26 Mart 2012 Pazartesi

Siz bunu okurken ben uyuyo olucam. zzZZzzzZz

İyi geceler blog :)
4 buçuk saat sonra uyanmam gerekiyo ama hala ayaktayım ben :/ Sana kısaca dün geceden bahsediim. Bitanemle dün tam evli çift gibiydik, artık biz tam anlamıyla olduk bunu hissediyorum. Yemeğe gittik önce, sodayı bacak arama döktüm. Rezil oldum ama hiç umrumda olmadı. Hani kendinizi yanında huzurlu hissettiğiniz insanlar vardır ya.. Benim bitanem de benim için öyle. Aslında bakarsanız çok rezil bi'durumdu bulunduğum durum, hem arkadan hem önden ıslandım..Fakat bi'tanem vardı ya yanımda... İster millet gülsün ister dalga geçsin. Gerçekten böyle hissettim.

Sonra Küçükçiftlik Park'a gittik. Daha kalabalık yoktu ama insanlar vardı. Bedük, Hürrem Sultan, Hatice Sultan, Ali Sunal, Mustafa Altıoklar, Selenadaki uğruna savaştıkları çocuk, Görmedik ama Teoman diye giden bi'davetli listesi vardı. Hürrem Sultanın beni süzüp gülümsemesi ruhumu okşamadı değil :p Bitanem beni iş arkadaşlarıyla tanıştırdı. Sonra 12 ye doğru sıkıldık ve kalkıp Taksim'e Özsüt'e gittik.

Bitanem karşımda uyuyakaldı.Bi insan bu kadar mı tatlı olur allahım.. Onu öyle seyrederken gözlerim doldu. İyi ki ona sahibim dedim kendi kendime. Tüylerim ürperdi veşu anda da ürperdi. Geceleri ona sarılıp uyumak istiyorum. Her gece artık yatağa girdiğimde yastığa sarılıyorum; onun kulağına bişeyler söylermiş gibi yastığa fısıldayıp öpüyorum...

Her geçen gün biraz daha bağlanıyoruz birbirimize. Biraz daha olgunlaşıyoruz, birbirimizden her anlamda daha çok zevk alıyoruz. Geçen gün aklıma geldi. Biz eğer ayrılsak, ben sanırım bu kadar fedakarlığı gösterdiğim sevgiyi başka kimseye gösteremem. İçimden gelmez. Ona harcadığım emek ve karşılığında ondan aldığım o sevgi dolu masum bakışlar başka kimsede olamaz gibime geldi. O an bunu düşününce titredim ve kendime geldim.. Ömür boyu bana bağışlansın o, göğüsüme yatırıp sevdiğim ufak kedim olsun o benim.

İşte öyle blog, gene onsuz gircem yatağa.. O uyudu çoktan o kedi bedeniyle. Ben de onu düşünüp hayallere dalcam.

Bi'de onun istediği gibi 1.5 kişilik yatak aldım bugün kendime. Bazası falan özel yapılcağı için 1 hafta sonra gelcek. Fakat şuan piyasadaki en rahat yatakmış yaptığım araştırmaya göre. Bakalım siftahını ne zaman yapıcaz :p kıhkıhkıhkıh Bu hafta boş vaktim olursa odama vakit ayırıcam. TV ünitesi falan bakıcam. Taşındığımızdan beri şu odaya her hafta halledicem diip gerekli ilgiyi göstermedim ama yapcam artık!

Neyse işte bu de böyle bi'ek bilgiydi. Hadi iyi geceler öptüm hepinizi kovalasın tavşanlar. (Böyle diildi bu ama neyse artık :(

12 yorum:

  1. bitanenin de vücüdu kaslı mı lavaş pidesi mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önceden vücut çalışıodu o da sonra bıraktı diet yaptı falan şimdi spora yazıldı tekrar. Benden zayıf ama güzel bi'vücudu var :)

      Sil
  2. hürrem sultan dedin ya beni kalbimin bilmem neresinden vurdun sen paşammm yaaa. o kadınla tanışmak için vermeyeceğim kimse yok o derece diyiyim sana ahahahhaha :D çok sempatik ve tatlı değil mi? offf bak yine dertlendim. ayrıca bende istiyorum o yatakdan. bi de bence siz zaten birbirinize aitsiniz paşam. felaket senaryoları düşünüpde keyfini bozma hiç... öptüm kocaman. kendine dikkat et.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bazen insanın aklına gelio :/
      Tüh bak bana gülümsemişti de sana yönlendirirdim :p

      Sil
  3. Shelter ve Beautiful Thing'i yeni izledim zaten, ağlatma bakiim beni. Size yine benden maşallah. (Bak bu maşallahları saklıyosun di mi görünce hesap sorcaam:P)
    operadakimaşallahçı:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam sor hesabını :p hepsini açıklarım :p

      Sil
  4. Bence kötü ihtimalleri aklına getirmek yerine yaşadığınız ve yaşayacağınız güzelliklere konsantre ol..
    Bu mutluluğunuzun sonsuza dek sürmesini diliyorum..
    Allah sizi nazarlardan, kem gözlerden korusun..

    YanıtlaSil
  5. bütün alevler aşkımın şerefine, sönüp giden erkek siklerinden bilsin

    YanıtlaSil
  6. ben yokken vay be neler olmuş :):)
    ikinizinde o taş popoolarınıza terlikle vuracamm:)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :