1 Eylül 2013 Pazar

Dünya Barış Günü ve ıvır zıvır hayatım

Dünya barış günün kutlu olsun blog!

Bugün 1 Eylül Dünya Barış günü. Aslında ironik bir gün. Hitler'in Polonya'yı işgalinin başladığı bu gün, Dünya Barış Günü olarak kutlanıyor. Ülkemizde de enteresan bir direnişe sebep oldu. Cihangir merdivenleriyle başlayan gök kuşağı renkleri, tüm ülkenin kaldırım ve merdivenlerine yayıldı. 

Bıdıbıdıbıdıdıdıbıbıdbdıbdıbdı.

Sonuç olarak, barış ve toplumsal huzurun olduğu bir ülke ve Gezegen diliyorum. İnsanların birbirlerinin hayatlarına hoşuna gitmese dahi saygı duyduğu ve karışmadığı bir Dünya olsun.

Karışmak meselesine gelince :)

Bir önceki yazım çok beğenildi. Bundan sonra bu nitelikte yazılar da paylaşmaya karar verdim. Tabii ki yukarıda belirttiğim gibi, herkesin hoşuna gitmediğini ama onlara saygı duyduğumu ve ne kadar hakaret edip kırmaya çalışsalar da onları "Çok sevdiğimi ve bunun asla değişmeyeceğini" paylaşmak isterim. Çünkü aslında yaşanan her şeyi kenara bıraktığımızda bazılarının nasıl insanlar olduklarını biliyorum. Bu da, herkesin düşündüğünün aksine, benim onları sevmeme yeterli.

Blog teması ve beğeniler için de ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni bir haber vermek istiyorum. Yorumların bazıları beni düşündürttü ve karar verdim.

Bu blog'a artık devam etmicem. Yeni bir blog açacağım.

Sebebine gelince, bu blog başta bir kişiye atanmış olarak açılmıştı. Hayatımdan gittikten sonra ona atanmış bir blogta hayatımın geri kalanını ve başkalarıyla olan kısmını paylaşmam aslında bir bakıma huzursuz ediyordu beni. Bu sebeple karar verdim.

Bu biraz zaman isteyen bir durum. Çünkü ev değiştirmek gibi yeni blogun ismini içime sindirebilmem lazım. Tema olarak bu temayı kullanmaya karar verdim. Zaten yeni bir başlangıç için değiştirmiştim.

Benim hayatıma gelince. Tatilden sonra rahatsızdım ve daha da hastalandım sonunda Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne yatmak zorunda kaldım. Verilen serum ve ilaçların ardından kendime geldim. Orada uzmanlığını yapan bir gay arkadaşım olabilecek tüm ilgiyi gösterdi ve tüm tahlillerimi yaptırdı.

Spor supplement'lerinden ötürü karaciğer ve böbreklerim herkesin merak konusuydu. Karaciğer enzimleri, üre, kreatinin, kolestrol, şeker vs. tam kan sayımı, idrar tahlili, HIV, Hepatit B ve Hepatit C testleri yapıldı. Tüm değerlerim mükemmel çıktı. İdrarımda spordan önce olan kristal ve kumlar gitmiş ve tertemiz olmuş. HIV, hepatit B & C ise negatif çıktı. Üstelik Hepatit B'nin aşı titresi o kadar iyi çıktı ki Hepatit B'li birisiyle birlikte olsam da bulaşması imkansız gibi bir şeymiş. Tatilden geldikten sonra 2 hafta geçmişti ve bu da HIV antijen testi için ideal bir süre idi. Bu sebeple korunmuş olduğumdan tatille ilgili hiç bir sıkıntı ve sorun yok.

Şimdi dinleniyorum ve çok daha iyiyim. Fakat kaybettiğim 6 kiloyu geri almam lazım acilen. Bu sebeple bir başlangıç olarak, yarın spora devam ediyorum. Circuit'ın gazıyla. Çok daha iyiye.

Kendine iyi bak blog.

13 yorum:

  1. Bence bu blogu bir kenara bırakıp paslanmasını çürümesini beklemek haksızlık..
    Blogu değiştirip yenisine başladığında hayatını da değiştirip yeniden mi başlayacaksın?
    Yoo, hayatın kaldığı yerden devam edecek..
    Seni sen yapan şeyleri bundan önce yaşadıkların şekillendirmiyor mu?
    Senin bugünkü duruşunu ve hayata bakışını şekillendiren olaylar 'hikayenin en başı'ndan beri anlattıkların değil mi?
    Yeni blogunda anlatacağın olayları ve düşüncelerini aslında burda anlattığın olaylardan edindiğin tecrübelerle şekillendirdiğin gerçeğini yeni takipçilerin nereden bilecek?
    Yaşanmışlıklar 'delete' tuşuyla silinemiyor, bu yüzden tıpkı hayatın gibi blogun da devam etmeli, diye düşünüyorum.

    Başkalarına kızarken ben de kararlarına müdahale etmeye çalışıyormuşum gibi hissettim :)
    Sonuçta karar senin, ama söylediklerimi bi düşün istersen ;)

    Sağlığının iyi olmasına sevindim, kendine dikkat et ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem'im,
      Hayatımı değiştirmek istediğim için değil, sadece bu blogun bende var olan anısından dolayı. Her girdikçe bazı şeyler aklıma eskisi kadar sık gelmese de geliyor. Belki bi'zaman sonra hiç gelmeyecek bilmiyorum.

      Senin bu yaptığın karışmak değil. Üzüldüğün için hayıflanmak. O ayrı bişey, hoşuna gitmediği için laf sokmak ayrı bişey :)

      Sil
  2. Bence seni sen yapan seyi; bundan oncesi, bu ve bundan sonrasi ile beraber daha bir cok birbirine bagli olan ya da olmayan bilesenler sekillendiriyor... Yani, bu blogu kapatip yenisini acmaya karar vermen de seni sen yapan sey. Yani, tum hissettiklerin ve yapmak istediklerinle beraber yapabildiklerin ve yapamadiklarinin hepsi, seni sen yapan seyler... Ote yandan yenilenme iyidir. Ferahlik, huzur, yeni bir soluk getirir... Aslinda bilgi, yorum, oneri ve benzeri seylerin icerigi oldukca statiktir cogu zaman. O kadar statiktir ki ideal bile olsalar kimi zaman bizler icin yeterince kabul gorur duzeye erisemezler benliklerimizde. Ama olsun. Varsin olsun. Bizi biz yapan bu farkliliklarimiz iste...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel söylemişsin. Çok da hoşuma gitti. Bakalım ne olacak. Neye karar vermişim aslında ben bile bilmiyorum. Birlikte görcez :)

      Sil
  3. Delirdinmi! Bu bloğu kapatmamalısın burası senin yaşanmışlıklarınla dolu. Bloğun tasarımını değiştir ama bence kapatmamalısın. O kadar anın var burda iyi yada kötü ama geçmişe bakınca belkide oh be iyiki geçmişte kalmış bu olaylar diyebilirsin, Bilemezsin. Bence bidaha bir düşün.

    Bu arada geçmiş olsun dicem ama zaten geçmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisine açılmış olan bir arkadaşı için onu reddeden birisinin kendisinden ibne diye söz eden birisinin bu blogta bulunması iy ibir şey midir merak ettim.

      umarım bu tarz blogları okuyup dünya ya ve olaylara bakış açını geliştirirsin asıl o zaman o hedeflediğiniz lise popülerliğine ! erişmiş olursunuz (lol)

      blogunda yazdığın yazıya istinaden arkadaşına olan yaklaşımını yanlış bulduğumu belirtiyor bu blog aracılığı ile konuyu daha iyi anlamak ! için adım attığını varsayıyorum

      Sil
    2. Bana mı dedin anlamadım ben? :/ Ben mi ibne demişim?

      Sil
    3. hahah bi'adamcım bu tarz bir yaklaşımı sana yapmam mümkün mü acaba? konu ile alakadar olacak olan arkadaş yorumunun da altına yazdığım "Genç Birisi".

      ayrıca Lise popülerliği ile senin ne alakan olabilir lol

      +bu tarz bloglarla diyerek senin blogunu okumaya başlamasının homofobik tavrı karşısında iyi bir adım olacağını da ayrıca belirtmiş oldum :)

      yoksa tırnaklarını biledin bakıyorum hene (o.O) gel kapışalım :D

      Sil
    4. ahgdfasghfdha araba sürüyodum e-posta geldiğinde. Nereye yorum yazdığını da anlamadım. Bana mı demiş? Ne demiş? Oldum :) Hatta bir fotoğraf var sana hangout'tan atıyorum bak :D

      Sil
  4. Aslında Cem'e gönülden katılıyorum, ben de onun gibi düşünüyorum ama bunu sana söylemeyeceğim bile..

    İçinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzum..
    Kararlar bazen sabah omlete attığımız tuzun miktarı kadar önemsiz, sonradan düzeltme ya da pişman olma hakkımız hep saklı..

    masada tuz oldukça sorun yok, ama "ben tuzsuz da yerim" dersen senden özgürü yok işte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım yavrusu, karar vermedim. Bakalım ne olacak. :)

      Sil
  5. askerlik noldu sekerim??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Planlarım çok değişti erteledim bazı şeyleri. Askerlik de buna dahil. :) Bi süre daha buralardayım şekerim :)

      Sil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :