29 Ocak 2012 Pazar

Haftanın Özeti ( Arabada boşalma sahnesi var :p)

Arabada boşalma sahnesi var yazayım ki sırf bunun için okuyanlar var blogu, onlar kaçırmasın dedim kıhkıhkıh

Merhaba blog :)
Bu aralar alkol kadar uçuculuğa sahip beynim olayları çok tutamıyor. Ondan uçmadan anlatim :)

Bu hafta pazartesi, salı, perşembe bitanemle buluştuk.. Hepsinde de alışveriş vardı bu buluşmaların. Salı günü içime çok sinmemişti. İstinyePark'ı talan etmiş indirimciler. Ondan çarşamba günü bizim burada İstinyePark'taki mağazaları barındıran daha sakin bi'alışveriş merkezine gittim ve  bi'dünya şey aldım :) Çarşamba günüm böyle geçti.

Perşembe günü bitanemle buluşmak için Nişantaşı'na gittim.Ama önce Profilo'da bi'işim vardı.İlk defa gittim o ne biçim yer lan!? Kadıköy pasajları gibi :) Zamanında çok hoştu tamam ama yani yenilenmek lazım :) Değiştirme işlemini yapacakken mağaza müdürü yedi beni :) Hah hah, xxx Hanımın da ne kadar tatlı kuzeni varmış hoho ve benzeri şeklinde kaslarıma ve genel olarak iltifat aldım :p (ne kadar ukelayım yahu.)

Ordan çıkıp bitanemle buluştum.Onu beklerken City's de yemek zıkkımlandım.Tam anlamıyla zıkkımlandım çünkü 8 dakika da yedim.Sonra çıktım bitanemle buluştum.TOPMAN'de sonunda istediğim postalı aldım! O alt katta çalışan çocuk da gay.Artık bizim sevgili olduğumuzu da biliyodur sanırım :) Soyunma odasının perdesini aralayıp içerdeki erkeğe şaplak atıp pipisini tutan, dudaklarını yiyen birisi akrabası olamaz heralde :p

Sonra yola çıktık bizim buradaki alışveriş merkezine gelmek için.Yolda trafik vardı.El ele tutuşmuş gidiyoduk yavaş yavaş..Sonra pipimi açmak istedi.Açtım, dokundu sevdi, sıktı, gene koparmak istedi :( Sonra ben kapattım ondan açmasını istedim. Açtı..Aman tanrım...Bi'insan pipiye bu kadar mı aç olur.OOUUUF ya diyerek oynamaya başladım.Sulandı..Parmağımla alıp tadına baktım..Mmmmmm...leziz...Araba durkalk'ın dur kısmında iken kemerimi çözdüm ve kucağına eğilip o suyu aldım..Sonra düzeldim, biraz ilerledik.Durunca kalan suyu da aldım..Yol açılmaya başladı ama ben de açılmıştım..TEM'de sağ şeritte yol gene yoğun olduğu için 30-40 la gidiyoduk.Havalandırmayı içeriye vererek çalıştım ki camlar buğu olsun ve içerisi gözükmesin.. Sol elimle vites değiştirip sağ elimle onun aletini tutuyodum.Dayanamadım ve tamamını aç dedim.Açtı, elime tükürdüm ve asılmaya başladım.Daha başlar başlamaz çok hoşuna gitti.Beni daha da teşvik edici sesler çıkardı.Daha fazla sık dedi.Aletinin kafasını büyük ellerimle daha da sıkarak asıldım.Taş gibi sert aletinden akan su ve tükürüğüm kayganlaştırmıştı ve kayganlaştırıcıya gerek bile yoktu.DAha da sık ve hızlan dedi.Yaklaşık 5 dakika asıldım.Sonunda boşaltacak mısın beni sen dedi? Evet dedim net bir ses tonuyla.Nereye boşaltacaksın dedi.Ağzıma isterdim ama hareket ediyoruz dedim.Yerde duran eczaneden aldığımız ilaç poşetini aldı içindeki ilaçları attı ve buldum dedi.Asıldım, camlar buğulanmıştı ve içeride sadece asılmanın verdiği ses ve onun çıkardığı inleme vardı...Kolum çok yorulmuştu..Üzerindeki damarlar daha da belli oldu. Ama ben de öyle bir zevk alıyodum ki, yorulsam da umursamadım.Sonunda cam açık olsa yanda giden arabadakilerin duyacağı bi'seste inlerken" aaaaauuhhh aaah ah ah.. ge.. gee. geeliyo....aauuhhhh aahahhaha ahaha aaaah ooff ... dedi ve geldi..Hayatında ilk defa bu kadar attırdı sanırım.Tüm elim parmaklarımdan başlayıp bileğime kadar kayganlaştı.Elimi boşaldıktan sonra aletinden çektim.Işığı açıp baktım.Tahminen, bir tekila shot bardağının yarısı kadar attırmıştı. Gülmeye başladı ve sen delisin dedi.

Bu arada ben arabayı sürüp havalandırmayı kontrol edip yola bakıp araba sürüyodum.İşte! manuel vites erkeği ve otomatik vites erkeği arasındaki fark burdadır.Manuel vites erkeği adamı tek elle boşaltıp araba sürerken, otomatik vites erkeği sadece elini tutabilir :) Sonra elimi temizledik direksiyonu tuttu ben camı açıp suyla elimi yıkadım falan. Arkadaki araba şöförün iki elininde dışarda olduğunu görünce bayaa şaşırmıştır :)

Cam buğularını çözdük eski halimize geldik.Sonra ben açtım aletimi ve o oynamaya başladı."Bişey dicem: Kusursuz şekilli ve kocaman bi'pipiye sahipsin." dedi. Eeeeh utandım :) Bu sabah da "Türkiye ortalamasının çok üstündesin hatta türk pipilerine bakılırsa best model of pipisin" dedi. Daha başka şeyler söyledi de onları söylersem teşhirci diye kızar bana.(Sanki ben kendimi teşhir etmedim hııh :p)  Neyse, arabadaydık en son.Megolamanlığım tuttu.Oyna ama boşaltma sadece tut dedim. Sadece tuttu ve öyle yola devam ettik.Sonra yol açıldı da hızlanınca toparlandık :)

Düşünün nası bi'trafik vardı temiz olsak daha neler olurdu o arabada :p

Sonunda geldik alışveriş merkezine.O sakin alışveriş merkezine. Bitanem gene modunda değildi.Sadece o alışveriş yapacaktı.Ama çok içine sinmedi.Baktı denedi, bende denedim, gene aldım :) Sonra alışveriş merkezini kapattık ve çıktık.Çıktığımızda dışarıda kar yağıyodu ve çöp kutuları uçmuş tabelalar devrilmişti.

Korktu ben eve gidemicem kesin diye ve suratı düştü.O kadar tatlı oldu ki...O kadar şirin oldu ki...Ooooff :)
Bu aralar birbirimizi çok özlüyoruz.Hafta sonunu iple çekiyoruz. Söylemiş miydim hatırlamıyorum; Bu hafta sonu Taksim'de bi'residance da oda tuttuk.Daire gibi, fakat otel.Mutfağı falan da var ama sanırım tezgah üstünde sevişmekten başka kullanmayız kıhkıhkıh :) Havuzu jakuzisi de varmış.Bize baya bi'iş çıktı :) Benim yazın staj yaptığım holdingin bünyesinde bi'residance. Umarım üstlerimden birine yakalanmam :p

Dünde bişey yapmadım.Misafir vardı.Bi ara bahçeye çıkıp kar topu oynadık. Kar yağdığı sürece sadece dışarı baktıım için karlar hiç bozulmamıştı. Çıkıp bozdum hepsini :p Sonra da yarım şişeden fazla şarap içince gene bi'hoş oldum..

İşte böyle blog efendi... Bunun dışında bişi yok. Evde pineklemece spora gitmece. Şimdi aşağıdan kapı sesi annemle babam Leman Sam konserine gitmişlerdi aşk tazelemeye. Onlar çağırıyo.Ben gideyim :)

Gülü gülü :)


19 yorum:

  1. "Sol elimle vites değiştirip sağ elimle onun aletini tutuyodum."

    direksiyon???? O_o

    YanıtlaSil
  2. Onu da 3. koluyla halletmis kızıl meczup =))) Tahrik olmadım desem yalan olur, bana mazlumu getiriiiinnnn =)))

    YanıtlaSil
  3. ben manuelle otomatik ayrımına takıldım otomatik viteste daha rahat olmaz mı sağ el :// yoksa sen sağ elin işlevselliğine atıfta bulunmak için mi manuel vitesin farkı dedin ahahaha

    YanıtlaSil
  4. kızıl meczup, takdir edersin ki vites değiştirmek kısa süreli iş :) Değiştirdikten sonra direksiyonu tutuyorum hemen :)

    Di_mond, kıhkıhkıhkıh :D

    O Gay; Ben de... otomatik kullananlar sağ ellerini kullanmadıkları için körelir.Tek elle araba süremezler. Manuel kullanan hep tek elle sürmeye alışır, ondan diğer elle "her işi" yapar ;)

    YanıtlaSil
  5. kızıl meczup haklı ama =) cümleyi söyle kurmalıydın "sol elimle direksiyon hakimiyetini sağlarken sağ elimle de onun aletini ( yazarken bile heyecanlandım icraat halinde düsünemiyorum kendimi :D ) tutuyordum.
    O Gay; Ben de,takıldıgın ayrıntıya bak yahu =)

    YanıtlaSil
  6. :))) ben de yorumu gönderdikten sonra o kadar şey içinde takıldığım yere bak yahu demedim değil kendime :DD

    YanıtlaSil
  7. +senin site de bir bug mu vardır nedir tıkladığımda önüme farklı "reklam" içerikli sayfalar açıyor bilgin olsun bi'adam

    YanıtlaSil
  8. Di_Mond, ohoo o zaman edebi eserler ortaya koyardım kimse de tahrik olmazdı :P Sen hiç Can YÜücel okurken tahrik olan insan gördün mü kıhkıhkıh

    O Gay; Ben de... işte sana vites kolu lazım artık hohohoho
    Bilmem log out olup denedim çıkmadı? Bitanemin ipad'indan de bakmıştım, öle bişi olmamıştı bunu başka yaşayan var mıı?? Cevap viriin. Sağol söylediin için ;)

    YanıtlaSil
  9. buğulu camlar varken yapamazdım ben:)) yine de tırsardım.hem ya bi otobüs geçse yanınızdan:)))

    YanıtlaSil
  10. seni anneme soylucem :( psikolojimi bozuyosun hohohohoh :D terbiyesizler sizi :D:D

    YanıtlaSil
  11. ha? ne? hö?
    vaktinherbişeyiyapmışamaşuanrahibeolanoperadakikezban

    YanıtlaSil
  12. Bloguna her girişimde "anlıyorum ve devam etmek istiyorum" butonuna bastığım anda bir reklam sayfası açılıyor. ve senden başka kimsenin blogunda böyle birşeye rastlamadım.
    Bana bak, gizli gizli reklam aldın da para mı kazanıyosun yoksa bu işten :))))

    YanıtlaSil
  13. birgün trafikte yakalarsam sizi, "sen pilog yazıyon muuuu" diye bir soruyla karşılaşırsan bilki o benim :)

    YanıtlaSil
  14. oooooooooohhhh yeahhhhhhh :):):):)
    o başlıktaki sırf bunun için ookuyanlardan paragrafında bahsedilen gizli kişilerden biride benim bu sıralar sevgilim olmadığı için duygusallık beni ağlatıyo yaaaaa:(:(:(:( :):):)

    Yerde duran eczaneden aldığımız ilaç poşetini aldı içindeki ilaçları attı ve buldum dedi bu bölümü anlamadım bebeğim yaaa

    YanıtlaSil
  15. genitalosman31 Ocak 2012 02:29

    ay genitalimi aldı

    YanıtlaSil
  16. çok iştah açıcı bir yazı olmuş şeyine yani eline sağlık:)) bir de sende de benim gibi alışveriş yani indirim hastalığı olabilir dikkat et:)

    YanıtlaSil
  17. özgeye katılıyorum bi'adamcım :)

    psikolojimizi bozuyorsunuz.. tatlı yaramazlar sizi..

    bu arada yazıda ki sağ sol kol, direksiyon vites olayına takılanlara da sadece gülüyorum heaheahaheh ;)

    YanıtlaSil
  18. prospero, geçmedi mi sanıyorsun :) geçse nolacak? foto çekseler yüzümüz çıkmaz görseler e bunlar sakallı, erkek gibi(!) konuşuyolar ben yanlış gördüm heralde der..

    ozge, kıhkıhkıhkıh diyorum sana :P

    operadakimutlifonksiyonel, anlamadım dediini :/

    adsız1, ya evet bunu söyleyen baya kişi oldu da ben de çıkmadıı için fark etmiyorum :/ Yok reklam falan almadım :D Ama nası çözcem durumu bilmiyorum da :/

    YanıtlaSil
  19. seksüelyaratık, öyle birisini biz olmasak da yakalasan bence yapman gereken daha öncelikli işler olmalı soru sormaktan, (dur ben tutiim sen arabanı rahat sür gibi) hohohohho :D

    pistis, yazarken aklıma gelmedi değil :D eczane poşetini kapadık elimin ve aletinin üstüne. Şimdi arabanın tavanı falan batmasın diye :p kıhkhıkkıh

    genitalosman bi dahaki sefere "rahmin düştü ayhh" tepkisini belkliyorum senden :P kıhkıhkıh

    çilekligay, sen ve senin gibiler yüzünden istinyepark talan edilmiş! :p amaaan boş ver et, e kötü çıplak gezerim :P

    Bigay, teşekkür ederim :) :) ben de şaşırdım yahu :D

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :