13 Mayıs 2012 Pazar

Ufak kaçamaklar ve tartışmalar...

Öncelikle anneler günün kutlu olsun blog. Sen de bi'nevi anne sayılırsın, her derdimizi dinleyip bize kollarını açıyosun ya.. ondan..

Sonra gelelim bize...

Perşembe günü tam üniversite gençliği olduk :) Okulda MFÖ konseri vardı festivaller kapsamında. Bizim eküri ve bitanem katıldık. Önce biraz demlendiler, sonra yemek yedik sonra konser başladı. Bitanemle yan yana bazı şarkıları gözlerimize bakarak söyledik. Tuvalete gittiğimizde bizim fakülteye gittik ve amfilerden birisinin kapısı açık kalmışş... Bak sen şu tesadüfe.. Amfiye girdik benim isteğimle..zifiri karanlık gibi.Ses yok.. Bana yaklaştı ve öpmeye başladı.Sertleştik sarıldık yiiştik biraz.Sonra çıktık. Üniversite amfisinde de yiişmedim demem artık :D Sonra festival alanına gittik. Dünyanın en tatlı kızı da bizim okulda tıp okuduğu için o da gelmişti :) Kısa süreliğine arkadaşlarından ayrılıp geldi.

Sevdiklerimle birlikte olunca çok mutlu oluyorum ben. Ama her zaman bu mutluluğuma surat asarak ve ellerini cebine sokup bekleyerek gölge düşüren bitaneme teşekkür ederim. Her zamanki müzikli ve alkollü ortamlarda olduğu gibi yerinden hareket etmeden elleri cebinde bazen telefonunda durdu. Hiç sevgilisiyle dans etmiş, şakalar yapmış falan.. hak getire! Ben artık alıştığım için bu haline hiç ısrar bile etmedim. Çünkü edince tartışıyoruz. Gerçi etmeyince de hiç unuttun beni gittin dans ettin dedi o da ayrı.

Konser bitti, DJ çıktı. Benim de içimdeki apaçi çıktı tabi :) Deli s*kmiş gibi dans ederken, adamın birisi (bir kalabalık motosikletli grup) elini omuzuma koyup dans duellosuna davet etti. Karşılıklı apaçi dansı yapıcaktık :D İlk o başladı başarılıydı sonra ben bişeyler yaptım falan ama survive olamadım ne yalan sölim benden daha apaçiymiş :p Bu sırada 30 kişi daire oluşturmuş bizi izliyodu :) kıhkıhkıhkıh Duello bitti bizim gruba döndüm herkes gülüyo falan, bitanemin suratını görmelisiniz. Kızmış. Yanına gittim "Napıyosun sen yaa? Neden böyle bişi yapıyosun rezil ediyosun kendini." gibi şeyler söyledi. Doğru a Türk Sanat Müziği festivalindeyiz ya, herkes oturup ellerini kenetleyip mes'ut olmalı. Bu cümlesinden sonra hiç konuşmadım onunla. Hem gelip surat sallandırıyo, hem destek olucağına "aferin bitaneme küçümenim dans mı ettin sen oyyh" diyeceğine köstek olup azarlıyo, hem ben ona karışmazken o bana karışıyo üstelik bide " Beni unuttun gittin el alemin herifleriyle dans ettin aferin sana" diyo. Sen dans ettin de ben mi hayır dedim?

Sonra gecenin kalanında da her zamanki sosyal hayatımız gibi gene keyfimiz kaçmıştı. Minyonlara gidip kalacaktık hep beraber. Arabalara doluştuk gittik biraz da evde saçmaladık :) Ama ben hala onunla konuşmuodum. Yatağa geldi yanıma yattı sarıldı. İçim eridi ben de elini tuttum. Sonra minyon geldi aramıza yattı diğerleri derken hep beraber yataktaydık :) Fotoğraf çekildik, şimdi fotoğraf da facebook'ta beğenen beğenene :)

Neyse sonra üstümüzü değişmek için mimar kızın odasını ödünç aldık. Azdık sevişmeye başladık sertleştik boşalma noktasına geldik. Duşa mı girsek dedim ben bilmem ki falan dedi. Sonra üstümüzü giydik ben minyonun dar gri eşofman altını giydim gene :D Kapının karşısı da banyoydu minyona sorup oraya geçicektim. En sevmediğim şeyi yaptı bitanem ve tshirtü uzatıp giy şunu dedi. Giyer misin şunu? giy şunu. Giy dedim. O an öyle sinirlendim ki... Öyle sinirlendim ki... Kıskandığı kişiler benim interraile gittiğim benim nerdeyse her yerimi gören hala okulda beraber havuza girdiim kişiler. Bi tshirtüm yok üstümde kriz çıktı. Odadan çıktım, hadi yatalım biz dedim bizimkilere ve salona gidip uyuduk. Duş falan yok tabi o anın içine edildi. Bizim yattığımız oda da kıvırcık saçlı kızla sevgilisi yatıyo. Biz de yerde şişme yataktayız. Sadece sarıldım yattım. Sinirliydim. Sonra biraz öpüştük dayanamadık tuvalete gittik. Boşaldık. Yatağa geldik, uyuduk ama hala aramız iyi değil. (Sanırım minyon da evinde böyle oynaşmamızdan memnun değil sanırım daha dikkatli olmamız gerekiyo gibi sezdim.)

Sabaha karşı 4 gibi aletimde bi sıcaklık hissettim.. Bişey kayıyodu üstünden. Kasığımda el dolaşıyo.Hayal meyal hatırlıyorum. Bitanem yorganın altına girmiş blow job yapıyodu. Hata hayatında yaptığı en iyi blow jobdı.. Normalde hepsini alamamasına rağmen -nası istediyse- hepsini köküne kadar alabiliyodu.Sonra eline aldı ve kayganlaşmış sert aletim avuçları arasında kaymaya başladı. Asılmaya başladı... Bu kısımda uykulu halim gitmiş artık azmıştım. Ama o kadar ses çıkmaya başlamıştı ki yan koltuktaki sevgilileri uyandırıcaktık. Ağzını kapadım bitanemin duyucaklar şşşşt sessiz ol dedim. Sonra duşa girelim. Mutfağa gidelim Tuvalete gidelim dedi. Azmış! Tuvalete gittik. Deli gibi emmeye devam etti. Sonra ben onunkini emdim. Sonra o benimkini emmeye devam etti ve önümde diz çöküp ağzına boşalttırdı. mmmmm Hayatımın en güzel blow job'ını başarmıştı. Sonra ben klozete oturdum bacaklarını açıp ağzıma dayadı.. Kucağıma oturdu kaygan aletimi deliğine sürdüm daha da azdı ve boşalacağı anda kafamı tutup aletine yaklaştırdı ve ağzıma attırdı.Sonra temizlenip yatağa döndük. Ama sevişme dışında hala aramız limoni. Sabah 7 de onu işe gitmesi için deniz otobüsüne bırakıcaktım. Ama uyandıımda migreni tutmuştu. Eve bırakmamı istedi. Güç bela uyanıp giyinip eve bıraktım onu. Yolda kustu falan. Üzüldüm o öyle olunca :( Öyle biraz kırgın biraz dargın ayrıldık işte.

Cuma buluştuk, sinemaya gittik, oyun salonuna gittik. Monoton değildi onun için güzel geçti. Sonra da evlere dağıldık ama sanırım uzun zamandır geçirdiğin en güzel cumaydı :)

Daha bi de geçen cumartesi vardı anlatacağım. Şöyle sölim, halvete giremedik bazı sebeplerden. Sonuncu sebebi o kaynaklıydı.ş Hala kendisini a-p diye ayrılıyo çünkü öyle hissediyorum. Gecesi güzel geçti, gece 2 de hiç Taksim'e haydii diiip çıkmamıştık, otelin yeri mükemmeldi. 20 adımda asmalı mescit :) Sonra benim sporda tanıştığım dünya tatlısı kızla çocuğun yanlarına gittik, sarhoşlardı :) Biraz takıldık bi yerlere gittik odaya döndüğümüzde saat  4 tü. Uyuduk. Gene bişey olmadı. Pazar günü tam bir stres gerginlikti. Tartıştık ağladık.Çok sinirlendim falan .Sonra arabada oturup konuştuk.

Kısacası şubattan beri birlikte olamamıştık o cumartesi de olamadık. Güzel gibiydi ama eğlendim ben diğer şeyleri bi yana bırakırsak. Zaten artık hep bişeyleri bi yana bırakıp bakmam gerekiyo çünkü hiç sadece güzel olan kısmı yaşayamıyoruz. Bi tripleşme bi sinirlilik kızgınlık oluyo. Arada güldüğüme falan bakmayın. Neden böyleyiz bilmiyorum.. Ama korkmuyo da değilim..

15 yorum:

  1. Nazara inanır mısın?

    YanıtlaSil
  2. Ay Türklerin sorunu bu işte hiç eğlenmeyi bilmiyolar aynı bitanen gibi. Nerde bi eğlence sünepe gbi otururlar valla tatil keylerinde tüm yabancılar eğlenir Türkler oturur. Bitanen ayrılsa bile blog sakın kapanmasın cnm bırak şu gerzeği kendine cıvıl cıvıl fingirdek bul, onun modası geçti şimdi bu bitane moda baybay.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayakyaladım, alırım ayağımın altına seni. O gerzeğin dediğin kişinin tırnağı olucak biri bile yok şu dünyada. Sen fingirde bulup

      baybay

      Sil
  3. lütfen şunu siz de imzalayın GDOlu besinler ağzımıza sçtı www.yemezler.org/?ref=257562

    YanıtlaSil
  4. ayak yaladım bulduğu tüm ayakları yalayıp yutmaya devam etsin sizi bırakıp

    şu yiyişme konusundaki cesaretinize de hayranım bana kalsa hayatta bırak elimi bi taraflara atmayı sarılırken bile diken üstünde olurum yanımda bir başkaları yatarken ya duyarsa gibisinden lol

    + umarım her şeyi karşıdan beklemiyorsundur hani onca zaman oldu birbirinizi çözmeniz lazım ne hoşuna gider ne gitmez diye hep benim dediklerim olsun ayarında isen olmaz :) +kıskanılmakta güzel bir şeydir seven insan kıskanır klasiktir ama anı kurtaran bi söz :D

    olur öyle şeyler kötü düşünme ki kötü olmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yirim :)
      senin şu diken üstünde oturmanı çözmek lazım.. bi kere otursan o "dikene" her şey bitcek ama işşte :p

      Sil
  5. paşam ne diyeyim ki bilemedim :D ama ben atraksiyonu severim. aradaki gerginlik ilişkiyi diri tutar bence :D arada didişin arada yiyişin işte. :D :D o bitanene de söyle, şöyle eğlenceli yerlerde biraz ayağa kalksın canım ne o öyle otur otur şişer tabi insan :D
    tamam kişilik ve yapı meselesi ama denemek lazım bişileri değiştirmek için :)
    öpüldün paşam kendine dikkat et :)

    YanıtlaSil
  6. donakaldım sanırım... okuduğum en tuhaf blog... :S :S

    YanıtlaSil
  7. berhudar ol yavrum!
    operadakiblogannen:P

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :