26 Ocak 2012 Perşembe

!f İstanbul :)

Güyandın blog :)

Bugün yapıcak çok işim olduğu için erkenden kalktım.Baktım bitanem mailler atmış.!f İstanbul'un filmleri belli olmuş.İçlerinden gay temalı olanları göndermiş.Hepsi birbirinden güzele benziyor. İşte linkleri :)

Filmin adı: Weekend (Hafta sonu)


Diğerlerinin yotube'da olup olmadığını bakmadım.Aşağıdaki linklerle !f İstanbul'un sitesinden direkt olarak bakabilirsiniz :)

Filmin adı: The Pink Report (Çürük)

Filmin adı: Keep The Lights On (Işık Açık Kalsın)


Bilmiyorum ama sizce her sene biraz daha iyiye gitmiyo muyuz? Ya da bana mı öyle geliyo? Ne bilim, 4 sene önce askerlerin pembe tezkeresine laf edilemezdi.Edilirdi ama TV programlarında, televizyonlarda falan eleştirilemezdi.Hatta Barbaros Şansal'ın (bildiğimiz halde) canlı yayında "Evet, ben eşcinselim.Bilmeyen var mı?" demesi bile güzel bi'adım. (buyrun videosu burada) O programa ve sonrakilere gelenleri de açıkça söylemeseler de biliyoruz :) Okan Bayülgen'in Muhabbet Kralı, geceleri çok güzel konulara parmak basıyo.Sanırım ilerde gaylerin borazanı olucak :)

Sinemada da öyle.Eşcinsel filmler oynatılmazdı falan?  Oynatılsa da gidilmezdi utançtan.Ama şimdi yan yana duran iki erkek sinema gişesinde sesli bi'şekilde filmin adı söylenip filme gidiyo.(Hatta bizim gibi loveseat alanlar da oluyodur :p).Ufak adımlar da olsalar, sevindirici şeyler.Bitanemle de konuşuyoduk da ben: "Sence yeni anayasada homofobi suç sayılır mı?" dedim. O da "Türkiye'de kimse eşcinsel evliliği falan beklemiyo; sadece homofobi nefret suçuna girsin o da yeterlidir." dedi. İlk bakışta doğru.Yavaş yavaş gerisi de gelir o zaman :)


Neyse böyle işte; haber vereyim dedim :) Yapacak çoook işim var bugün, hadi görüşürüz ufaklıklar :)

3 yorum:

  1. Zamanla her şey daha güzel olacak, inanıyorum ben.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada program açıklanmış. http://ifistanbul.com/blog/index.php/f-istanbul-2012-programi/

    YanıtlaSil
  3. umutlu insanları görmek mutlu ediyo beni :) Teşekkür ederim gördüm ben de :)

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :