşli kişilerim mutlaka korunması lazım.Unutmayın; Bi'kerecikten bişey olur.Esprinin inceliğini de anladım :p kıhkıh

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :