25 Kasım 2011 Cuma

Hikayemin En Başı 11


                                           (arka fon müziği olarak açarsınız)

"Çok karışıktım.Tüm gece kız arkadaşı da yanımızdaydı sanki.Ne yaptıysam müdahale etti.Gözlerim doldu ve sinirim bozuldu.Arabaya bindim.Öylece durdum içinde.Mesaj sesiyle irkildim.O mesaj atmıştı:
"Her şey için teşekkür ederim.Mükemmel bir gece geçirdim, iyi ki varsın.."


Artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum.Benimle dalga mı geçiyodu? Onu seviyo olabilirdim, hatta benimkisi sevmekten öte bişeydi ama bu kadar beni karıştırmaya hakkı yoktu. Annemin lafı geldi aklıma "Oğlum, ne olursa olsun; kendinden ödün verme." Bunun için çok geç kalmıştım anne.Ödün vermeyi geçmiştim artık, kendimi vermiştim sonu olmayan bi ilişkiye.

Artık ben de kendi sınırlarımı koymalıydım.Yoksa işin içinden çıkamayacaktım.Artık o adım atmazsa ben de ona gitmeyecektim.Evet evet, kesinlikle böyle yapmalıydım.Kaçan kovalanır derler ya; artık öyle olmalıydı.Üzülmicektim artık.Cevap atmadım mesajına bi süre.Tabi bu sevinmediğim anlamına da gelmiyordu.İstediğim bi'mesaj gelmişti ondan.İçimde kelebekler uçtu, karnım karıncalandı.Garip sevinç dürtüleri içindeydim.Fakat neden istediğim zaman da istediğim anda olmuyordu? Tam pes edecekken bana bi'ışık gösteriyodu. Bense aptal aşık olarak tav oluyodum hemen.

Arabayı çalıştırdım.Eve doğru koyuldum.Ama halime baktım; mutluydum.Kim ne nerse desin, BEN ne karar alırsam alim, seviyodum onu işte.Eve geldim, hemen odama çıktım.Sanki yatağımın üstünde yatıyodu.Kokusu sinmiş odama.Kapıda durdum, eşiğe dayandım.Odayı seyrettim.Baktım dakikalarca...Dün gece halimden memnun olmasam da odada yaptıklarımız gözümün önünde canlandı.Kendimi gördüm, onun hareketlerini nasıl da büyük tutkuyla sevrediyomuşum.Gözlerim doldu.Ağlamak istemiyodum ama gözlerimden akan yaşlar yanaklarımdan süzülmeye başlamıştı.Ben kendimi durdurmaya çalıştıkça daha da içten geliyodu ağlamam.Odaya girdim kapıyı kapattım.Yaslandım ve sessizce ağlamaya başladım.Yere çöktüm.Dizlerimi kendime çektim öylece ağladım.Kafamı çevirip yandaki boy aynasına baktım.Gözlerim kızarmaya başlamıştı.Durdum; "Bak, gene aynı şey oluyo, hani üzülmicektin artık bi'adam?" dedim.Göz yaşlarımı sildim, sümüğüm üstüme akmıştı. Elimle burnumu sildim kendime gelmeye çalışırca.Aynaya tekrar baktım, "İşte böyle, üzme kendini." Tam o sırada aynada arkada yerde olan t-shirt'ü gördüm.Ona giymesi için verdiğim t-shirt'tü.Aldım elime baktım.Kokladım.Koklamamla beraber tekrar ağlamaya başladım.Ben adam olmazdım.Milyar kere de karar alsam gene de benden bi'bok olmazdı.Yok.Olmazdı.Öyle kucağımda t-shirt ağladım.Aklıma geldi ben yerde sürünüp salya sümük ağlarken, o dün gece "düzdüğü" çocuğun evinden evine dönüyodu.Muhtemelen de sevgilisiyle mesajlaşıyodu şuan.Ne gözünde göz yaşı vardı, ne aldığı kararlar.

Kendimi toparladım, yatağa oturdum, mesaj yazdım."Eğer rahat ettiysen çok mutlu oldum, sen de iyi ki varsın.." Buraya kadar her şey iyiydi ama gönder tuşuna basamıyodum.Yazmam gereken mesaj bu olmalıydı ama kalbim bi'şey eksik diyordu.Ekledim; Seni seviyorum. Göndere bastım.Bekledim."İletildi."Telefon elimde beklemeye başladım.Cevap yazardı ya kesin.Ama şaşırdım cevap geldi; "Ben de; fakat sandığın gibi değil." Beni birazcık mutlu etmek için yazmak istedi.Ama keşke hiç bişey yazmasaydın.Bu daha çok canımı acıtıyordu çünkü.

Ama bi'şey daha gelmişti aklıma.Ben o bizden gitmeden önce ona bi'sürpriz yapmıştım.Eve gidince fark edecekti.Onun için mesaj atacaktı.O zaman mutlu olucaktım biliyorum.Öylece onun eve gitmesini beklerken uyumuşum onun kokusunun olduğu yatakta...

Uyandım.Gözümü birden açtım ve telefona baktım.1 yeni mesaj.Büyük bi'mutlulukla açtım mesajı.Mesaj da şöyle yazıyordu: " Turkcell'den büyük müjde.Nar kampanyasına başvurmak için bıdı bıdıbbdıbıdbıdı." Evet.En gereksiz anda bana ulaşan mesajlar.Sinirlendim şu an gülsem de.Sonra saate baktım; daha 25 dakika olmuş ben uyuyalı.Ben de saatlerdir yatıyorum sandım.Bilgisayarı açtım.Son onun girdiği sayfalar açık kalmış.Erkek resimleri falan var.Tanrı gibiler.Vücutları kusursuz güzellikte.Bi de bana bak.63 kg, zayıflıktan ölmek üzere kaburgaları sayılan çocuk. Kas'a dair bişey yok.Tabi, senin fotoğrafını açacak değil ya.Bunlara bakar.Ama o an gene bi'karar aldım.Spora başlayıp vücut geliştirecektim.Bana bakınca içi erimeliydi.Tam bu hayallere dalmışken mesaj geldi.Hemen baktım. Ondan gelmişti bu sefer. "Sürprizini şimdi gördüm.Kokunu sıkmıştın t-shirt'üne.Bunla yatıcam bu gece." Nası mutlu oldum anlatamam.Demek ki beraber yatmayı seviyo her ne kadar da yatakta bana çok sarılmasa da.

Aklım uçtu, hayallere daldım..Sonra kalktım aynaya baktım.184 cm boyum var.E omzum da geniş.Esmerim.Kirli sakal bırakınca 26-27 yaşında sanıyolar.Bacak boyum uzun ellerim&ayaklarım düzgün.Bi de buna kaslı bi'vücut eklense ohooo :) Mutlu oldum.O gece hayallerle uyudum.Ertesi gün kalktığımda dışarısı bembeyazdı.Kar yağmış.Keşke o burdayken yağsaydı da mahsur kalsaydı bizde. Aşağı indim kahvaltıya babama konuyu açtım."Baba ben spora başlamak istiyorum.Çok zayıfım kilo almak istiyorum."O da aslında benim de yazımam lazım dedi. Bugün beraber görüşmeye gidelim dedi.Gittik.Konuştuk falan anlaştık ve yazıldım.Ama gidince spora moralim bozuluyodu.Bi'hocalar vardı.Wuffff.Ben tıfılım daha tabi.Kim bakar ki bana.Hoş Apo diye bir hoca vardı.Yunan tanrısı gibi bişey.O arada bi'böle bel altı şakalar yapıyodu bana.Zaten sonra öğrendim; o da bizdenmiş.

Spora git gel azıcık gelişme göstermiştim.En azından forma girmeye başlamıştım.Artık Onunla da görüştüğümüzde hayallere dalmıyodum.Beklentimi her şeye karşı düşük tutmaya başlamıştım.Aylar geçmeye devam ediyordu.Bay Bilinmeyen'le msn de arada konuşuyorduk.Toparlamaya başlamıştı.Fark edebiliyodum.Hatta yeni bi'erkek arkadaşı da edinmiş.O'na bahsettim Bay Bilinmeyen yeni erkek arkadaşı edinmiş diye.Nerden biliyosun dedi.Msn'de konuştuk diince bozuldu.Sanırım onu da yasaklama gibi bi'niyeti vardı.Ama ben içte içe zevk almaya başlamıştım bu durumda.Kontrolü ele almaya başlıyodum.Çünkü onda arada bi'kıskançlık baş göstermeye başlamıştı.Özellikle de Bay Bilinmeyen'den bahsedersem..Artık saf aşık olmamalıydım.Yani elimden geldiği kadar..

Nisan ayı geldi.Bize gelmesi için gene ısrar ettim.İlk hayır falan dedi ama sonra ikna oldu.Çünkü sadece annesinin evde olmadığı zamanlar dersleri kırıp ona gidebiliyodum.O zaman sevişebiliyoduk.Ve sanırım yatak performansımı beğeniyordu.Gelmek için ikna oldu çünkü sevişmeyi özlemişti bence.Benimle sarılıp uyumayı özleyecek değil ya.Bu sefer ki gelişinde ne hazırlık yaptım yiyecek içecek alıp, ne büyük umutlar besledim.

Geldi, gayet normal davranmaya çalışıyodum.Bu sefer nası olduysa sevişirken arka plandaki müziğe bişey demedi.Romantik olduk falan diye...Bi'değişiklik vardı onda anlamadığım.Sevgilisiyle de mesajlaşmıyodu.Umutlanmaya ha başlamıştım ha başlayacaktım.Ben yerde oturuyodum, bilgisayarı açtı sana bişey dinleticem diye.Kenan Doğulu'dan Aşkkolik'i açtı.Acaba neden dinletiyodu bunu bana?Bu kadar aydır aşık olmadı bi'gece de mi aşık olacaktı?Yok canım daha neler.Dinledim.Ama sanki o bana söylüyomuş gibi.

Şarkı bitti, yatağa geçtik.Ufak ufak öpüşmeye başladık.Öpüşürken gözümün içine bakıyodu.Garip bi'şekilde heyecanlanmaya başlamıştım.Ondan beklenmeyecek davranışlar sergiliyordu.Ufak ufak öpmeye devam ettim.Hızlandık.Nefesi titredi ve durdu.Dudakların çok yumuşak ve çok güzel öpüyosun."Nasıl bişeysin sen?" dedi.Güvenim yerine geldi.Spor da yapıyorum ya; egom tatmin oldu.Mutlu oldum.Sonra ellerini tuttum.Çekti.Anladım henüz oraya gelmemiştik.Zamanla olacaktı..

O gece nasıl yattık biliyo musunuz? İlk kez spoon olup bu kadar uzun süre durduk.Arkamdan sarılmıştı.Hayal meyal hatırlıyorum uyurken kulağıma bişeyler fısıldamıştı."Biliyorum çok istiyosun tutmamı.Şimdi tutuyorum işte." diye.Elimi tuttu uykumda.Uyanmadım ama ona daha da sokulup uyumuşum.O gece sevgili gibi yattık.Ne mesajlar vardı.Ne incinmeler.Yolcu ettim onu.Çok mutlu olmuştum.Sanırım artık benim istediğim ilişki olmaya başlayacaktı.

Ama hala her şey yolunda değildi.Benim tam istediğim gibi değildi.Onu bi'kızla paylaşıyodum ve bana sevgilisiyle nası seviştiğini anlatabiliyodu.Zaten de doğum günümde sevgilisiyle el ele tutuşup karşımda duracaklardı.Oysa evden beraber duş alıp çıkmıştık...Peki Ağustos'ta  çıkacağımız tatilde yazlığına giderken neden ayrılık kararı almıştım? Ben Paris'e gidince orada tanıştığım mankenle yatacak mıydım? Paris'ten döndükten sonra neden köpürdü bana? Çok şey var daha anlatılması gereken çoook..


7 yorum:

  1. gittikçe profesyonelleşiyorsun bu konuda.. heaheah.. tebrikler ;)

    YanıtlaSil
  2. Şüphesiz şimdiye kadarki en iyi postun... Anlatım son derece olgun. Kelimeler yerli yerinde. Temiz ve sürükleyici bir yazı. Bayıldım=)

    YanıtlaSil
  3. Bi'gay ve adsız, çok teşekkür ederim.Onure ettiniz beni :)

    YanıtlaSil
  4. aaa 1 gelmis ya lan.
    okuyum doncem bekle.

    YanıtlaSil
  5. öncekilerin hepsini okumadan "hikayenin en başına" ortadan giriş yaptım sanırım :) ama çok etkileyiciydi, sonradan insanın aklına gelince ne komik şeyler yapmışım diyorum bazen. birinden deli gibi mesaj beklersin ve avea ya da turkcell o an mesaj atar.. başkalarının da başına geldiğini görmek bunu daha eğlenceli hissettiriyor bir açıdan.. :D en sadık yarim avea çıktı ama, her gün enazından bir mesaj atıyor, tabi TEB de var :D

    YanıtlaSil
  6. Bak ilk kez baştan sona okudum, yaşanmışlıklar deneyimler ilgilmi çeker çünkü, seninle bu konuyu konuşacağız sanırsam..

    Ya da konuşmayacağız, amann ne biliym ben be :)

    YanıtlaSil
  7. Haplo, her şeyin bi'ilki vardır hohoho :)
    Ayrıca merak etme yaşadığın her gıcıklıkta yalnız değilsin :)

    ganimedeski, nasıl istersen :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :