1 Kasım 2011 Salı

Hadi buluşalım 1 :)

Merhaba blog :)
Yoğun bi'hafta geçiriyorum. Sınavlarım devam ediyo çalışmak için anneannemde kalıyorum falan.. Ama perşembe gününden itibaren 15 günlük bi'tatil başlıyo :) Bayram tatili ile üniversite tanıtım haftasını birleştirdiler ooooh kebap :)

Buarada 11.11.11 de Ankara'ya gidicem. Ablacık'ı evlendirme girişimlerinin son basamağı; nikah var. Bitanemle uçak biletlerini aldık hotel rezervasyonu da tamam. Bitek smokinime papyon alıcaz bitanemle o kadar :) Onu da bayramda alışverişe çıkıp alcaz. Annemler bayramda Beyrut'a gidiyo. Ben bitanemle vakit geçirmek için gitmicem. Bize gelicek bayramda. Nerdeyse 3 ay olucak. Özledim.. Ama cumartesi derbi var :p hohoohoh

Bunun dışında güzel bi'şeyler yapmak istiyorum bloggerlarla ilgili. Bitaneme konuyu açtım sıcak baktı. Blogger'da çok tatlı, değerli insanlar var.(sizler :) ) Bi'organizasyon yapıp buluşturmayı düşünüyorum hepimizi. Dışarda bi yemek olabilir. Hem tanışmayanlar tanışır kaynaşır. Hem fikir alşverişleri desteğe ihtiyacı olanlar güçlenir :)

Bayramda rahat olucağım için organizasyon yapıp kararlaştırim, bayram sonrası buluşalım diyorum. Uzak bi'tarih belirlicem ki o günü boş tutalım. Gelmek ortamı şereflendirmek isteyen bana mail atsın yeterli :)

İşte öyle sevgili blogger lar :) Hadi kendinize iyi bakıın görüşürüüük :)

15 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Biz de gelebilir miyiz :)

    yaaa senin gibi tatlı bir fikir ama gün ayarlamak zorç haftasonu biz çalışıyoruz. tabii kuzuma daha söylemedim bir sorayım bakalım ne diyecek ;)

    YanıtlaSil
  3. O tarihte İstanbul'da olmassam oraya bomba gönderirim. O derece kıskanırım.

    YanıtlaSil
  4. ben gelirim sanırım. tabi o bloggerlara dahilsem :D bilemedim.yanımda blogger getirebilir miyim :p

    YanıtlaSil
  5. Bak aslında Bi'gay de güzel mocha yapan bir yer biliyomuş:)

    Siz Ankara'ya gelsenize...

    Ya da gece kalma sorunumuzu çözebilecekseniz biz de gelebiliriz:P (Ne kadar herkesin adına konuşuyorum bu gece yarabbim:)

    İşte bir iki kişi Haplo'da bir iki kişi sende,

    E olmadı bir iki kişi de otelde:)

    Şaka maka buluşma fikri güzel, zihnine sağlık

    Sosyalleşmek iyidir:)

    YanıtlaSil
  6. :) ben davetlimiyim? sanırım olaya biraz karmaşa katarım :D

    YanıtlaSil
  7. Bir de 1 demez mi hani bunun 2 si 3 ü olacak merak etmeyin buna gelemeyen ona gelir misali :)))

    güzel fikir ama ortak bir tarih ve zaman ve de yer belirlenmesi oldukça sıkıntılı olacaktır olur da davet gelirse :) kendimi ayarlamaya çalışırım zor gibi şu sıralar ama bakalım olmadı 2. sine gideriz :P

    + buluşma yeri saati gibi vesaire bilgileri blog ortamında duyurmak gibi bir niyetiniz yoktur elbette ama ben yine de ekleyeyim; duyurmayınız :)

    YanıtlaSil
  8. O gay senin bu temkinli halin beni öldürüyor :):) çok haklısın. ama ben hiç düşünmemiştim bunu mesela.

    Bu arada Bi'adam hala girip yorumlara cevap yazamamış eğer çok yoğunsa ben yazacağım her yoruma cevap.. nedense kendimi onun varisi gibi görüyorum :):)

    Ayrıca patric yorumun o kadar güzel ve samimi ki yani istediğim şeye ulaşamazsam bir başkasının da ulaşmasına izin veremem i çok ironik bir şekilde söylemişsin, bunu herkes dile getiremez. çok güldüm..

    Dipnot: benim dediğim kahveci ne Ankarada ne de İstanbulda, o gayi kızdırmamak için şehir ismi bile vermiyorum :)

    DipDipnokt: Bi'adam az daha gelmezsen tüm yorumları cevaplayacağım bak :) dayanamıyorum hohoho!

    YanıtlaSil
  9. Bu yazıyı okuyan herkes davetli tabi ki :) Ama gelmesini çok istediğim insanlar var aralarında umarım geirler, güzel bi'toplantı olur :)

    Bi'gay tabi ki gelebilirsiniz ne demek :)Bi'şeyler ayarlamaya çalışın da gelin :(

    Patrick, ne kıskançmışsın yahu :p

    Haplo, tabi ki sen de davetlisin, istediğin kişiyi de getirebilirsin :)

    Ganimedeski, valla 11.11.11 de biz bitanemle Ankaradayız :p İade-i ziyaret olarak senin gelmen lazım :p Şaka bi'kenara gelmek istersen sana kalabileceğin uygun yerler araştırır öneririm :) Yardımcı olurum yani ;)

    Sirhaat, gel gel sen olmazsan çok sade olur :p hohohoho

    O Gay; Ben de... sen de davetlisin ciciş :) Ayrıca o buluşmanın sayısı deildi.Bu yazı serisinin numarası :) Hani kaçıranlar ve tekrar izlemek istiyenler için olur mu bilmem :p Ama inşallah olur :) Evet ortak tarih zor ondan uzak bi zaman seçicem 100% herkesin gelmesi zor olacak gibi ama çoğunluğa ne uyarsa onu kararlaştırırız.Buarada merak etme duyuruyu tabi ki mail yoluyla yapıcam :) Yoksa LGBT'nin ilgileniceği konu "cafede basılıp taranan eşcinsellerin davası" olur xD

    Bi'gay, bi daha seni buralarda görürsem bacaklarını kırarım :p Tam bir yaramaz çocuksun. :)Şaka şaka yetiştim yorumlara :)

    YanıtlaSil
  10. hohoho ben herkesten once biliyodum, boyle bi'sey olucagini. kiskanin ! :D
    11.11.11'de bnimde eski sevgilim evlenio, bende onun nikahina gidicem, umit besenden sarki armagan edicem :P :D
    (devami diger yazida :D )

    YanıtlaSil
  11. geliriiim :)

    tamzamaninda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. tama gel bakalııım :) ancak bana mail atman lazım kısa bir süre içinde :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :