23 Ocak 2012 Pazartesi

Hikayemin En Başı 12


                               Sanırım artık kahramanı olmama izin verecekti....
                                          
O gece nasıl yattık biliyo musunuz? İlk kez spoon olup bu kadar uzun süre durduk.Arkamdan sarılmıştı.Hayal meyal hatırlıyorum uyurken kulağıma bişeyler fısıldamıştı."Biliyorum çok istiyosun tutmamı.Şimdi tutuyorum işte." diye.Elimi tuttu uykumda.Uyanmadım ama ona daha da sokulup uyumuşum.O gece sevgili gibi yattık.Ne mesajlar vardı.Ne incinmeler.Yolcu ettim onu.Çok mutlu olmuştum.Sanırım artık benim istediğim ilişki olmaya başlayacaktı.


Zaman hızla geçiyodu.Artık nisan ayına gelmiştik.Hani sevgililerin el ele tutuşup, yeni açan çiçeklerin arasında dolaşırken birbirlerini sevdiklerini itiraf ettikleri ay...Benim daha çok yolum vardı o sevgililer gibi olmaya..Tabi olabilirsem..Çünkü artık, az uz bi'zaman olmamıştı.Hayatımın odağı haline gelmişti uzun süreden beri.

Bu süre içinde size anlattığım gibiydi her şey.Buluşuyoduk, beni annesi yokken eve atıyodu, kalbimi kırıyodu, incitiyodu, sonra tekrar eve atıyodu, küçük bi'jest yapıyodu, kalbimi kırıyodu, ağlatıyodu, buluşuyoduk, tekrar eve atıyodu... Bu şekilde giderken sanırım ben de artık sıkılmaya başlamıştım.Tamam, onu elde edememiştim; ama bu içinde bulunduğum durum benim ona karşı hislerime zarar vermeye başlıyodu.Artık o kadar mutlu olamıyodum onunlayken.Nası bi'histi biliyo musunuz? Hani küçük bi'çocuğa o bişey isteyince bağırısınız, gözleri dolar tam ağlayacakken; tamam tamam hadi al dersiniz ya.. O küçük çocuktan farkım yoktu.Belki de vardı; küçük çocuk istediği şeyi alınca üzüntüsünü unuturdu; bense kursağımda kalmış bi'hevesle sevinmeye çalışırdım.
Mümkünmüş gibi..

En çok da ne zaman kırılırdım biliyo musunuz? Okuldan arkadaşlarıma bin bir yalan söyleyip kaytarırı O'nunla Palladium'a buluşmaya giderdik.Ben her buluşma öncesi, sanki birazdan iki sevgilinin buluşması olucak da içim ısınıcak sanırdım. Oysa buluşma şöyle olurdu. Birbirimizi görürdük.Ben özlemle boynuna sarılırdım; o ise kolları yanda tarla korkuluğu gibi dururdu.2 saniyeden fazla sarılırsam da, "tamam hadi yeter ama insanlar bakıcak. derdi.İlk üzüntüm bu şekilde başlardı.Sonra ben ona hayran hayran bakarken o havadan sudan bahsederdi.Bana dair belki bişey söyler, şöyle yapmanı çok seviyorum der diye bekliyodum ama yok.Sanki buluştuğu kişi sıradan arkadaşıydı.Doğru ya, zaten sıradan arkadaşıydı, sevgilisi mi olucaktı bide :)

Sonra ona dokunmak isterdim, eline falan.Aptal tesellisi benim ki de.Dokundurmicaktı ki? Neden deniyosun  her seferinde.. Bak spor işe yaramış mı? derdim, "Yok hala aynısın çiroz memeli şey :)" derdi.Bunu yermek için söylemezdi ama ben daha güzel şeyler duymak isterdim.Düşünsenize, sevdiğiniz insanın size güzel sözler söylemesi mi hoşunuza giderdi, yoksa siz dışındaki her konuya ve kişiye yorum yapması mı?

Benim ve ya onun gitmesi gerekirdi, ayrılmadan önce;
-Tuvalete gidebilir miyiz, şey... seni bi'kere öpmek istiyorum ben.
--Hayır olmaz.
-Lütfen :(
--Olmaz ama ısrar etme.
-Sadece sarılsam?
--Oooof! Israr etme işte, gitmek istemiyorum rahat olamıyorum öyle.Neden hala anlamıyosun?Bunu söyledikçe üstüme geliyosun sen.
-Şey ben belki sen de sarılmak istersin diye düşünmüştüm.
--Bi daha bu tuvalet meselesini açma bana.Israr da etme.
-Peki. Özür dilerim, ben gidim artık sen geç kalcaksın.Görüşürüz.

Sarılırdım kolları yanda beklerdi.Sonra arkamı döner taksiye giderdim.O taksiye bi'kere mutlu bindiğimi hatırlamıyorum.Yol boyunca gözlerim dolu olurdu.Gene de mesaj atardım, "Görüştüğümüz için teşekkürler, iyi ki varsın." gibi. İyi ki varsın ki bana acı çektiriyosun. Bu da mesajın içimde kalan kısmı.

Her buluşma bu şekilde geldi geçti.Aklıma gelmiyo daha neler olmuştur kim bilir.

Nisan gibi bize kalması için tekrar davet ettim.Her zaman ki gibi önce hayır gelemem falan dedi.Taş taşıtıcam ya ona.Ondan istemiyodu heralde.Sonra kabul etti.Tabi ben neşeden uçuyorum o hafta.Cuma günü gelicek de ben onunla olcam.Okuldan çıkıp bize gelmem ben servisle olduğum için sorun değildi ama onun için sorundu.Servis bürosundan onun için bin bir eziyetle izin aldım.Kabul oldu.Okula girmesi için öğrenci kimliğimi kopyaladım, onu görevliye gösterir diye.Evde benim yaptığım hazırlıkları saymıyorum bile.Bilin bakalım nooldu?Perşembe günü mesaj geldi.Ben sanırım yarın gelemem, dedem rahatsızlandı şimdi onu hastaneye götürücem.Yarın da işim olabilir.Bişey diyemedim.Artık üzülmekten bile yorulmuştum.Gelecek cumaya kalmıştı işimiz.Tekrar servis izniydi falan uğraştım.Cuma günü de sabahın 6 sında kalkardım normalde, 5 de kalktım, duşa girdim temizlendim hazırlandım ki; onla okuldan geldiğimizde hazır olayım. İnce İngiliz tarzı kravatımı taktım, beyaz gömleğimi giydim, açık renk kotumu ve sneaker's ımı giydim.Yakası fermuarlı hırkamı giydim.Tam anlamıyla "college boy" oldum. Dersler geçmek bilmedi.Çok neşeliyim mutluyum falan.Ben geç kaldım dedi.Servisin kalkmasına 10 dakika vardı.Hala ortada yok.Apar topar koşturduk sora yetiştik.Serviste bana dokundu, sertleşmiştim, pipimle oynadı şaşırdım..

Yol boyunca konuştuk falan...Servisten indik eve yürüdük.Annem karşıladı hoş geldiniz diye.Sonra annecikle konuştuk falan biz odaya çıktık.Odaya girince dolaba itti güm diye çarptım ve dudağıma yapıştı.Yakamdan tutup öpmeye başladı.Gözümle kapının açık olduğunu işaret ettim ama olmadı.Sonra tutup yatağa ittirdi beni.Yatağın köşesine/üstüne düştüm.Üstüme yattı.Boynumdan gelen parfüm kokusu onu daha da tahrik etti ki boynumu ısırmaya başladı.Ben bu sırada çırpınıp kapı açık şşşşt diyorum ama oralı olmuyo.Eliyle saçımdan tutup kafamı yatağa bastırdı.Tek eliyle de pantolonumu sıyırdı. mmmmmm burda ne varmış... dedi.Dur olmaz yapma temiz değilimdir belki dedim ama ı-ıh.Sus dedi.Çırpınmayayım diye bileklerimden tuttu ve sert aletini ittirdi.Terlediğim için mi neden bilmiyorum tek seferde girdi ve git gel yapmaya başladı.İnlemeye başladım fakat yapma lütfen kapı açık.Temiz değilim diince tokat attı ve daha da sertleşti.Kulağıma fısıldadı :
-Yoksa bunu istemiyo muydun sen
--Uhhhh mmmm aaa-- a-aaa lü...lüüt.. lütfen..
-Sus dedim yoksa daha da canını yakarım.
--Mmmmm yapma (Benim ki de istemem yan cebime koy hesabı)
-Aaauuuuhh gee... gel... geliyo.... mmmmmmmmm

Ve üstüme yığıldı.1 buçuk dakika tecavüz etti ve boşaldı.Hala o sevişme TOP10'de dir.Yatak örtüsünün üstünde benden akan zevk suyunun izleri vardır hala.Geçen gün örterken görüp güldüm. Hayatımda ilk defa tecavüze uğramıştım.Kapı açık ve temiz değilsem diye panik yaşadım ve debelendim.Ama zevki ayrı bişeymiş..

Yemekten sonra spora gittik.Spor yaptıktan sonra yüzüdük sonra da jakuziye girdik.Köpürttük falan jakuziyi.Sonra ben sırf o gelecek diye herkesten gizli slip almıştım.Onu giymiştim.Jakuzide çıkardım ve çıplak kaldım.Üstümüz deli gibi köpük olduğu için kimse anlamazdı.Ama tam o sırada pazaralama müdürü geldi.
-Naber aslan? Nası gidiyo?
--EEEmm iyi gidiyo Umut Abi. O.o
--Tanıştırıim şuan beni parmaklayan fuck buddy'im xxxxx.

Demedim tabi.Adam gibi tanıştırdım.Neyse basılmadan gönderdik adamı.Sonra taze sıkılmış portakal suyu söyledim O'na.Köpükler içinde beni parmaklayıp pipimle oynayıp portakal suyu içti.Ben de hizmette sınır yoktu.Onu mutlu edebilmek için her şeyi yapıyodum. Sanırım o da yavaş yavaş, nihayet mutlu olmaya başlamıştı.Jakuzide giyindim slibi sonra soyunma odasına gittik.Kimse yokken beni orda sıkıştırıp öptü bide.Soyunma odasında da sevişmedim demem artık..

O gece daha kaç defa seviştik bilmiyorum.Onunla içimde kalan cinselliğimi keşfetmeye başlamış ve bundan haz duymaya başlamıştım.Bu da beni ona daha çok bağlamaya başlamıştı.Ama diğer taraftan soğuyodum.Ne olacaktı bilmiyodum.Düşünmeyi de bırakmıştım artık.Ama elini tutmama kızmıyodu ve arkada jazz çalmasına kızmıyordu.Gece sarılıp yattık.Sabah da annemlerle kahvaltı edip yolcu ettim onu.Daha güzel geçmişti bu sefer.En azından hiç kalbimi kırmamıştı...Sanırım artık kahramanı olmama izin verecekti?

14 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Nasıl yaa??
    bisexie ve sen???

    YanıtlaSil
  3. bir adsız olarak merak ettiğim şey kaç yaşındaydın? :) hikaye güzel ve acını da anlayıp paylaşıyorum :/

    YanıtlaSil
  4. Bisexie, keyfin bilir, nası istersen :)

    adsız, noldu? anlamadım ben bişey mi kaçırdım :)

    bir adsız olarak merak eden adsız, 19 yaşındaydım bu hikayede :) Tanıştığımda 18 :) Acımı anlasan da keşke paylaşmasan :( Çok kötü bişey o acı :(

    YanıtlaSil
  5. hımmm gaddar adamın "gaddar" imajından kurtulması için daha çok yazması lazım bence blogunda :))) o ilk buluşma anları neymiş öyle

    +eve gelince "sen bunu istemiyormuydun zaten" ile başlayan kısımdaki düşüncelerini almak isteriz mesela ? (sevgilinin)

    YanıtlaSil
  6. ahahahaha tamam ona söylerim okusun :p
    Bak normalde yasaktır okuması senin tatlı hatrın için okucak :p

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bunlar gorunce simdi sevgilin sana kizmiyor mu? Cok kotu anlatmissin onu :)

    YanıtlaSil
  9. Şimdi okudum da hikaye doğru ama ben birazcık sapık tecavüz meraklısı olarak algilanmışım. Bundan daha önce de mesela ben sert davran gibi söylemler olmuştu. bir hırsla sevişmedik, hır gür bir irreversible'daki Monica Belluci tecavüzü olmadı, o yüzden hani sevgilim bana tecavüz etti! Yetisiiiiiin feryadi yoktu. Yanlış anlaşılması olmasın. Bazen kaçamamak, çaresiz olmak ister insan bu onlardan biriydi, zarar verme amacı yoktu. Zaten önceden de bi kez şöyle yapalım bi kez böyle yapalım hepsini deneyelim modunda olduğu için bi'adam şiddete maruz kalmak istediğini sık sık söyler:) oradaki azgınlık daha çok bi'adama aittir:p

    YanıtlaSil
  10. :)) açıklama için teşekkürler filozof :)) yok yaşanan fantazimsi olayın bir sakıncası yok hatta daha hoş gibi ahaha öhüm ne diyordum ben ya benim orada sormamda ki asıl sebep hani buluşma olaylarındaki tavırlarını falan ele alınca "dur len şunla bi buluşayım da aklı başına gelsin peşimi bıraksın" tarzında bir saldırışmıydı acaba idi

    heh iyice çorba ettim :))

    YanıtlaSil
  11. Hayır kesinlikle o şekilde bir bezdirme politikası olmamıştır:) O kadar acı verdiğimin farkında değildim. Yine de zaman zaman seni üzüyorum sanırım, verdigim mutluluktan daha fazla üzüntü vermeyi seni kırmayı hiç istemem diye de belirtiyordum. Ama ne kadar farkında olsam da üzmüşüm çok sonra öğrendim. Pişmanım ama o hiç değil. Daha kıymetli kıldığını söyler bunu dediğimde.

    YanıtlaSil
  12. bir adsız olarak acını anlıyorum yaşıyorum evet gerçekten çok acı verici bişey. sevmenin bu kadar da acıttığını bilmiyodum ama öğrendim. sonu sizin gibi mutlu olucaksa belki de bu acı sonsuz mutluluğa erişmek için bi anahtar bi kapı belki de!? sen öğrendin şimdi sıra bende ;)

    YanıtlaSil
  13. gaddarlığın nereden geldiğini anladım sanırım... ama oralardan başlayıp buralara gelmeniz beni çok umutlandırıyor..

    YanıtlaSil
  14. Laila, sanırım cevabını aldın sen :)

    Gaddar Filozof, parçala behçet boş ver anam :p

    O Gay; Ben de... yahu TOP10 deki sevişme olduğunu belirttim yahu :) Sence başka anlam çıkar mı bundan :)

    Adsız, anahtar paspasın altında ;)

    BiGay; daha nerelere gelcez dur bakem sen :p

    YanıtlaSil

çıkar bakalım ağzındaki "şeyi" :