29 Mart 2012 Perşembe

Karın kalça bacak dersi 2 gün felç etti beni.


Bi'adam klozetten bildiriyor :p Oturdum kalkamıyorum, sebebi dünkü karın-kalça-bacak dersi. Bacağım popom ağrıyo :/ Bi de ondan önce çalışmıştım ondan fenalardayım. Yukardaki gibi çaksalar bana anca düzelirim :p

Az önce öğrencimden dersten geldim. Bugün işim erken bitti nası olduysa da bu saatte eve başımı sokabildim. Biraz blog yazim dedim. Özlüyorum ya seni :/

Blog, sana bişi sorcam, bazen hayat güzel gitse de sıkıldıın yeter artık dediin oluyo mu senin de? Yoksa acaba bu sadece bende mi var :( Dün gerçekten çok gergin ve sinirliydim. Okuldan gelip spora gittim de allahtan birazcık huzurlandım. Ama spordan çıktıktan sonrası gene aynı stres.. Eve gelip ders çalışmak istemedim..Anneme dert yandım. Böyle beni alsınlar, ıssız bi'adaya koysunlar, kıyafet falan da olmasın, yaprak kapatim önüme arkama yaşiim orda dedim. Annem de aklımı yitirdim şüphesiyle beni dinledi..

Bitanemle ve dünyanın en tatlı kızı ekürisiyle bu hafta sonu ev tutucaktık fakat sanırım yalan oldu bu olay. Geç kaldık daire tutmak için falan.. Bu hafta sonu napıcağım belli değil onun için. Bitanemle buluşurum heralde.

Onu çok özledim. O da beni. Bugün spordayken aradı konuştuk birazcık kıskandırmaya çalıştım yazın Mykonos'a gitcem diye ama kıskanmadı. Artık zaten beni kıskanmıyo eskisi gibi. Sporda karın dersine giren bi'hoca var, ilk dersten beri -benden kaçmaz- takipteydim seziyodum bizim cemaatten olduğunu, onla tanıştığımı whatsapp'dan konuştuumu falan söyledim, eskisi gibi şirazeden çıkan gay olmadı başıma :) Hee mutsuz muyum bu durumdan? Yoook, bence tam dozunda sevgili şuanda :) 3.5 senenin sonunda kıvamlı bi'kıskançlığı yakaladık :)

İşte öyle blog :) Bi'de müjdem var, Erkeğin gay olduğunu nasıl anlarsın? adlı yazımı yazmaya başladım. Yakın bi'zamanda yayınlicam. Bekleyin beni :)

Fotoğrafa gelince, canım çekti şuan eeh sizlerle de paylaşim canınız çeker belki diye :p kıhkıhkıhkıh

26 Mart 2012 Pazartesi

Siz bunu okurken ben uyuyo olucam. zzZZzzzZz

İyi geceler blog :)
4 buçuk saat sonra uyanmam gerekiyo ama hala ayaktayım ben :/ Sana kısaca dün geceden bahsediim. Bitanemle dün tam evli çift gibiydik, artık biz tam anlamıyla olduk bunu hissediyorum. Yemeğe gittik önce, sodayı bacak arama döktüm. Rezil oldum ama hiç umrumda olmadı. Hani kendinizi yanında huzurlu hissettiğiniz insanlar vardır ya.. Benim bitanem de benim için öyle. Aslında bakarsanız çok rezil bi'durumdu bulunduğum durum, hem arkadan hem önden ıslandım..Fakat bi'tanem vardı ya yanımda... İster millet gülsün ister dalga geçsin. Gerçekten böyle hissettim.

Sonra Küçükçiftlik Park'a gittik. Daha kalabalık yoktu ama insanlar vardı. Bedük, Hürrem Sultan, Hatice Sultan, Ali Sunal, Mustafa Altıoklar, Selenadaki uğruna savaştıkları çocuk, Görmedik ama Teoman diye giden bi'davetli listesi vardı. Hürrem Sultanın beni süzüp gülümsemesi ruhumu okşamadı değil :p Bitanem beni iş arkadaşlarıyla tanıştırdı. Sonra 12 ye doğru sıkıldık ve kalkıp Taksim'e Özsüt'e gittik.

Bitanem karşımda uyuyakaldı.Bi insan bu kadar mı tatlı olur allahım.. Onu öyle seyrederken gözlerim doldu. İyi ki ona sahibim dedim kendi kendime. Tüylerim ürperdi veşu anda da ürperdi. Geceleri ona sarılıp uyumak istiyorum. Her gece artık yatağa girdiğimde yastığa sarılıyorum; onun kulağına bişeyler söylermiş gibi yastığa fısıldayıp öpüyorum...

Her geçen gün biraz daha bağlanıyoruz birbirimize. Biraz daha olgunlaşıyoruz, birbirimizden her anlamda daha çok zevk alıyoruz. Geçen gün aklıma geldi. Biz eğer ayrılsak, ben sanırım bu kadar fedakarlığı gösterdiğim sevgiyi başka kimseye gösteremem. İçimden gelmez. Ona harcadığım emek ve karşılığında ondan aldığım o sevgi dolu masum bakışlar başka kimsede olamaz gibime geldi. O an bunu düşününce titredim ve kendime geldim.. Ömür boyu bana bağışlansın o, göğüsüme yatırıp sevdiğim ufak kedim olsun o benim.

İşte öyle blog, gene onsuz gircem yatağa.. O uyudu çoktan o kedi bedeniyle. Ben de onu düşünüp hayallere dalcam.

Bi'de onun istediği gibi 1.5 kişilik yatak aldım bugün kendime. Bazası falan özel yapılcağı için 1 hafta sonra gelcek. Fakat şuan piyasadaki en rahat yatakmış yaptığım araştırmaya göre. Bakalım siftahını ne zaman yapıcaz :p kıhkıhkıhkıh Bu hafta boş vaktim olursa odama vakit ayırıcam. TV ünitesi falan bakıcam. Taşındığımızdan beri şu odaya her hafta halledicem diip gerekli ilgiyi göstermedim ama yapcam artık!

Neyse işte bu de böyle bi'ek bilgiydi. Hadi iyi geceler öptüm hepinizi kovalasın tavşanlar. (Böyle diildi bu ama neyse artık :(

24 Mart 2012 Cumartesi

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night :)



Bloooog :)
Bugün bitanemle buluşucaağğz :) Dün de buluştuk gerçi ama ben gene onu çok özledim :/ Dün dersten çıktıktan sonra biraz bizim eküriyle takılıp caddeye gittim bitanemi denizotobüsünden alıp. Yemek yedik; Antep eli diye yeni bi'restorant açılmış fakat bi'antepli olarak söyleyebilirim ki; anteple yakından uzaktan alakası yok.Yemek yiyip yürüdük.Hava çok güzeldi, tam bi'bahar akşamı... Sonra pinkberry'e gidip yoğurt yedik tatlı yeme günahından uzak duralım diye. Konuştuk güldük falan, sonra arabaya yürüdük, içinde azıcık öpüştük. Özlemişim gene onu :( Sonra onu bıraktım arabasına eve geldim.

Bugün de sabah kalkıp derse gittim öğrencime, az önce eve geldim. Yemek yiyip hazırlanıp çıkıcam.Akşam bi'derginin partisi varmış.Bitanemde de davetiye varmış, çok güzel oluyo çok eğleniliyo dedi.Ben de gidelim dedim :) Anneme söylediğimde "Ayh oğlum dikkat et oralarda o dergilerde çalışan gayler olur, sen de boylu poslu yakışıklısın bişey yapmasınlar sana." kıhhkıhkıh diye güldüm içimden. :):) Kadıncağız oğlunun kaşarlıktan çatladığını bilmiyo ki :) Akşam iş arkadaşları da olacak bizi bilen. Güzel bi'gece olur diye umudediyoruz :)

Şimdi aşağı inip yemek yicem yoksa annem gelip dövücek yemek soğudu diye :/

Gene size bi'eğlence bırakayım :p u seferki married man fantezisi. Gerçi gay olduğunu biliyoruz ama güzel senaryo :p

Boşalmak için tıklayınız.

kıhkıhkıhkıh :)

22 Mart 2012 Perşembe

Tamam kızma ama :/

Merhaba bilog. Biliyorum kızgınsın, gene uzun zaman oldu yazmadım, ama içim içimi kemiriyo yazmadıımda inan bana :/

Hayatımda her şey standart.Kötü anlamda deil ha, iyi yani.Bi'tek pazartesi günü bana giren sınav dışında.Gerçi çalışmadıysam sınavın suçu ne :) Neden çalışmadıımı anlatayıım :)

Cuma günü okul çıkışı ben bi'tanemle buluşmak için Bağdat Caddesi'ne gittim.Giderken de bizim eküri de naapsak diyodu gelin sizi de bırakim oraya kadar dedim derken bi'tanem beni de alın da beraber gidelim dedi. Yolda gır gır şamata gittik.Hatta bi'tanemi almaya gittiğimizde yukardan anneannesi bana bakıyomuş.Kuzenine beğeniyolar da beni ailecek.Anneannesi de meraklanmış bakıodu camdan :D kıhkıhkıh

Caddeye gittik, bizim eküriyi bıraktık.(Neden sizle gelmediler demeyin sebebini ben de bilmiyorum aklıma gelmedi) Sonra bi'buçuk'a gittik güzel bi'yere oturduk.Dünyanın en tatlı kızı da gelecekti.Geldi, TUS'dan çıkmıştı o da.Sonra bizim eküriyi aradım, onlarda geldi. Çok hoş bi'sohbet ortamı güzel bi'ortam da öküz gibi yedik birer de bira içtik. Sonra tatlı krizi derken Saray Muhallebicisinde bulduk kendimizi. 12'ye kadar baya derin mevzulardan geyik konulara sohbet ettik. İçimden çok şanslı olduğumu geçirdim bir kez daha. Sevgilimle en sevgilim arkadaşlarımı aynı ortamda toplayabiliyorum, var mı ötesi :)

Sonra kalktık, bizim eküriyi evlerine bırakcaktık sonra bitanemi bırakcaktım sonra da eve dönecektim.Sabah öğrencime derse gidecektim çünkü. Yolda annem aradı bizim eküri de ısrar etti kal diye onlara gittim.Bitanem de annesini aradı o da geldi bizle :)

Eve gittik birazcık gülüştük, sonra bitanemle bana yatak yaptılar. Ama en komiği bizim pijamalarımız oldu :) Hazırlıksız gittiğimiz için minyon gri eşofman altlarını verdi bize. Ben giydim ve salona gittim. Jennifer Lopez kalçamla poz verdim :p Bitanem de yattığı yerden "Burdan pipini seçebiliyorum." dedi ve daaldık hepimiz.Neyse yatağa yatırdılar bizi, üstümüzü örttüler, iyi geceler dediler ve kapıyı kapatıp çıktılar.Arkadaş insan sevişmeye bu kadar mı aç olur :) Kapının çıt sesini duyunca soyunup öpüşmeye başladık.Çok feci bi'şekilde sevişmeye başladık ve sonu malum... :)

Gece boyunca sarılıp uyuduk sabah da uyanamayınca ben derse geç kaldım. Arayıp kaydırdım dersi, bitanemle azıcık daha seviştik. Bana sporun işe yaradığına dair beğeni belirten cümleler söyleyince daha da neşelendim :p Bizim eküriye de gülü gülü diip çıktık. Bitanemi eve bıraktım derse gittim. Sonra ıvırdı zıvırdı.

Pazar sabahı kuzenklerim aile dostları suada'ya kahvaltıya gittik.Hava enfesti. Kahvaltı'dan sonra herkes ayrılınca annemle babam eve dönmek istemediler.Onları alıp Bebek'e götürdüm.Günaydın'ın açılışı varmış o gün. Baya güzel olmuş.Hatta bence İstanbul'daki en güzel Günaydın. Denize sıfır bahçe gibi bi'yerdesin. Annecikle babacık'a yemek ısmarladım benden :) Çok gururlandılar mutlu oldular :) Sonra eve geldik ben spora gittim geldim uyudum. Ertesi gün sınav vardııı :) Eh başa dönelim şimdi... Sınav iyi geçer mi bu hafta sonuyla? kıhkıhkıh

Amaaan geçmezse geçmezsin. Annemlere söledim arada olur nazar boncuğu dediler :) Bugün de çok yoruldum sınavdı okuldu dersti spordu...Yarın da çok işim var :( Houuf blog allah belamı verdi işte benim :(

Kendine iyi bak, arada bi'asıl çok biriktirme :p Hatta al sana:p

Boşalmak için tıklayınız.

15 Mart 2012 Perşembe

Houuufff sikanyarım bilok.

Artık koşturmaktan sürekli bi'yerlere yetişip bi'şey yetiştirmekten sıkıldım :( Birazcık dinlenmek istiyorum.Bunu istedikçe iş artıyo artık sürekli bi'uyku halindeyim. Canım hiç bişey istemiyo. Sı-kıl-dım!.Biraz da "canim sikilsa" iyi olur. Çok sevişesim var blog :(

Uyku aklıma geldikçe bitaneme sarılıp kucak kucağa uyumak aklıma geliyo :( houuuf :/ Pek bi'ümitsiz vakayım bu sefer. Şimdi yarınki sınava çalışmam gerekiyo. Son çareyi blog yazıp zaman öldürmekle buldum ama bu postun da sonuna geldim.Artık mecbur ders çalışmak zorundayım.

Kendinize iyi bakın; bi'de alın size kısacık bi'oyuncak:

Zevklenmek için tıklayınız.
kıh-kıh.

12 Mart 2012 Pazartesi

Vat did ay du? :)


İyi geceler bilok :)
Hızlı bi'hafta sonu geçirdim her zamanki gibi. Cuma günü bitanemle buluştum okuldan çıkınca, Bağdat Caddesi'nde takıldık bu sefer, güzel sakin bi'buluşma oldu. Arabada az bi öpüştük ondan sakin oldu :p

Cumartesi günü de sabahtan öğrencime derse gittim sonra eve geldim, hazırlandım ve çıktım.Akşam minyonun doğum günüydü çünkü :) Faces'da yer ayırtmıştık 10 kişilik.Önce yemek yedik sonra baya bi'dans ettik.Bitanem de vardı tabi ki.Gelenlerin arasında 1 kişi hariç herkes bizi biliyodu.O bi'kişi de benim yakın arkadaşım sayıldığı için dün gece açıklamakta bi'sakınca görmedim ve açıkladım.İlginç oldu. 2 saat sonra aaa ben sizi tanıştırmadım durun tanıştırim dedim.Arkadaşım biz tanıştık tanıştık dedi. Ben de gene de ben tanıştırim dedim. Bu bitanem, sevgilim olur kendisi. Bu da yakın arkadaşım. Çok şaşırdı bi'şok oldu surat ifadesinden belli olduğu üzere. Sonra hep beraber dans ettik falan. I will survive ve YMCA'de kendimden geçtim tabii ki :p Ama bi'dans anı vardı ki ben şarkıya kendimi kaptırdıım için bi'baktım etrafımda daire olmuş insanlar adamın teki de "oha adam çoştu" dedi bana :) (Postalımın ayağımdan fırlamasını söylemiyorum ama.) Gerçekten dans benim işim hohohohoh :p Sonra kan ter içinde kaldık yorulduk, herkes ayrıldı teker teker. Aslında hep beraber minyon'a gitcektik kalmaya ama su koyuverdiler. Saat 3 buçuk 4 arasıydı minyona geldik. Ben tv karşısında uyukluyodum.Baya bi'şeylere de güldük saçma sapan :)

Sabah beni uyandırdılar.Sabah dediğim de 1 buçukta falan.5 de yatınca nevrimiz döndü. Sonra kahvaltı hazırladık keyif yaptık. Biraz güldük taklit yaptım falan :) Sonra yollara döküldüm ve eve geldim.Ordan dinlenmeden spora. Çok güzel olmaya başladığımı hissediyorum.Umarım bu hisse kapılı kalır ve tekrar boşa çalışıyorum ben aşağılık kompleksine girmem :/

İşte öyle blog, bu hafta da yoğun olacak. Şuanda uykunun güzel hayalini kuruyorum... Hatta hemen asılıp yatcam :p

Farkındayım uzun zamandır hoş porno paylaşamadım ama yakın zamanda paylaşcam biriktiler :p
Bide gerçekten bu dating meselesine kafayı taktım en kısa zamanda girişimde buluncam kıhkıhkıhkıh ;)

6 Mart 2012 Salı

Hayat beni faraş yaptı

iyi geceler blog :/
Sabah 6 da evden çıktım daha şimdi eve geldim :( Sabah okula gitmek için çıktım, okul dersler falan... 5 buçukta eve geldim.Hemen yemek yedim 6 da çıktım öğrencime derse gitmek için. 8 e kadar ondaydım, 8 de'diğer öğrencime gittim az önce eve geldim.

Daha hayvan gibi ödev yapıcam...Hasta olmak üzereyim.. Dün sporada çok yoruldum; her yerim ağrıo.Uykum var.. Bitanemi çok özledim :( Sabah 6 da kalkıcam ve bugünün aynısı olucak gene bu saatte eve gelcem :/

Çok yorulduğum için sanırım bi'mutsuzluk var üstümde.Biraz tembelliğe ihtiyacım var ama bu hafta sonu minyonun doğum günü olduu için dinlenemicem cumartesi.Cuma'da bitanemle buluşurum.Pazara da bi'bok olur.Hooop pazartesi gelir :)

Geometrik olarak artan yoğunluğun altında ki bi'adam ne zaman faraşa dönecek? Yakında anam yakında kıh....kıh...kıh....

tekrar iyi geceler blog :/ (uyuyorum sanmayın.Ödev yapcam :( )

1 Mart 2012 Perşembe

Bi'adam'la Dest-i İzdivaç :)

Efeniiim bi'adam olarak "Yalnız insan kalmasın" kampanyamı başlatıyorum.İlk taliplerimiz var bile:

Di_mond ve adsız. Di_mond, sen bana mail atabilir misin? Zira adsızla mailleşiyoruz da  :) Talibin paravanın arkasında seni bekliyor :p kıhkıhkıh

Şaka bi'yana çöpçatanlık değil de arkadaşlık edinme diyelim :) Devamı gelirse ne ala tabi :)

Bu konuda ciddiyim sayın bloggerlar!!!

Bi'tanemle ben de internette tanıştık.Üstelik uluslararası bi'siteydi, belki anlık olarak 2 milyon kullanıcısı vardı.Profil falan da yok denk geldin geldin.. Diyeceğim o dur ki; olacağı varsa olur.İnternetten mi bulucam demeyin. Hem benim blog'umu okuyosanız; az çok bi'ortak noktanız vardır. Okuyanların geneli pay çıkarabiliyo kendine :)

Haydi bakalım sevgili arayanlar yazsınlar aşağıya yorumları söz eşleştiricem. Bi'adam sözü hemi de :)
İş ilerlerse ilk çocuğunuza da tam altın hediyem olsun kıhkıhkıh :p