15 Ocak 2012 Pazar

Let the tatil begin! :) hohohoh

Sabah erken kalkmalar, ödevler, projeler, sunumlar, dersler ve  finaller bitti... Nasıl mutluyum anlatamam size.Tatilim dün başladı.Tam 3 hafta tatil yapıcam hayvan gibi :) Güzel planlarım var; bitanemle İstanbul içinde Taksim'e karşı hoş bir otelde bi'gecelik kaçamak, İstanbul dışında doğa içinde bi'butik otelde hafta sonu kaçamağı, beraber alışveriş turları, spor ve arkadaş ziyaretleri ... diye uzayıp giden bi'liste.

Size biraz yazamadığın dönemde ne yaptığımı anlatayım..Özledim sizi yahu!
Bu hafta lanet gibi yağdı üstüme.Sürekli sınava çalıştım sınava girdim.Yorulmuştum da.Bi de sınavlara evde çalışmıyorum kısmen bakıyorum sonra bizim eküriyle kütüphanede çalışıyoruz.Sonra da anneannemde kalıyorum okula yakın diye.Ama tam bi'yengeç burcu olduğum için evden çok uzaklaşın da huzursuz oluyorum.Zaten sınavlara hiç çalışasım gelmiyo; bide düzenim bozulunca kötü oluyo.Ondan sanırım önümüzdeki dönem daha az karşıda kalırım..

Neyse;sınavlara çalıştım yani mantık çerçevesi içinde hiç birini ezberlemedim.Fakat sınavlarda bu sefer basiretim bağlanmış gibi 2x2 gibi basit işlemleri yapamiicak duruma geldim.Ondan sınav sonuçları çok da tatmin etmiyo.Genel ortalamamı 4 üstünden 3.00 yapma hedefim var.Şuanda 2.96 gelecek gibi gözüküo.Ama sürpriz olup 3.00 da gelebilir.

Bu hafta için bunaldıkça akşam bitanemi arayıp buluştuk.Gece 11'e kadar çok tatlı, restoran ama bar/ev tarzı mekanımızda aşk tazeledik...Grindr'da gay kestik, güldük yorum yaptık.Arabada seviştik.Tuvalette öpüştük.Mutlu oldum işte!Bana çok destek oluyo O.Canım mı sıkkın?Hemen ararım asla kırmaz, iki eli kanda bile olsa yanıma gelir mutlu eder beni.Benim gerçek anlamda "her bi'şeyim"...

Cuma günü gene karşıya geçmiştim cumartesi sabahı son sınavım var diye.Önceki günkü sınavım da güzel geçmeyince artık hiç bişeyi umursamadım.Cuma birazcık baktık derse.Fazla ilgilenmedim, ilgilenesim gelmedi.Sonra bitanemle ve dünyanın en tatlı kızıyla dışarı çıktık buluşup.Sinemaya gittik; Zenne'ye.

Size önce o gün buluştuktan sonraki izlenimlerimi aktarim.Önce moralim çok da iyi değildi; sınavlar canımı sıkmıştı.Ama dünyanın en tatlı kızı neşemi yerine getirdi :) Sevgilisine t-shirt alacakmış da bize denetmek istedi.Ama bana bakıp "sana olmaz ki şu omuzlara baksana biri bi tarafta biri bitarafta" dedi :) Koluma girerken dokununca "ohaa ama o neydi yahu öyle? Bitanesi bu sevgilinin kasları nolucak? Göğüsü kolları çok fena bişi olmuş bu." diince bitanem de "O benim boytoy'um" dedi :) Artık öyle seviyo beni hohohoh :)
Benim de ruhum okşandı açıkçası bu muhabbete:p

Sonra yemek yedik.Yemekte bitanemin ipad'inden internetten bitanemle sipariş vericeğimiz slipleri dünyanın en tatlı kızına gösterdik.ipad'in ekranında slipli çıplak erkeklere bakarak yemek yedik.Etrafta bakan gören oldu ama çok da fifi.(Merak ediyorsanız buyrun site: http://www.aussiebum.eu.com/en/underwear/ Bence kadınlar için Victoria Secret neyse gayler için de Aussiebum o dur :p)

--SPOILER İÇERMEZ--

Sonra Zenne'ye gittik.Biletleri alırken bitanemle biz aldık, love seat olsun dedik çocuğa.Sonra ben acıktığım için portakal suyu ve en sevdiğim hindi füme sandviç aldım, salona girdik.Gelenlerin çoğu gay'di.Yanına kız kankasını alan gelmiş sevgilisiyle.;Önümüzde 45 yaşlarında biadamla genç ama yakışıklı olmayan sevgilisi aşkımlı konuşurken bitanemle donup kaldık yaş farkına :) Baştaki adamın gideri vardı ama.O sırada telefonumu şarja taktırmak için görevliye verdim, on kere yanımıza geldiği için bitanemle el ele tutuştuğumuzu gördü.Önce koltukların altında priz aradı.Sonra verin ben bukurum yer dedi.Sonra gitti bu temassızlık yaptı ben benim şarjımı taktım buyrun dedi.O kadar emek sarf etti ki dünyanın en tatlı kızı: "şşt bi'adam bu ne senin etrafında pervane oldu? Doğru söle bak göz mü kırptın cimcik mi attın?" dedi.hohoho :)Ama ben masumum :(

Film boyunca bitanem bi eliyle yokladı beni.Eşofman olduğu için altımda daha da bi kolay yokladı.Diğer elini de hiç bırakmadım.Hele filmi seyrettikçe yaşadığım şartlar için teşekkür ettim yukardaki dostuma.Gerçekten çok içler acısı durumlardı.Bazen gözlerim doldu.Sonunda yazılar çıkarken tüylerim ürperdi..

Ama o gecenin sonunda mutluydum.Oraya giderken ki mutsuzluğum ve umutsuzluğum uçtu.Çünkü bazen insan sahip oldukları şeylerin kıymetini alıştığı için göz ardı ediyo.Ben içimden sordum kendime: "Neden mutsuzdun ki? Yarın son sınavına girip çıkcan.Bu kadardı? Ne atla deve mi?" Sanrım bazen haksızlık yapıodum.Onun için sahip olduklarımdan ötürü mutlu olmalıydım.Neden mi?

-Sevgilimle love seat'te el ele tutuşup eşcinsel temalı bi'filme gitmiştim.(Üstelik Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk vardı.İlk defa festival filmi olmayan bir film, eşcinsellik üzerine kuruluydu ve iki erkeğin seviştiği öpüştüğü sahneler vardı...Bu gerçekten ülke olarak bizim için büyük bi'adımdı bence.
-Yanımızda bizi bilen arkadaşımız vardı.Rahattık.
-Salona bakınca hiç de azımsanmayacak kadar bi'kitle oluşturduğumuzu fark ettim.(Gerçekten de sokakta dikkat ediyorum da sanırım o kadar da "azınlık" değiliz.Sadece gizliyiz.)
-Yaşıtlarımın sahip olabileceği her şeye hatta bazen fazlasına sahiptim ve sağlıklıydım.
-Çevremde beni ve sevgilimi bilen 30'un üstünde arkadaşım var.
-Sonuncusu; belki de en mutlu edeni: Sevgilim var.Hem de dünya yakışıklısı...

Bitaneme de söyledim.Sanırım yurt dışında da yaşasak bunda çok farklı olmazdı standardımız.(Tabi yaşadığımız semtle de ilgili homojen değil herkes için) El ele tutuşmak, öpüşmek, açılmak, tatile çıkmak...Tamam biraz daha avantajlı olurduk hukuki yönden.Mal edinimi gibi.Ama burada da ortaklıkla mal paylaşımı yapılır.Ama tabi şu da var.Biz maskülen tipleriz.Biri çevirse bizi "siz ne el elesiniz ne iş?" diye, gücümüz yerinde ağzı burnunu eğeriz.Kimse şüphelenmez, ev de verir araba da satar.Dalaşamaz da.Ama queer diye tabir edilenler?Transseksüeller? Konuşması bozuk olanlar? Feminenler?İşte asıl onlar için hukuki koruma istemeliyiz.Destek olmalıyız elimizden geldiğince.

Bunların üstüne kendimi ve bizi düşündüm ve arabada bağıra bağıra şarkı söyleyip anneanneme geldim.Onun için eve neşeli döndüm ve dert tasa yapmadan uyudum.Sabah da sınava girip geldim.Her şey oldu bitti işte.Üstelik abim izine gelmişti :) Bir hafta bizimle, sonra dağıtımı olacak. Onun da mutluluğu oldu.Dün ailecek yemeğe çıktık dışarı.Özlemişim çok...

Filme gelince; eksikleri vardı.Senaryosu kopuku; akıllarda soru işaretleri bıraktı.Daha başarılı bi'akışı olabilirdi.Bir de biseksüel ve gayleri lubunya tarzında ağzı bozuk, feminen tiplermiş gibi tanıtmış birazcık.Gerçi zıt örnekleri vardı.Zıt örneği olsa da sistemin nası ona zorladığını da gösterdi.Ama ağır basmış biraz feminenlik Zenne karakteriyle.Fakat kostüm, mekan ve karakter seçimi mükemmel ötesiydi.Tipler gerçekten de bu kadar olur dedirtiyodu.Fakat Zenne'nin dansı (isimleri dahi vermiyorum spoiler olmasın diye) başarısızdı.Fakat o karaktere uygun yüzde, o vücutta, iyi dans eden birini bulmak zor.Ondan nazar boncuğu dedim.Verdiği mesaj paha biçilmezdi bi'kere.Ve her şeyden önemlisi, dediğim gibi Türkiye tarihinde büyük bi'adımdı.Bu kadar yazılıp çizdi.Her ne sebeple olsun, gidin ve izleyin.Eleştiri tabii ki yapın fakat koşulları göz önünde buludurun, acımasızca eleştirmeyin.Sonuç olarak biz de eleştirir sağda solda kötüler sahip çıkmassak eşcinsel filmlere, kim sahip çıkacak? Kahvedeki amcalar mı? Daha güzel olabilirdi evet ama daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.Düşüneni de oynayanı da çekeni de seyredeni de tebrik ederim.

İşte öyle blog.Her şey dindi, sakinledi.Şuan da en büyük sıkıntım(!) bir haftadır spora gidemedim.Bu.Dostum başka dert vermesin, ben buna da razıyım :)

Yazıda çok güzel şeylerden bahsetmişim bunu eklemem lazım:


9 yorum:

  1. Ben de tail istiyorum, ben de Zenne'ye gitmek istiyorum, ben de Sevgilim'i istiyorum. Dostuna söylesen de azcık bana da yardımcı olsa? Benimkinden hayır yok da...

    YanıtlaSil
  2. ozge bu yaziyi begendi :D benim ganom 2.99 rahat 3un ustune cikar bu donem, kiskan hohohohoh :D

    YanıtlaSil
  3. oooooo ne güzel geçirmissiniz
    sizin gibi tatil planları yapacak birtanem olaydı keşkeee (sadece sex düşündüğün biriyle birşey olmuyo hemen karşı komşunu al deme şekerim)
    yaaa bu mutluluğunuz her daim olsunn cnm benimm:):)

    YanıtlaSil
  4. Yazılarının verdiği keyfi özlemişiz :)
    bence daha sık yazmalısın ;)

    Bu arada ülkemizdeki gaylerin yaşam koşullarıyla ilgili düşündüklerinin çoğuna katıldığımı belirtmek isterim..

    Bence toplumun kafasındaki tabuları yıkmak konusundaki en büyük sıkıntımız feminen omayan gaylerin kendini fazlasıyla gizlemesi..

    Eğer (Ricky Martin örneğinde olduğu gibi) toplum tarafından kabul görmüş, konuşmasıyla tavırlarıyla en ufak kadınsı hareketleri olmayan ve tek başına ayakta durabilecek adamlar kendilerini açıklasa, toplumun kafasındaki 'eşcinseller kadınlara özenen, onlar giyinip konuşmaya çalışan insanlardır' imajı silinip gidecek..
    Böylece diğerlerinin işi çok daha kolaylaşacak.
    İşte o zaman hangi semtte olursa olsun, hangi işte çalışırsa çalışsın, insanlar cinsel yönelimlerini daha rahat açıklayabilirler diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. hımm.sevindim adına.bencede bu ülkede bu durumda olanlar adına söylüyorum,şartlar cok zor,kısıtlı.eşcinseller bence kendilerini gizlememeli kapatmamalılar yoksa bu tabu asla yıkılmaz.benımde eşcinsel arkadaslarım var.fakat kısıtlı insanlar biliyor durumlarını.ben blog profilimde bile bunu yadırgamadıgımı belırtmısımdır.bu mesajı herkes vermeli ki eşcinseller en azından kendilerini gizlemek zorunda kalmazlar.tabi hıcbırzaman tam anlamıyla bu olaya herkes normal bakmaz ama en azından yadırgamayan ınsanlar oldugunu bilmek bile yeter dıye düsünüorum onlar için.seviyorum yhaw sizin samimiyetinizi,içtenliğinizi.gercekten...

    YanıtlaSil
  7. Patrick, sen ,stersin de ben söylemem mi :) hemen haber verdim tamam ben onu unutmuşum dedi :)

    ozge, bak neşelisin diye bişey demiyorum, yırtmiim ağzını! :P

    pistis, vallaha o komşuyu öle bi anlattın ki hala aklımda.Sus sen kazana düştün :p

    Bir Gay, çok teşekkür ederim.Eeeeh okuyanlar sizin gibi güzel insanlar olunca bana da güzel yazmaktan başka çare kalmıyo :)

    uyduruktanprenses, haklısın, sonuna kadar katılıyorum.Ama aslında şu açıdan biraz yol katettik; her gün come out olanların sayısı biraz daha fazla oluyo..Çok güzel olucak inanıyorum :) Bi'kere divası "drag queen" olan bi'ülkede yaşıyoruz yahu :) zeki müreni'i de unutmamak gerek :) hohoho

    YanıtlaSil
  8. Tilki misali döndüm kürkcü dükkanına :( 10 günlük ist tatilinin ardından yarın mesaiye tekrar baslıyacak olmanın verdiği hüzünle okudum bu yazıyı. Aklım blogger de idi ama cok sey kacırmamısım. 2. geleneksel Blogger bulusması da yalan oldu, umarım bensiz yapmazsınız bu bulusmayı gırtlagınıza yapısırım emin olun :D Simdiden iyi eglenceler size, bense eski düzen sabah 8 aksam 5 devam :(

    YanıtlaSil
  9. Di_Mond, naparsın hepimiz nereye gitsek dönüp dolaşıcağımız yer aynı :/ Olursa buluşma ben blog'umdan duyururum merak etme :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :