29 Mart 2012 Perşembe

Karın kalça bacak dersi 2 gün felç etti beni.


Bi'adam klozetten bildiriyor :p Oturdum kalkamıyorum, sebebi dünkü karın-kalça-bacak dersi. Bacağım popom ağrıyo :/ Bi de ondan önce çalışmıştım ondan fenalardayım. Yukardaki gibi çaksalar bana anca düzelirim :p

Az önce öğrencimden dersten geldim. Bugün işim erken bitti nası olduysa da bu saatte eve başımı sokabildim. Biraz blog yazim dedim. Özlüyorum ya seni :/

Blog, sana bişi sorcam, bazen hayat güzel gitse de sıkıldıın yeter artık dediin oluyo mu senin de? Yoksa acaba bu sadece bende mi var :( Dün gerçekten çok gergin ve sinirliydim. Okuldan gelip spora gittim de allahtan birazcık huzurlandım. Ama spordan çıktıktan sonrası gene aynı stres.. Eve gelip ders çalışmak istemedim..Anneme dert yandım. Böyle beni alsınlar, ıssız bi'adaya koysunlar, kıyafet falan da olmasın, yaprak kapatim önüme arkama yaşiim orda dedim. Annem de aklımı yitirdim şüphesiyle beni dinledi..

Bitanemle ve dünyanın en tatlı kızı ekürisiyle bu hafta sonu ev tutucaktık fakat sanırım yalan oldu bu olay. Geç kaldık daire tutmak için falan.. Bu hafta sonu napıcağım belli değil onun için. Bitanemle buluşurum heralde.

Onu çok özledim. O da beni. Bugün spordayken aradı konuştuk birazcık kıskandırmaya çalıştım yazın Mykonos'a gitcem diye ama kıskanmadı. Artık zaten beni kıskanmıyo eskisi gibi. Sporda karın dersine giren bi'hoca var, ilk dersten beri -benden kaçmaz- takipteydim seziyodum bizim cemaatten olduğunu, onla tanıştığımı whatsapp'dan konuştuumu falan söyledim, eskisi gibi şirazeden çıkan gay olmadı başıma :) Hee mutsuz muyum bu durumdan? Yoook, bence tam dozunda sevgili şuanda :) 3.5 senenin sonunda kıvamlı bi'kıskançlığı yakaladık :)

İşte öyle blog :) Bi'de müjdem var, Erkeğin gay olduğunu nasıl anlarsın? adlı yazımı yazmaya başladım. Yakın bi'zamanda yayınlicam. Bekleyin beni :)

Fotoğrafa gelince, canım çekti şuan eeh sizlerle de paylaşim canınız çeker belki diye :p kıhkıhkıhkıh

12 yorum:

  1. "Erkeğin gay olduğunu nasıl anlarsın?"

    şuan buna çok ihtiyacım var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıhkıhkıhkıh neden şüphelerin mi var :p

      Sil
  2. şükürler olsunnnnn :D yaz bitirde yolumuzu bulalım paşam :D ve evet sadece sana değil birçok kişiye oluyordur bu emin ol. en azından bana oluyor :D

    YanıtlaSil
  3. Yeni yazıların bok gibi o dediğini yaz da yazı görelim. manyak misin nesin sen beni gorursen Katy Perry den tek bir farkim var o Americali ben Bulgaristanliyim manyak bir insan Adriana Lima kadar guzel olmak istemez mi aa tabi istemezzse demek ki manyak yada geri zekali.

    YanıtlaSil
  4. ohh be rahatladım. bir tek ben bu kadar durup dururken sıkılmıyormuşum arada. :)) ama tabi sevinilecek bir şey değil. :) yazmanı özlüyorum bi'adam, okuduğum sayılı blogdan birisin. :)

    kıskanma olayına gelince, insan belli bir zamandan sonra çokta belli etmemeyi öğreniyor. tepkiyi sınırlı tutuyor. :) o da öyle bir şeydir diye düşünüyorum.

    açık ilişkide biri olarak başkaları ile seks yapma fikri beni hiç rahatsız etmiyor partnerimin, ama duygusal bir şeylere girişmesi sanırım etkilerdi baya bir. fakültedeki çocukla beni kıskanması gibi onun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok yalnız dilmişiz haplocuk.. Ben de yazmayınca suçlu hissediyorum :( telefonumun no-tech olması çok leş bi'durum sadcee pcden erişebiliyorum bloga :/

      Ya tam kıvamı demiştim nazar değdi heralde dün gene triplerdeydi..

      Yok bizim durumda 3. kişi yok hani. Sadece adının geçmesi bile kıskançlığa sebep. Ama duygusallık varsa oluyo o da işte :/

      Sil
  5. haha bir de resmi görünce söylemeden edemedim, severim bu çiftin pornolarını :D

    YanıtlaSil
  6. "Erkeğin gay olduğunu nasıl anlarsın?" ben genelde kendimden yola çıkarak tahminde bulunurum :) bi de "gay'lerle nasıl iletişim kurulur?" a değinsen pek bi makbule geçecek bana; beceremiyorum da... ben var anlamamak gayleri!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah ya bişi dicem de; bi'kız yazmak bi'gay e yazmaktan daha zordur. Gay erkek sonuçta basit düşünür ve uğraştırmaz, vericekse verir :) Sadece seni beğenmesi lazım, kendini sevdirmen lazım, Çakal, kurnaz ve sevişken davranman lazım :p kıhkıhkıh

      Sil
  7. küspecim gay blog alemine geri döndüğümüze sevindim.ortamın bize ihtiyacı vardı.annenlere selamlar bu arada

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :